Muslima
Muslima Blimedlem
Muslima Skapa Kontakt
muslima profilkvalitet

Vår recension

Med över 4,5 miljoner medlemmar så är Muslima.com en av de ledande dejtingplattformarna för individer som söker relationer med likasinnade. Det är mycket populärt bland personer som utövar Islam, speciellt bland de från 25 år och äldre, såväl som personer vilka nyligen skilt sig och letar efter en andra chans när det gäller att hitta sin livs kärlek. Muslima.com riktar sig särskilt till de som är muslimer samt individer vilka är villiga att konvertera till religionen islam.

Det som gör Muslima till en av de bästa dejtingplattformarna är just hur det ger dig som singel möjligheten att specifikt publicera detaljerad information om dig själv samt även vilken typ av person som du är intresserad av att träffa. De olika matchnings-förslagen är inte begränsade till en viss plats.

Muslima låter dig komma i kontakt med andra medlemmar över hela världen. Muslima.com erbjuder sina medlemmar en intuitiv och avancerad sökfunktion, men även översättning av privata meddelanden, dock endast för sina premiummedlemmar. Detta gör kontakten med andra medlemmar, oavsett deras fysiska plats eller språkbarriär, ovidkommande. Muslima.com erbjuder otaliga framgångshistorier på sin webbplats vilket bevisar att deras algoritm fungerar perfekt.

Du bör definitivt spana in dejtingplattformen närmare, men för att övertyga dig ännu mer så kommer vi att i denna recension stärka
ovanstående ännu mer för att hjälpa dig göra rätt val.

Nya medlemmar på Muslima i oktober 2021 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Muslima utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

Medlemsaktivitet på Muslima i oktober 2021 i jämförelse

Så här aktiva är Muslima-medlemmar jämfört med andra

Test Ashley Madison gratis

Muslima Medlemsstruktur

Medlemmar
20 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
2 000 dagliga inloggningar
Kön Proportion
50 %
50 %
 • Du får en personlig profil som du sedan kan anpassa efter dina egna behov
 • Medlemmarna måste vara 18 år och äldre
 • Majoriteten av medlemmarna kommer från Sverige och Norge
 • Högt antal aktiva och seriösa medlemmar
 • Medlemmar letar vanligtvis efter seriösa relationer
 • Det förekommer generellt få falska profiler eftersom VIP-medlemskap kostar pengar

Sammantaget så är det ingen tvekan om att Muslima.com tillhandahåller en användbar plattform för de som är singlar samt utövar Islam. Plattformen ger sina medlemmar möjligheten att skräddarsy de olika matchningsförslag baserat på de preferenser som du angett. Dessa förbättrar sedan matchning kriterierna vilka visas i användarens matchningsförslag. Det är emellertid mycket osannolikt att du kommer att kunna hitta en gedigen matchning som så småningom kommer att leda till en dejt utan att för den delen betalat för ett premiummedlemskap.

Chatt- och meddelandefunktioner begränsas endast till premiummedlemmar. Just därför så är det så att om du hittat en medlem som du skulle vilja prata med så skulle den medlemmen endast kunna se dina meddelanden om någon av er två prenumererar på ett premiummedlemskap.

Plattformens premiummedlemskap ger dig verkligen en fullständig upplevelse av deras plattform med alla tillhörande funktioner. Ett premiummedlemskap har till och med en översättningsfunktion för privata meddelanden, vilket gör att du kan prata med alla medlemmar över hela världen utan att för den delen behöva bry dig om språkbarriärer. Ta chansen och resigerar dig hos Musima.com efters din sanna kärklek kan ligga bar ett meddelande bort!

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Muslima

Muslima Blimedlem
 • Medlemmar har möjligheten att registrera sig med antingen sitt e-post- eller Facebook-konto
 • Själva registreringsprocessen tar inte mer 1-2 minuter att genomföra
 • Du kan verifiera din profil genom att ladda upp ett giltigt identifikationsbevis
 • Profilmätare och en checklista över olika steg finns tillgängliga som antyder vad du behöver göra för att din profil ska bli fullständig

Muslima.com tillåter vem som helst oavsett bakgrund och religion att registrera sig som ett genuin medlem hos deras plattform. Men eftersom plattformen särskilt är skräddarsydd för att matcha ihop personer som utövar Islam, så måste icke-muslimska medlemmar vara öppna för att konvertera till Islam.

