Kristendate
Kristendate Blimedlem
Kristendate Skapa Kontakt
Kristendate Profil

Vår Bedömning

Om du är en kristen och troende samt råkar vara singel och även sugen på att träffa en likasinnad så är KristenDate något för dig. Plattformen har över 30 tusen likasinnade medlemmar som alla är ute efter att träffa sin livs-kärlek.

Eftersom det är så svårt att träffa personer av en viss tro i den fysiska livet så har man fokuserat på att tillhandahålla en plattform som matchar ihop personer med en kristen tro samtidig t som man låter de lära känna varandra på ett avslappnat sätt, utan förbindelser.

Det spelar egentligen ingen roll om du är en gammal person eller yngre för den delen eftersom det säkerligen finns någon tillgänglig som passar dina specifika behov och krav. KristenDate erbjuder dejting för alla åldrar och faktum är att om du är kristen så vet du redan om dess existens.

Själva dejtingplattformen är lite jämöfrtmed andra palttfomra, men den fokuserar soleligeln på att föra samman kristna med samma värderingar. Plattformen kan se lite föråldrad men den fungerar exakt som den ska, vilket är det viktigaste.

Nya medlemmar på Kristendate i april 2024 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Kristendate utvecklas jämfört med andra

Kristendate Medlemsstruktur

Medlemmar
30 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
5 000 aktiva per vecka
Fördelning mellan könen
55 %
45 %
 • Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna bli medlem
 • Få tillgång till en helt personlig profil med tillhörande detaljerad infromation
 • Över 30 000 medlemmar i Sverige gör den till den största kristna plattformen
 • Ganska jämn fördelning mellan de största könen
 • Medlemmar tendera att vara mellan 25-40 år gamla med seriösa intentioner

Som du säkerligen redan förstått så kommer de flesta medlemmar hos KristenDate från Sverige. Nästan alla av dessa letar efter ett seriöst förhållande eftersom de är utövare av den kristna tron. Det finns användare för alla åldersgrupper, så tenderar många av de att vara mellan 25 till 40 år gamla. Det sker en flitig aktivitet på plattformen och vi kan nästan garanterar att du kommer att hitta någon som du faller tycke för.

Registrering hos Kristendate

Kristendate Blimedlem
 • Du har möjligheten att registrera dig endast genom att använda dig av ett giltigt telefonnummer
 • Du behöver även ange en giltig e-postadress för att kunna bli fullvärdig medlem
 • Registreringsprocessen bör i de flesta fall inte ta ta mer än några minuter att genomföra
 • Du kan verifiera profilen genom att ladda upp en profilbild som föreställer dig själv
 • Det är obligatoriskt att fylla alla de nödvändiga delar som rör profilen för att kunna beakta andras profiler.

Kristendate är en dejtingplattform som vem som helst kan registrera sig hos, oavsett deras religiösa bakgrund. Dock så är det så att eftersom plattformen särskilt riktar sig till individer vilka utövar den kristna tron så är det rekommenderat att man antingen är kristen eller önskar konvertera till det.

Själva registreringsprocessen går ganska snabbt men du måste ha ett giltigt telefonnummer eftersom du kommer att motta en unik

kod som du sedan anger i slutet av registreringsprocessen. Förutom det så måste du även ange din fullständiga namn, en giltig e- postadress, en stark lösenord, födelsedatum samt vilken kön du önskar matchas ihop med.

Registreringsprocessen tar inte mer än några minuter från att du fyller i uppgifterna till att du blir en fullvärdig medlem. Dock så kommer du att vara tvungen att ange ett antal detaljer i form av dina personliga egenskaper, typer av personer som du letar efter samt andra relevant saker som kan bidra till att locka en likasinnad att ta kontakt med dig. Vänligen montera att det är obligatoriskt att fylla i dessa uppgifter eftersom du inte kan beakta andra profiler förrens du har angett dessa uppgifter.

Skapa kontakt på Kristendate

Kristendate Skapa Kontakt
 • Algoritmen för matchningar baseras på dina svar under registreringsprocessen
 • Du kan endast chatta med andra medlemmar om du har en premium plan
 • Du kan gilla andras profiler även om du inte har en premiummedlemskap

Möjligheten att kommunicera med andra medlemmar kräver att du blir en premiummedlem. Detta gäller för både webbplattformen samt båda deras app versioner som återfinns både hos Google Play och Apple app store. Du kan dock nyttja de andra funktionerna såsom att beakta andras profiler, spana in nya medlemmar och ladda upp en profilbild.

Du kan heller inte se andra fotoalbum såvida du inte är en premiummedlem, vilket kan vara frustrerande. När du klickar på fliken fotoalbum så kommer du få ett meddelande om att du måste vara en premiummedlem för att du ska kunna se dessa bilder.

