Victoria Milan
Victoria Milan Registrering
Victoria Milan Kontakt
Victoria Milan Profil

Vår recension

Victoria Milan är flaggskeppet som skapats av Digisec Media Limited tillsammans med RichMeetBeautiful. Plattformen påstår sig vara "världens största app för människor som vill ha ett utomäktenskapligt förhållande." Den lovar en säker, anonym och konfidentiell dejtingupplevelse till alla gifta som önskar krydda sitt sexuella liv.

På den här plattformen så behöver du inte vara orolig för otrevliga upplevelser eftersom den har en innovativ funktion vid namnet AnonymousBlur Tool. Den maskerar helt enkelt ditt ansikte så att andra medlemmar inte kan se det. Vidare så har du även tillgång till en så kallad Panic-knapp som ska hjälpa dig att komma undan obehagliga konversationer om du skulle råka ut för sådana det vill säga.

För att göra det hela ännu säkrare så har Victoria Milan applicerat en krypteringsalgoritm på 256-bitars vilket är i paritet med militära standarder. Med andra ord så kommer du att vara helt skyddad samtidigt som du ej behöver oroa dig för att dina personliga eller finansiella uppgifter kommer i orätta händer.

För närvarande har plattformen hela sex miljoner medlemmar över hela världen och om du är intresserad av att ta reda på mer om vad denna plattform har att erbjuda, vänligen fortsätt att läsa vidare nedan där vi listar dess funktioner, medlemmar och mer.

Victoria Milan Medlemsstruktur

Medlemmar
15 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
3 000 aktiv vecka
Kön Proportion
40 %
60 %
 • Medlemmar letar efter otrohet och olovliga affärer
 • Antalet manliga användare är lite högre än antalet kvinnliga medlemmar
 • Unga vuxna dominerar sidan
 • Den största andelen användare kommer från Polen, Sverige och Nederländerna
 • Vissa medlemmar föredrar att vara anonyma tills de hittar en matchning

Det kan vara lite av en chock för vissa att en nätdejtingsida för otrogna har mer än sex miljoner medlemmar världen över. De som registrerar sig på sidan är antingen gifta eller i seriösa förhållanden som letar efter affärer utanför deras äktenskap eller relationer. Du hittar också medlemmar som är singlar men som är intresserade av att involvera sig med personer som redan är i ett förhållande.

Baserat på tillgänglig data tillhör den största andelen medlemmar åldersgruppen 25–34 år Det finns också fler män än kvinnor på Victoria Milan.

Europeiska länder toppar flest medlemmar över hela världen. Detta inkluderar Polen, Sverige och Nederländerna.

Vissa går med sidan för att få uppleva sensationskänslan med otrohet. Andra säger att de använder sidan för att frigöra stress och press i sina relationer.

Eftersom sidan finns tillgänglig i flera länder, kan du räkna med att du kommer att träffa medlemmar med olika nationaliteter och kulturer men med samma avsikter att lägga till spänning i deras liv.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Victoria Milan

Victoria Milan Registrering
 • Registreringen är kostnadsfri
 • Giltig e-postadress krävs för verifiering
 • Välj det land du önskar få matchningar ifrån
 • Enkelt gränssnitt för att ställa in en grundläggande profil
 • Använd AnonymousBlur Tool för att dölja din profilbild

Det tar cirka 3-5 minuter att registrera sig för ett konto hos Victoria Milan. Du behöver endast tillgång till en giltig e-postadress (som aldrig delas med tredje part) för att kunna verifiera dig själv. Därefter så behöver du skapa skapa ett unikt smeknamn för plattformen samt välja var du är skriven.

Därefter så behöver du välja dina intressen gällande dejtande och slå på de olika notifierings-taggarna som webbplatsen ger dig som förslag. Ju fler taggar du bockar för, desto större chans att du får relevanta matchningar.

När det gäller dina foton så rekommenderar plattformen att man lägger upp sina bästa bilder för att på så sätt öka chansen att få fler kontaktförslag. Genom att ladda upp olika bilder så gör du även din profil mer attraktiv men även mer genuin. Du kan även nyttja AnonymousBlur-verktyget om du föredrar at förbli okänd på plattformen.