Dock så finns det ett alternativ för att visa dina religiösa preferenser och intentioner på din publika profil. Registreringsprocessen är ganska snabb och enkel - du kan registrera dig via din Facebook eller manuellt genom att fylla i de angivna fält såsom namn, e- postadress, lösenord, kön och ålder.

När du väl har registrerat dig som en genuin medlem så kommer registreringsprocessen att förflytta dig till din profil panel, där du får en lista över detaljer som du behöver ange för att kunna slutföra din profil. Vi är medvetna om att denna del av processen är oftast tråkig och utmattande, men det är dock nödvändigt om du önskar att din profil ska kunna verifieras samt ha möjligheten att få fler matchande förslag på kandidater som du kan komma i kontakt med.

Man erbjuder inte personliga frågeformulä, men informationen och detaljerna i din profil är mycket specifika och kommer att mer än tillräckligt signalerar om vad det är för person du är. Du kan också ange i själva profilen ange olika typer av egenskaper som du letar hos en ideal dejt

Skapa kontakt Muslima

Muslima Skapa Kontakt
 • Gratis sökfunktion som inte kräver några premium planer
 • Matchande algoritm baserad på dina personliga matchnings kriterier
 • Funktionen för dina chattmeddelanden är endast tillgänglig för betalande medlemmar
 • Att skicka en intresseförfrågan kan göras utan kostnad
 • Det finns ett chattrum

Att ta kontakt med samt skicka meddelanden till medlemmar hos Muslima.com är helt och hållet en en premium funktion - både på webbplattformen men även i deras mobilapp. Dock så är det så att även om du är en icke-betalande medlem så kan du fortfarande ta emot meddelanden från alla medlemmar. Tyvärr så kommer du inte att kunna se de meddelanden som skickats till dig av andra icke- betalande medlemmar.

Du får endast se förhandsgranskningen av meddelandet, dock inte hela innehållet, vilket kan vara frustrerande. När du klickar på meddelandet så kommer den visas men visas suddigt, varav du kommer att få en pop-up fönster som ber dig att uppgradera ditt medlemskap för att kunna se meddelandet. På grund av detta så är det en utmaning att få kontakt med andra medlemmar och skapa seriösa kontakter för den delen.

Muslima.com skickar notifikationer antingen via e-post, webbläsare eller avisering så kallade push-up notiser på din bärbara enhet när du får ett meddelanden. Du kan dock stänga av dessa funktioner eftersom vissa medlemmar uppfattar de som väldigt störande.

Test Muslima gratis

Muslima Profilkvalitet

muslima profilkvalitet
 • Medlemsprofiler blir belönade med ett verifierings emblem när verifieringsprocessen slutförts
 • Din fotogalleri kan innehålla upp till 5 foton, som en icke-betalande medlem
 • Profilinformationen kan enkelt ändras senare vid alla tidpunkter
 • Profilerna är mycket detaljerade
 • Profilinformationen kan enkelt ändras senare
 • Profilbilder är synliga för alla, helt gratis

Medlemsprofiler på Muslima.com tenderar att vara mycket informativa med tanke på att medlemmar behöver fylla i alla de nödvändiga fält som efterfrågas. Det som är bra med plattformen är att den låter dig få veta hur fullständig din profil är baserad på den informationen du angett och de foton som du har laddat upp. Din profil innehåller ett profilfoto, detaljer om snabb vyer, ett kortfattat stycke om dina personliga preferenser vilka listar detaljer om din livsstil, bakgrund och utseende. Din profil visar också de olika egenskaper och kriterier som du letar efter hos din ideala dejt.

I likhet med andra dejtinplattformar så har Muslima.com också sin andel av falska profiler. Du kan enkelt avgöra huruvida en profil är falsk eller ej baserat på den namn som medlemmen använder sig av samt hur mycket verifierbar information som medlemmarna tillhandahåller i sina profiler. Men dessa profiler är cok inte alltid lätta att bekräfta, särskilt om du är en icke-betalande medlem. De flesta falska profiler är också gratis medlemmar; därför är det inte möjligt att kommunicera med dessa. Om du är en premiummedlem och misstänker en falsk profil så rekommenderas du att rapportera in profilen till plattformens kundsupport.