Kristendate Profilkvalitet

Kristendate Profil
 • Du måste ha ett giltig telefonnummer för att överhuvudtaget bli medlem
 • Du kan endast ladda upp bilder i fotogalleriet som betalanda medlem
 • Profilerna är väldigt detaljerade och utförliga eftersom det är obligatorisk att fylla i dessa
 • Profilinformationen kan modifieras enkelt senare vid alla tidpunkter
 • Du kan lägga till profilbilder, matchande kriterier samt andra detaljer senare

  De profiler som vi kunnat ta del av på KristenDate är utförliga och detaljerade vilket beror på att man helt enkelt tvingas till att populera alla obligatoriska fält för att kunna ta kontakt med andra medlemmar. Din profil innehåller en profilfoto, detaljerad information gällande vad du letar efter, sammanfattning om personliga preferenser men även information gällande din status, jobb, utseende och andra relevant deal. Profilen påvisar även olika egenskaper såsom kriterier som de ideala dejten förväntas ha.

  Precis som andra liknande plattformar så har även KristenDate en sfär av falska profiler. Idag så är det ganska enkelt att avgöra om profilen är falsk eller ej genom att beakta dess profil-foto samt den angivna informationen. Eftersom man behöver ange sitt telefonnummer under registreringsprocessen som förövrigt är obligatorisk för att få bli medlem så sållar det bort falska profiler men man kan inte garantera att alla fångas upp eftersom vem som helst kan köpa ett kontantkort och använda det för att bli medlem.

  Kristendate App

  Kristendate App
  • Visuellt enkel och användarvänligt
  • En gratis app som finns både på Google Play och Apple Store
  • Push-notifiering vid nya meddelanden, vänförfrågningar, etc
  • Blockera användare du inte önskar konversera med

  KristenDate appen lanserades under 2012 och har idag kommit att bli den största mobilplattformen för kristna. Man fokuserar på att sammanföra individer vilka har samma syn på livet, värdering samt ambitioner med sitt kärleksliv. När du laddar ner appen så får du möjligheten att söka bland tusentals olika profiler, skicka privata meddelanden,, se alla de som besökt din profil samt mycket mer. Appen växer för varje dag som går och har idag tusentals likasinnade medlemmar som alla väntar på att träffa en spännande person med samma kristna värderingar.

  Kristendate Fältstudie Recensioner

  Jag bestämde mig för att använda KristenDate eftersom jag önskade hitta någon med samma kristna värderingar som såg på livet ur ett bibliskt perspektiv. Jag var trött på att möta singlar som inte trodde på den allsmäktige och ville därför hitta någon som följde samma grundvärderingar i sitt liv. Genom att bli premiummedlem så fick jag tillgång till alla de olika funktioner som jag behövde och inom endast en timme så fick jag kontakt med en vänlig tjej som verkade ha exakt samma syn på livet som jag hade. Vi fortsatte att småprata några dagar och sedan bestämde oss för att träffas i den riktiga livet. Efter det så är de som de säger historia eftersom jag idag är både gift med denna tjej samt har två små underbar barn. Detta skulle aldrig ha blivit möjligt om jag inte blev medlem på KristenDate. Med andra ord så har jag allt att tacka för denna plattform och rekommenderar den helhjärtat till alla de som önskar hitta en kristen person att dela sitt liv med. - Johan, 29

  Design och Användbarhet

  Själva plattformen har en ganska föråldrad dock tämligen enkel design. De olika funktionerna är välorganiserade och de flesta bör ganska snabbt känna sig hemma med vad som erbjuds. Fokus ligger mer på att tillhandahålla enkelhet så att man snabbt ska kunna komma igång med själva dejtandet.

  Kristendate Kostnader och priser

  Gratis funktioner
  • Standard matchningsförslag
  • Skicka likes och lägg till på din favoritlista
  • Spana in medlemmarnas profiler
  Premiumfunktioner
  • Kommunicera med andra medlemmar
  • Spana in medlemmarnas fotoalbum
  • Möjligheten att ladda upp egna fotoalbum

  Är Kristendate dyrt eller billigt?

  I jämförelse med andra plattformar så är Kristendate genomsnittligt.

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotal
  VIP
  1 Månad49,00 SEK / Månad49,00 SEK
  Betalningsalternativ
  • Banköverföring
  • Kreditkort

  Själva kostnaden för ett medlemskap hos KristenDate ligger på 49 kr per månad vilket innebär att även de med låga inkomster har råd att bli medlemmar. Tänk på att det är en ganska liten investering när du är ute efter att hitta din själsfrände och någon att dela ditt liv med.