Nu när ditt kontot är redo så är du välkommen att stiga in i Victoria Milan världen!

Skapa kontakt Victoria Milan

Victoria Milan Kontakt
 • Lägga till favoriter och skicka blinkningar är kostnadsfritt
 • Att skicka och visa meddelanden är exklusivt för premiummedlemmar
 • Privata nycklar existerar för exklusiva foton
 • Skicka virtuella gåvor med hjälp av dina premium-krediter
 • Byt länder för att få massor av andra heta förslag

Att kontakta andra medlemmar hos Victoria Milan kan vara begränsat om du har en kostnadsfritt meldmeksap. Du kan bara besöka profiler, skicka blinkningar och lägga till medlemmar i din favoriter. Medan andra medlemmar kan skicka blinkningar till dig eller lägga till dig som deras favorit, så kommer du dock inte att kunna se vilka medlemmar som gjort detta.

Om du har en fullständig profil så kan du alltid fråga efter mer information från andra medlemmar genom att klicka på "Fråga" - knappen bredvid den personliga preferenser som du önskar få veta mer om. När medlemmen besvarar din begäran så kommer du att få ett meddelande.

Du är även helt fri att utforska medlemmar i andra länder. Varje land ger dig en annan uppsättning av medlemmar baserat på den information som du angivit om dig själv. Om du önskar vara attraktiv bland andra medlemmar så ska du alltid se till att ha en uppdaterad profil samtidigt som du ger andra medlemmar tillgång till dina privata bilder. 

Nedan så följer de olika kontakt-funktionerna för Victoria MIlan plattformen:

 • Meddelanden

Denna premiumfunktion förvarar alla meddelanden som du någonsin mottagit från olika medlemmar. De sorteras i tre mappar: Alla meddelanden, olästa meddelanden och meddelanden från medlemmar som just nu är online.

 • Chatt-box

Denna funktion finns att hitta på den högra panelen på webbplatsen. Skicka snabbt dina meddelanden och lägg gärna till några heta rader om vad du önskar hitta på med motparten. Du har även möjligheten att nyttja blinkningar, favorit er och gåvor i chattfunktionen.

 • Gåvor

Victoria Milan erbjuder sina medlemmar möjligheten att skicka virtuella gåvor till andra som man fattat tycke för. Som en premiummedlem så kan du ta emot och skicka gåvor så länge du har krediter kvar. Ett sexmånadersabonnemang ger dig tillgång till 500 poäng, medan ett tolv månaders abonnemang ger dig tillgång till 1 000 poäng.

 • Blinkningar

Du kan skicka blinkningar till medlemmar som du fattat tycke för. Detta är ett roligt och innovativt sätt att fånga deras uppmärksamhet på och kan användas som ett första steg till att inleda en konversation med motparten.

 • Privata nycklar

Detta är en annan funktion hos Victoria Milan som gör att du kan se privata foton från andra medlemmar. Med den här funktionen så kan du se alla förfrågningar du fått samt även alla förfrågningar som du skickat. Du kan säkerligen få mer uppmärksamhet om andra medlemmar upptäcker att du har har exklusiva foton tillgängliga för deras beskådning.

Testvinnare tillgänglig helt gratis

Victoria Milan Profilkvalitet

Victoria Milan Profil
 • En komplett profil ökar din popularitet
 • Du kan välja att ha din profilbild suddig
 • Dejtingplattformen baseras på länder och närliggande områden
 • Se användarens registreringsdatum och senaste inloggningsdatum
 • Uppdatera din profil när det passar dig

  Victoria Milan ser till att du kan dölja din identitet med hjälp av den innovativa funktionen AnonymousBlur. Det är just därför du ser så många profiler som har sina profilbilder suddiga och omöjliga att tyda. Om du är uppmärksam så märker du även att att en del av den personliga informationen är dold. Detta görs för att varje Victoria Milan-medlem ska kunna behålla sin anonymitet.