Muslima App

Muslima App
 • Enkelt och användarvänligt gränssnitt
 • Gratis app som idag endast finns för Google Play
 • Push-up notiser för nya meddelanden och dylikt
 • Få olika matchingsförslag på kandidater
 • Förslagen uppdateras ej automatiskt

Det finns i skrivandes stund inga ytterligare speciella funktioner i själva mobilappen. Den innehåller exakt de funktioner som webbplatsen erbjuder. Du måste dock fortfarande uppgradera ditt medlemskap för att låsa upp de meddelandefunktioner dvs, att kunna läsa meddelande från andra medlemmar. Med andra ord, om du är en icke-betalande medlem så är allt du kan göra med appen, förutom att skicka ut hjärtan, vilka för övrigt betyder att du är intresserad av personen i fråga.

Matchningsförslagen i mobilen visas också med hjälp av en så kallad roll-funktion. Värt att nämna är att den inte heller uppdaterar automatiskt dina matchningsförslag för varje hjärta du skickar, till skillnad från dess konkurrerande appar. På samma sätt som på webbplatsen så har du möjligheten att hålla reda på de användare som du är intresserad av genom att förflytta dig till fliken "Mina intressen" eller helt enkelt genom att lägga till dessa medlemmar i dina favoriter, vilket för övrigt kan göras gratis.

Muslima Genuina Recensioner

Jag ämnade att använda mig av Muslima endast för att beakta vad som fanns tillgänglig och just därför brydde jag mig inte om att bli premiummedlem. Mitt mål vara att pröva huruvida en 26-årig icke-muslimsk man kunde skapa ett konto på själva plattformen. Efter att jag slutfört min profil så förflyttade jag mig till att utforska mina olika matchningsförslag. Jag fick flera förslag, men inga meddelanden syntes till, förrän efter cirka 30 minuter. Jag försökte skicka meddelanden till några av mina förslag men eftersom alla dessa vara icke-betalande medlemmar så kunde jag inte se deras svar. Både webbplatsen och appen fortsatte dock att övertyga mig om att låsa upp meddelandefunktionen genom att uppgradera mitt medlemskap. Sammantaget så kan jag inte påstå att den tid jag spenderade med med Muslima.com var tillfredsställande. Jag kunde i själva verket inte göra någonting på plattformen eftersom mitt medlemskap är av gratis karaktär. Om jag hade valt en premium plan så skulle jag kanske kunna få en bättre upplevelse och eventuellt träffa genuina individer. -Andrew, 29

Design och Användbarhet

Webbplatsen presenterar en enkel och ren design. Flikarna är välorganiserade så att du kan enkelt navigera till webbplatsens olika delar. Matchningsförslag presenteras genom en lista där profilbilden till vänster och grundläggande detaljer till höger. Det finns fem olika knappar som gör det enkelt att komma åt webbplatsens olika funktioner.

Muslima Kostnader och priser

Gratis tjänster
 • Grundläggande matchningsförslag
 • Skicka intresseförfrågningar
 • Kommunicera endast med premium medlemmar
 • Testa gratis
Avgiftsbelagda tjänster
 • Kommunicera med gratis och premium medlemmar
 • Inaktivera störande och frekventa annonser
 • Avancerade matchnings algoritmer
 • Översätt privata meddelanden till ditt språk

Är Muslima dyrt eller billigt?

Jämförelse med andra plattformar så är Muslima övre mått.
Testa gratis

Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
1 Månad320,00 SEK / Månad320,00 SEK
3 Månad213,33 SEK / Månad639,99 SEK
12 Månad106,67 SEK / Månad1 280,04 SEK
Muslima Priser
Betalningsalternativ
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • Betalkort
 • Paysafecard

Muslima.com låter dig inaktivera den automatiska förnyelsen av ditt medlemskap. Du kan också avbryta medlemskapet när du så önskar. Även om du avbryter medlemskapet så låter dig plattformen njuta av fördelarna med ett premiummedlemskap tills din faktureringscykel är slut. Muslima.com tillåter dock inga snonyma betalningar för att skydda medlemmarna från eventuella
bedrägeriförsök.