  Specialfunktioner

  Kristendate erbjuder gratis funktioner till alla sina medlemmar. Dessa kan nyttjas av alla så länge som man är en registrerad medlem.

  Chatt

  Du får möjligheten att chatta med andra medlemmar oavsett om du är en premiummedlem eller ej. Du startar helt enkelt chatten i webbläsaren och sedan kan du chatta fritt så länge som du önskar med likasinnade.

  Forum

  I detta forum så kan du diskutera fritt oavsett om du är en betalande medlem eller har en kostnadsfri medlemskap.

  Vårt betyg

  Registreringsprocess: 3,5 / 5
  Skapa Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5
  App: 4,5 / 5
  Fältstudie Recensioner: 5,0 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Chris Pleines
  Grundare av Datingscout och författare till Online Dating for Dummies
  Summa summarum så kan man säga att Kristendate erbjuder sina medlemmar en enkel men ganska kraftfull plattform där alla de som utövar den kristna tron får chansen att träffa likasinnade. Vidare så ger plattformen sina medlemmar möjligheten att spana in andras profiler utan att för den delen behöva vara en betalande medlem, vilket är något som är ganska vanligt hos konkurrenterna. Premimmmeldemskapet som kostar endast 49 kronor permånad ger dig möjligheten att utnyttja alla funktioner på KristenDate. Med tanke på den låga beloppet så är det en ganska låg summa om man beaktar att du får chansen att träffa din själsfrände.

  Kristendate Vanliga Frågor

  Facts

  Finns det en tillgänglig mobilapp för KristenDate?

  Ja, du kan idag ladda ner KristenDate.se mobil både från från Google Play Store men också från Apple app store.

  Är KristenDate en legitim dejtingplattform?

  Ja, självklart så är KristenDate en legitim dejtingplattform.

  Genomför KristenDate kontroll av sina profiler?

  Tyvärr så genomför man inte kontrollera för varje profil som skapas, men man sållar ut de flesta bedragare genom att kräva en giltig telefonnummer som medlemmarna måste ange under registreringen för att kunna bli medlemmar. De kommer att då få en unik kod som de behöver ange som en slags tvåstegsverifiering.

  Kan jag hitta sann kärlek på KristenDate?

  KristenDate erbjuder sina medlemmar chansen att hitta sann kärlek, så svaret är, ja, det går att hitta genuin kärlek på denna plattform.

  Stödjer KristenDate polygama förhållanden?

  Medlemmar har möjligheten att ingå polygama relationer om de så önskar. Det är upp till varje medlem att bestämma huruvida de önskar ingå i en polygam relation eller ej.

  Jag är gay och undrar huruvida jag kommer att kunna hitta potentiella partners på KristenDate?

  Du har möjligheten att specificera dina matchningar samt ange det kön som du letar efter.

  Användbarhet

  Kan jag gå med på KristenDate utan att betala?

  Ja, KristenDate erbjuder sina medlemmar gratis medlemskap.

  Hur skapar jag ett konto på KristenDate?

  Förflytta dig bara till deras URL och följ instruktionerna.

  Kan jag gå med på KristenDate även om jag inte är kristen?

  Ja. Dock så bör du ha planer på att konvertera till den kristna tron eftersom de flesta medlemmarna är kristna och utövar tron aktivt.

  Hur kontaktar jag andra medlemmar?

  Du behöver bara klicka på en viss profil och sedan skicka iväg ett meddelande till personen i fråga för att inleda en konversation.

  Kostnader och Betalning

  Erbjuder KristenDate ett premiummedlemskap?

  Ja, KristenDate erbjuder ett premiummedlemskap för 49 SEK per månad.

  Vilka är de tillgängliga betalningsalternativen för ett premiummedlemskap?

  Man tar betalt med kreditkor eller banköverföring.

  Säkerhet

  Jag har tappat mitt lösenord för KristenDate, hur återställer jag den?

  Du behöver endast klicka på att återställa lösenordet som du hittar på inloggningssidan. Följ sedan instruktionerna för att återställa ditt lösenord.

  Jag skulle vilja blockera en medlem på grund av kränkning, hur gör jag?

  Du kan enkelt blockera ne medlem genom att klicka på “Blockera Användare” som du hittar under deras profilbild.

  Vilka säkerhetsfunktioner erbjuder ni på KristenDate?

  KristenDate följer de olika integritetspolicyer som krävs för att få verka i Sverige. Man kan även rapportera in misstänkta medlemmar till vårt team för vidare granskning.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så snart som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar just dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Kontaktinformation

  Företag:Social Garden AS
  Adress:Oslo House Of Innovation, Christian Krohgs Gate 1, 0186 Oslo, Norge
  E-post:support@kristendate.se