  En detalj som kan vara avgörande för huruvida du kommer få napp när du är ute på en affärsresa är den geografiska inställningen. Du har möjligheten att välja alla de länder som du önskar få dina matchningar ifrån. Samtidigt så kan medlemmar från detta land även se dig i sina respektive matchningar.

  Du har även möjligheten att välja en specifik geografisk plats plats när det kommer till dina sökalternativ. Det är här Victoria Milan ger dig förslag på medlemmar som befinner sig närmast din nuvarande plats under tiden som du använder plattformen. Profilerna för medlemmarna tenderar att vara ganska detaljerade. Just därför så måste du hålla koll på om du önskar gå med hos dejtingplattformen. Dina bästa egenskaper, sex-preferenser och det som får dig att tända till är bara några få detaljer som du inte vill missa att inte dela.

  För att göra din profil mer detaljerad så dela vi med oss några tips som du kan välja att implementera:

  • Var specifik

  Medlemmar önskar snabbt kunna skanna din profil. Det är just därför bättre att vara specifik gällande dina preferenser så att medlemmar kan bilda sig en uppfattning huruvida du passar deras personlighet eller ej.

  • Fortsätt att vara positiv

  Du blir mer attraktiv när du har en positiv attityd. Att skicka ut positiva vibbar gör dig mer attraktiv hos andra.

  • Lämna inte ut information

  Du får fler matchningar om du slutför din profil helt. Dessutom så har plattformen gjort det enklare att göra just detta genom att låta dig klicka snabbt på de olika taggar som bäst beskriver dig. Webbplatsen garanterar även en ökning av din popularitet vid en ifylld profil. Just därför så kan du räkna med fler medlemmar som fattar tycke för just din profil genom att fylla i all rekommenderar information.

  • Var ärlig

  När du fyller i din profil så kan du lockas av att agen information som inte helt stämmer med verkligheten. Du ska aldrig göra detta utan bör alltid ange en sanningsenlig information om dig själv. Du kommer att få äta upp det när du träffar personen i den riktiga världen, så var alltid ärlig och transparent oavsett vad.

  • Var romantisk

  Det är aldrig fel att vara romantiskt och överösa motparten med komplimanger och andra superlativ. Det kommer alltid att uppskattas och kan aldrig vara till din nackdel.

  Victoria Milan App

  Victoria Milan App
  • Finns att ladda ner hos Apple App Store och Google Play Store
  • People Around är är unik för appen
  • Dina konversationer grupperas i alla, olästa och online
  • Användargränssnittet liknar ganska mycket webbplatsen
  • Det kan ta ganska lång tid att ladda vissa funktioner
  • Panik-knappen finns ej i appen
  • Videochatt är inte tillgängligt
  • Flikar för nya, online- och favorit-medlemmar
  • Enkel registrerings-process

  Victoria Milan appen finns tillgänglig för nedladdning Apple App Store och Google Play Store. Men det finns även att ladda ner hos andra källor i form av som APK Pure. Webbplatsen har även en mobilversion, som kommer med ett liknande gränssnitt som appen - de olika funktionerna finns att hitta till vänster; flikar för nya, online- och favorit-medlemmar finns att hitta längst ner.

  Du kanske anser att det är tämligen enkelt att använda både webbplatsen och mobila versionerna av Victoria Milan. Denna dejtingpalttromr har ett konsekvent gränssnitt som noga planerats och utformats. Du kan således använda den på alla dina enheter utan att användbarheten och användarvänligheten försämras.

  Detsamma gäller för webbplats-versionen där dina matchningar presenteras på huvudsidan med utvalda medlemmar från det land som du valt. Vissa av funktionerna kan ta mer tid att ladda men appen gör det som den ska ändåt.

  Om du behöver hjälp från Victoria Milan så kan du alltid ta kontak med de genom att använda dig av ikonen i form av en “meddelande-bubbla” som du hittar längst ner till höger om appen. Varning: Panik-knappen saknas i appen. Så du bör förbereda dig själv i förväg om det obehagliga och oväntade inträffar.

  Victoria Milan Genuina Recensioner

  "Detta är en av de få dejtingsidor som jag stötte på som erbjöd möjligheten att vara anonym vilket jag tyckte var väldigt bekvämt samtidigt som man fick chansen att skydda sin privat integritet. Jag fick omgående privata meddelanden från intresserade kvinnor inom 24 timmar efter att jag slutfört min registrering. Jag tror att det är en ideal plattform för hemliga träffar eftersom kvinnorna jag pratade med var ärliga om deras avsikt när det kom till att bedra deras partner. Jag måste även berömma den innovativa "panik-knappen"! Den har räddat mig från prekära situationer mer än ett par gånger. Jag vågar säga att en plattform som Victoria Milan lyckats att väcka mins exuella passion till liv (igen). Om du önskar uppleva vad jag just upplevt så ska du inte tveka att bli medlem hos Victoria Milan."

  - Andrew, 33

  Victoria Milan Kostnader och priser

  Gratis tjänster
  • Skapa profil
  • Söker efter andra användare
  • Skicka blinkningar
  • Lägg till favoriter
  • Se vem som besökt din profil
  • Visa profilbilder från andra medlemmar
  • Testa gratis
  Avgiftsbelagda tjänster
  • Skicka och läsa meddelanden
  • Skicka gåvor
  • Se alla aviseringar
  • Se vem som skickat dig gåvor
  • Visa vem som har lagt till dig i sina favoriter
  • Användning av poäng

  Är Victoria Milan dyrt eller billigt?

  Jämförelse med andra plattformar så är Victoria Milan övre mått.
  Testa gratis

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
  3 Månad499,00 SEK / Månad1 497,00 SEK
  6 Månad399,17 SEK / Månad2 395,00 SEK
  12 Månad299,00 SEK / Månad3 588,00 SEK
  Victoria Milan Kostnader
  Betalningsalternativ
  • Kreditkort
  • Betalkort

  Om du önskar få uppleva den ultimata sexuella upplevelsen så måste du även vara redo att öppna upp din plånbok eftersom kostnaden för premiummedlemskap är tämligen ganska hög.

  Frukta ej för så snart du uppgraderar till ett premiummedlemskap så kommer du att ha full tillgång till alla funktioner som ger dig möjlighet att träffa någon som kan få dig att skriva som aldrig förr..

  Du kommer att kunna låsa upp alla de olika kontakt-funktionerna i form av privata meddelanden, blinkningar och favoriter. Vidare så kommer du även att få tillgång till de medlemmar som skickat blinkar till dig eller har lagt dig på deras favoritlista.

  Premiummedlemskap ger dig även tillgång till en mängd krediter som du kan använda för att skicka presenter till andra medlemmar. Dessutom så får du tillgång till en personlig och separat sektion för dina flirtar där du får chansen att beakta de heta bilderna från andra medlemmar.

  Prenumerationer hos Victoria Milan förnyas automatiskt var tredje månad. Detta innebär att du blir debiterad automatiskt för tre månader från och med det prenumerations-datum som du valt.

  För att upprätthålla din integritet så har Victoria Milan ett system som drivs av 256-bitars kryptering kombinerat med Amazon webbtjänster, Norton av Symantec och SSL Trust. Detta system kallas anonym fakturering, och det garanterar att:

  • Victoria Milan kommer aldrig att visas på dina fakturor
  • Victoria Milans anonyma fakturerings-namn ändras ofta
  • Kreditkortsinformation är helt krypterad och 100% konfidentiell
  • Personalen har inte tillgång till din personliga information eller betalningsinformation

  Om du inte var imponerad av din premiummedlemskap så kan du avbryta den när som helst. Du behöver bara kontakta kundservice sju kalenderdagar innan ditt prenumerations förnyelsedatum.

  Specialfunktioner

  De flesta av speciella funktionerna hos Victoria Milan är endast tillgängliga för premium-medlemmar. Men som en kostnadsfri
  medlem så kommer du att ha tillgång till det grundläggande verktyget för att kunna dölja din identitet. Dessutom så kan du även
  bläddra bland andra hetingar från just det land som du önskar få matchningar ifrån.

  AnonymousBlur Tool

  Victoria Milan erbjuder sina medlemmar ett verktyg för att dölja deras identitet på de bilder som de laddar upp. Du har således två
  alternativ som du kan använda den här funktionen på: oskärpa i ansiktet eller alternativet att dölja det med ett klistermärke. Det mest
  använda klistermärket är masken.

  Panik knapp

  Det sista du behöver på en hemlig dejtignplattromar är att bli upptäckt av din partner. I sådana situationer så har Victoria Milan det
  lättare för dig att fly genom att införa Panik-knappen. Just "PANIK" -knappen hittar du längst ner till höger på webbplatsen. När du

  klickar på den så kommer du att omdirigeras direkt till en annan webbplats som ej väcker några misstankar. När vi testade Panic-
  knappen omdirigerades vi till YouTube.

  Användarfunktioner

  Victoria Milan vill inte att dina matchningar begränsas till medlemmar som befinner sig närmast dig. Den här funktionen gör det
  möjligt att få kontakt med andra medlemmar över hela världen. Byt från ett land till ett annat. Du kommer även att kunna spana in alla
  världens hetingar och samtidigt presenteras som en potentiell matchning hos de.

  Gåvor

  Victoria Milan erbjuder sina medlemmar virtuella gåvor för att skapa mer känsla för hela dejting upplevelsen. Med den här funktionen
  kan du skicka gåvor till andra medlemmar som ett sätt att bryta isen och inleda en konversation. Dock så finns den bara tillgänglig för
  premiummedlemmar.

  Sök

  Den här funktionen är exklusiv för de medlemmar som befinner sig närmast dig rent geografiskt. Det här kan förmodligen vara den
  snabbaste vägen till din nästa affär.

  Besök

  Dina besökare radas upp med h den här funktionen. Du har möjligheten att besöka deras profiler och lämna blinkningar eller
  kommentarer.

  Vårt betyg

  Registrera dig: 3,0 / 5
  Kontakt: 3,0 / 5
  Profilkvalitet: 3,0 / 5
  App: 3,0 / 5
  Genuina Recensioner: 3,0 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Victoria Milan är förmodligen en av de mest diskreta dejtingplattformar som existera idag. Den tillgodoser gifta och personer i seriösa förhållanden som letar efter en het och intim affär. Som vi redan nämnt ovan så har de massor av specialfunktioner, vilka kan hjälpa just dig att dölja din identitet från andra medlemmar.I din strävan att hitta en passionerad sexuell motpart så kan den här plattformen vara en plats värt att prova. Du behöver inte oroa dig för att någon ska ta reda på din riktiga identitet eftersom all information krypteras och förvaras helt anonymt utan insyn från utomstående och obehöriga.Om du är gift eller i ett seriöst förhållande som önskar krydda ditt sexuella liv så kan Victoria Milan vara den bästa alternativet för att uppnå just detta.
  Testvinnare tillgänglig helt gratis

  Victoria Milan FAQ

  Fakta

  Vad är Victoria Milan?

  Victoria Milan är en dejtingplattform för gifta eller personer i förhållande vilka letar efter utomäktenskapliga förhållanden, vardagliga dejter och intima träffar.

  Finns det en Victoria Milan-app tillgänglig?

  Ja. Du kan ladda ner app-versionerna kostnadsfritt från Google Play Store, Apple App Store och APK Pure.

  Har Victoria Milan enblogg?

  Ja. Du kan njuta av att läsa ett urval av olika artiklar som publicerats av Victoria Milan.

  Användbarhet

  Hur fungerar Victoria Milan i praktiken?

  Victoria Milan erbjuder gifta och personer i förhållanden en dejtingplattform där de kan söka efter hemliga och intima förhållanden med andra likasinnade. Vad den här plattformen gör är att matcha din angivna information med andra medlemmarnas information, dock utan att helt avslöja din identitet. Du kan således dölja ditt ansikte med hjälp av Anonymizer-verktygen utan att riskera att bli igenkänd av någon.

  Vad är Anonymizer- verktygen?

  Det är en innovativ funktion som endast finns på Victoria Milan som du kan använda för att dölja ditt ansikte eller din identitet på dina bilder innan du laddar upp dessa.

  Hur använder man Victoria Milan gratis?

  När du har genomfört registreringsformuläret så kommer du att få ett antal matchningar presenterade beroende på dina svar under registreringsprocessen. Det är dock helt kostnadsfritt att bläddra bland olika medlemmar, gilla och lägga till medlemmar i din favoritlista. Dock så behöver du ett premiummedlemskap för att kunna skicka meddelanden till andra å Victoria Milan plattformen.

  Varför kan jag inte se mina bilder?

  Alla bilder som laddas upp till Victoria Milan granskas innan de kan visas upp för andra medlemmar. Följande typer av foton är inte tillåtna: foton av någon annan (inklusive kändisar), gruppfoton, foton med obscen innehåll, ritningar, landskap och foton som kränker någon annans materiella och immateriella rättigheter.

  Är det möjligt att ändra webbplatsens språk?

  Ja. För att ställa språk-preferenserna för Victoria Milan, vänligen klicka på flagg-ikonen längst ner på webbplatsen. Sedan så är det bra att välja det språk som du föredrar.

  Erbjuder Victoria Milan sina medlemmar en kostnadsfri provperiod?

  Nej, det finns ingen kostnadsfri provperiod tillgänglig hos Victoria Milan. Men det är dock helt gratis att registrera sig.

  Avbryt

  Hur tar jag bort Victoria Milan-konto?

  Klicka på Inställningar längst ner till höger på webbplatsen. Fortsätt scrolla ner till botten tills du ser alternativet “Inaktivera profil”. För att radera din profil helt och hållet, vänligen klicka på "detta formulär." Och tryck sedan på "Skicka begäran."

  Hur inaktiverar jag mitt konto?

  Victoria Milan erbjuder dig möjligheten att inaktivera ditt konto. Vänligen notera att du inte kommer att få
  några meddelanden från andra medlemmar så länge ditt medlemskap är inaktiverad.

  Om du önskar inaktivera ditt konto så behöver du trycka på Inställningar. Rulla sedan ner till Deaktivera min profil och klicka på knappen. Du kommer nu att bli ombedd att bekräfta din inaktivering av kontot. Slutligen så behöver du ange du ditt lösenord och klickar på "De-aktivera profil." Observera att ditt medlemskap ej raderas helt; plattformen kommer fortfarande att ha alla dina detaljer tillgängliga i sin databas så att du kan aktivera ditt konto när du så önskar.

  Hur avbryter jag mitt premiummedlemskap hos Victoria Milan?

  Du kan säga upp ditt Premiummedlemskap när som helst från och med den första betalningsperioden. Detta förutsätter att vi även mottagit ett skriftligt uppsägningsbrev, under förutsättning att du inte befinner dig i en första prenumerationsperiod. I så fall debiteras du hela beloppet för den initiala registreringsperioden. Uppsägning av medlemskapet kan skickas till adressen som finns i avsnittet “Kontakta oss” på webbplatsen. Uppsägning av ditt medlemskap leder inte till att din profil omgående raderas. När du avslutar ditt medlemskap så kommer din profil inte längre att vara synlig för andra medlemmar, men den kommer att förbli aktiv i plattformens databas. Om du önskar ta bort din profil helt, vänligen kontakta Victoria Milan via e-post.

  Säkerhet

  Hur verifierar jag mitt konto hos Victoria Milan?

  Att verifiera ditt konto innebär att du även verifierar att du är den du utger dig för att vara.Du kan identifiera din identitet vai ditt Facebook-konto, Google+, Windows Live eller ditt mobilnummer.

  Är Victoria Milan säker?

  Eftersom säkerhet är högsta prioritet hos Victoria Milan så har plattformen skapat ett säkerhetssystem som består av Norton, SSL Trust, 256-bitars kryptering och Amazon-webbtjänster för att säkerställa en anonym upplevelse för alla sina medlemmar.

  Är Victoria Milan legit?

  Genom verifiering av e-postmeddelanden så lovar Victoria Milan att alla deras konton har skapats av genuina personer.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Infos

  Företag:Digisec Media Ltd.
  Adress:The Hub Workspace, Triq San Andrija, San Gwann, SGN 1612, Malta
  E-post:support@victoriamilan.com