Muslima.com erbjuder två nivåer av premiummedlemskap - guld och premium. Varje medlemskap har ytterligare tre typer av prenumerationer - 1 månad, 3 månader och 12 månader, som alla faktureras med en enda betalning. Om du önskar ha ett långvarigt medlemskap så får du 50% rabatt när du registrerar dig för en 12 månaders prenumeration.

Utan prenumeration är upplevelsen du får från datingsidan mycket begränsad. Ett gratis medlemskap låter dig bara skicka intresse och får dig att utbyta meddelanden med andra användare som har ett premiumabonnemang. Du kan inte se meddelanden från medlemmar om dessa skickas av en icke-betalande medlem. Muslima.com ber dig att uppgradera ditt medlemskap för att kunna se dessa meddelandet. Om du verkligen önskar hitta den sanna kärleken så rekommendera vi att du investerar i ett premiumabonnemang.

Specialfunktioner

Muslima.com erbjuder inga specialfunktioner för deras icke-betalande medlemmar förutom möjligheten att se vem som besökt din profil kombinerat med en specifik tidsstämpel. Gratis medlemmar har även möjligheten att se hur länge varje medlem senast sågs online. För premiummedlemmar så erbjuds denna specialfunktion:

Messages Translation

Meddelanden från andra medlemmar vilka använder sig av ett annat språk än den du kommunicerar med kan översättas direkt till språket som du använder dig av. Detta underlättar kommunikationen med medlemmar från olika kulturer och bakgrunder, trots att ni har olika språk preferenser.

Vårt betyg

Registrera dig: 5,0 / 5
Kontakt: 2,5 / 5
Profilkvalitet: 4,5 / 5
App: 2,0 / 5
Genuina Recensioner: 2,0 / 5

Redaktörens slutsats

DatingScout.se Autor Chris Pleines
Majoriteten av medlemmarna kommer från Algeriet, Saudiarabien och Frankrike. Medlemmar hos Muslima.com tenderar att leta efter ett seriöst förhållande som de hoppas så småningom kan leda till något mer seriösare. Det förekommer även användare vilka är över 40 år eller äldre, dock kommer dessa oftast från skilsmässor och letar en andra chans till äkta kärlek. De flesta medlemmar som är aktiva på plattformen tenderar dock att vara gratis medlemmar. Just därför så är det av yttersta vikt att registrera dig som en premiummedlem för att på så sätt ha chansen att hitta din livs kärlek.
Test Muslima gratis

Muslima FAQ

Medlemskap

Kan jag gå med på Muslima.com utan att betala?

Ja, Muslima.com erbjuder sina medlemmar gratis medlemskap.

Hur skapar jag ett konto på Muslima.com?

Förflytta dig bara till deras plattform med ditt e-post- eller Facebook-konto.

Kan jag gå med på Muslima.com även om jag inte är muslim?

Ja. Det rekommenderas dock att du är villig att konvertera till Islam eftersom Muslima.com specifikt är skapad för medlemmar som utövar Islam aktivt.

Kan jag tillfälligt inaktivera mitt Muslima.com-konto?

Du kan välja att ta helt ta bort ditt Muslima.com-konto och återaktivera den genom att logga in på plattformen och fylla i det registreringsformulär för att bli en aktiv medlem. Om du har varit inaktiv under sex månader i rad så kommer Muslima.com automatiskt att inaktivera ditt medlemskap.

Hur tar jag bort mitt Muslima.com-konto permanent?

Gå till dina profilinställningar och klicka sedan på knappen längst ner på plattformen som anger följande "För att stänga av din profil på Muslima.com, klicka här". Den kommer att ta dig till en annan sida där du behöver ange en anledning till att du önskar få kontot nedstängd (valfritt). Ange ditt lösenord två gånger för att bekräfta det hela.

Erbjuder Muslima.com premiummedlemskap?

Ja, Muslima erbjuder två typer av premiummedlemskap - guld och platina.

Hur kan jag uppgradera mitt Muslima.com-konto?

Under din instrumentpanel så finns det en grön knapp på den övre högra sidan med texten "Uppgradera nu". Klicka bara på denna text så kommer du att bli förflyttad dig till en sektion där du kan välja din typ av medlemskap.

Vilka är de tillgängliga betalningsalternativen för ett premiummedlemskap?

PayPal, kreditkort, paysafecard, banköverföring och Skrill

Kan jag när som helst avbryta mitt premiummedlemskap hos Muslima.com?

Ja, du kan avbryta ditt medlemskap när som helst. Du får dock njuta av de olika förmånerna och funktioner till slutet av din faktureringscykel.

Jag har tappat mitt lösenord för Muslima.com, hur återställer jag den?

Klicka bara på Glömt lösenord-texten som du hittar under inloggningsformuläret. Om du klickar på denna text så kommer du att bli förflyttade till ett separat fönster där du behöver ange den e-post som du använde dig av under registreringsprocessen. Instruktioner för hur du återställer ditt lösenord skickas till den angivna e-postadressen.

Användbarhet

Rekommenderas Muslima.com som en plattform för att hitta medlemmar som är villiga att ingå äktenskap?

Muslima.com förespråkar matchning av medlemmar för äktenskap, men du kan också gå med hos plattformen oavsett om du bara önskar dejta medlemmar eller träffa nya vänner för dne delen.

Hur fungerar Muslima.coms algorithm?

Muslima.com har möjligheten att skräddarsy dina matchningsförslag genom att använda de matchnings kriterier som du har angett under registreringsprocessen och matcha dig med de användare som passar dina specifika önskemål.

Hur tar jag kontakt med andra medlemmar?

Klicka bara på själva chatt symbolen som du hittar bredvid den specifika medlemmens profilfoto. Funktionen för direkt chatt är dock endast tillgänglig för premiummedlemmar.

Jag önskar blockera en användare på grund av kränkande beteende?

Du kan rapportera en användare genom att klicka på ikonen "rapportera missbruk" som du hittar hos medlemmens profil. Du kan också skicka ett meddelande till Muslima.com via deras support formulär.

Kommer mitt Muslima.com- konto att vara aktivt även om jag inte använder det?

Nej, om du inte loggar in på ditt kontot under sex månader i rad så kommer ditt konto automatiskt att inaktiveras.

Säkerhet

Finns det en tillgänglig mobilapp för Muslima.com?

Ja, du kan ladda ner Muslima.coms mobil app från Google Play Store, dock så finns den inte i skrivandets stund tillgänglig för iOS.

Vilka säkerhetsfunktioner erbjuder Muslima.com?

Muslima.com följer de integritetspolicyer som satts upp av de länder som de verkar i. All privat information hålls konfidentiell förutom den information du valt att dela med andra medlemmar. Muslima.com ber sina medlemmar att fylla i formuläret för internationell äktenskapsmäklare (IMBRA) för att skydda medlemmarnas integritet.

Genomför Muslima.com validering av sina profiler och genomför de bakgrundskontroller?

Tyvärr så kontrollerar inte Muslima.com varje profil. Medlemmar kan dock verifiera sitt konto genom att ladda upp ett giltigt ID. Vänligen notera att ditt ID kommer ej att visas på din publika profil.

Dejting

Kan jag hitta sann kärlek på Muslima.com?

Muslima.com erbjuder hundratals framgångsrika historier om sina olika medlemmar vilka önskar hitta genuin kärlek.

Stödjer Muslima.com polygama förhållanden?

Medlemmar kan ange om de är polygam. Det är upp till en viss medlem huruvida de önskar ingå i en polygam relation.

Jag är gay. Kommer jag kunna hitta potentiella partners på Muslima.com?

Du kan välja att konfigurera dina matchningar och ange det önskade könet som du letar efter. Muslima.com kommer att justera dina matchningsförslag baserat på dina preferenser. Att hitta en gaypartner på Muslima.com är dock upp till dig och den andra medlemmen.

Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

Ställ din fråga.
Ange ditt namn.
Hur mycket är 3+9?*

Ange ett giltigt svar.

Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

Anpassade Rekommendationer

Lisa
Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

Få din skräddarsydda rekommendation

Få mer information...

Infos

Företag:Cupid Media Pty Ltd
E-post:team@Muslima.com
Heta linjen:+61 7 5571 1181
Fax:+61 7 3103 4000
Adress:Muslima.com, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia