ElitSinglar användare registrerar sig också här
ElitSinglar
Elitsinglar Registrering
Elitsinglar Kontakta
Elitsinglar Profilkvalitet

Vår recension

ElitSinglar är en av Sveriges ledande dejtingtjänster för utbildade singlar som letar efter ett seriöst förhållande. Globalt sett så ansluter sig ungefär 65 000 nya medlemmar varje vecka och i genomsnitt så skapas 2 000 relationer varje månad i mer än 20 länder.

Medlemmar hos ElitSinglar är oftast akademiker där mer än 80 % av medlemmarna har en universitetsdiplom. Plattformen är ideal för de som önskar konversera med en intellektuell individ.
Webbplatsen fungerar som en matchmaking tjänst som föreslår matchningar baserade på en djupgående personlighetsundersökning som EliteSinglar använder för att identifiera kompatibla matchningar. Detta gör att webbplatsen kan erbjuda dig bättre matchningar som är mest kompatibla med din personlighet.

Levererar denna webbplats verkligen bra matchningar? I den här recensionen tittade vi närmare på EliteSinglar och de olika val som erbjuds. Fortsätt att läsa vidare nedan.

Nya medlemmar på ElitSinglar i januari 2022 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på ElitSinglar utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

ElitSinglar Medlemsstruktur

Medlemmar
25 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
2 300 dagliga inloggningar
Kön Proportion
54 %
46 %
 • Har miljoner medlemmar från hela världen
 • De flesta av webbplatsens medlemmar är utbildade
 • Majoriteten är män från 30 år och uppåt
 • Webbtrafiken kommer vanligtvis från Sverige
 • Medlemmarna är ganska aktiva

ElitSinglar är en matchmaking tjänst som fokuserar på att para ihop singlar som inte bara matchas intellektuellt utan också baserat på deras ekonomiska status. 

ElitSinglar vänder sig till en utbildad och mogen publik där nästan 90 % av dess medlemmar är människor från 30 år och uppåt. Att hitta en relevant matchning är ganska enkelt eftersom dess medlemmar har en ganska lik könsfördelning. Detta i sin tur gör det möjligt för varje man eller kvinna att hitta sin ideala matchning.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på ElitSinglar

Elitsinglar Registrering
 • Registreringsprocessen är enkel
 • Kräver en viss grundinformation om din bakgrund
 • Registrering innebär en detaljerad personlighetsundersökning
 • Du får en personlighetsrapport gratis
 • Registreringen tar cirka 20 minuter att genomföra

Att registrera sig hos ElitSinglar är en längre process jämfört med vissa andra dejtingplattformar som endast kräver grundläggande information vid registrering. Detta beror på att plattformen verkligen vill lära känna dig och förstå din personlighet för att på så sätt kunna matcha dig med en likasinnad individ. Genom att svara på några enkla frågor finjusterar du sökningen efter dina möjliga matchningar och ökar samtidigt chansen att hitta den rätta.

Personlighetstestet som ElitSinglar använder har utvecklats av legitima psykologer för att analysera 29 olika typer av personlighetsdrag. Efter att ha tillhandahållit några grundläggande frågor som ålder, kön, plats, fortsätter du sedan till personlighetsundersökningen som tar ungefär 20 minuter att genomföra. Lyckligtvis så kan du spara sessionen och de uppgifter som du redan angett och återvända för att slutföra undersökningen vid en annan tidpunkt om det så behövs.

Frågornas karaktär ter sig i form av att betygsätta dig själv gentemot olika påståenden dvs. huruvida dessa är helt lämpliga för dig, något tillämpliga eller inte alls. Du kommer att få frågor om olika egenskaper, till exempel om du alltid följer en plan, om du söker äventyr, om du lämnar ditt hem i en röra, om du känner dig stressad lätt och andra frågor som "Skulle du beskriva dig själv som varm, smart, dominerande, etc.?" När du har besvarat dessa frågor kommer du att omdirigeras till en sida där du hittar en lista med medlemmar som är kvalificerade och kompatibla enligt dina standarder.

Skapa kontakt ElitSinglar

Elitsinglar Kontakta
 • Bekanta dig med '5 frågor'
 • Jämför gillar och ogillar inte
 • Att läsa meddelanden från medlemmar är inte gratis
 • Endast premiummedlemmar kan skicka och svara på meddelanden
 • Skicka en blinkning till vem som helst

  Det finns olika sätt att få kontakt med dina matchningar på ElitSinglar. Plattformen tillåter dig att gilla och kommentera dina matchningars profilbilder. De flesta av dessa funktioner är endast tillgängliga för personer med premiummedlemskap, särskilt de som involverar all tvåvägskommunikation. Men om du är en gratis medlem så tillåter webbplatsen även dessa att skicka blinkningar till sina matchningar. Du kan också använda ett sökfilter för enkel surfande.

  Att skicka, läsa och svara på e-postmeddelanden är betalningsfunktioner hos ElitSinglar. Om en medlem inte har ett betalt medlemskap kan de inte svara på en betald användare som till exempel skickat ett meddelande, om de inte uppgraderar till en premiummedlemskap således. Premiumkonton har också förmånen att markeras och prioriteras högre än gratis konton.

  ElitSinglar erbjuder också en funktion som liknar den svepningsfunktion som finns på andra dejtingappar. Det kallas för "Har du träffat?" sektionen. På den här sidan får du en översikt över en persons profil. Baserat på vad du läst om personen så beslutar du om du gillar just den individen eller inte genom att klicka på blinkningen eller X-ikonen.

  Testvinnare tillgänglig helt gratis

  ElitSinglar Profilkvalitet

  Elitsinglar Profilkvalitet
  • Frågesvar från andra medlemmar som matchar dina är markerade för att visa kompatibilitet
  • Profilerna är mycket detaljerade
  • Profilinformationen kan enkelt ändras senare
  • Profilbilder är ej synliga för någon utan premiummedlemskap

  ElitSinglar har en av de mest informativa profilsektionerna. Även om webbplatsen bara använder grundläggande personlig information som ditt förnamn och din ålder, kan de fortfarande antyda viktiga detaljer om en persons dejtingpreferenser samt annan subjektiv personlig information.

  ElitSinglar har en av de mest informativa profilsektionerna. Även om webbplatsen bara använder grundläggande personlig information som ditt förnamn och din ålder, kan de fortfarande antyda viktiga detaljer om en persons dejtingpreferenser samt annan subjektiv personlig information.

  När du registrerar dig för ett konto på ElitSinglar ombeds du att svara på några frågor. Dessa frågor är inte bara relevanta för matchningsprocessen utan är också användbara för att fylla i viss information som behövs i din profil. När du besöker en medlemsprofil kan du notera omedelbart de åtgärder du kan vidta för att dessa medlemmar ska lägga märke till din profil. Du hittar också detaljer om deras fysiska egenskaper på den övre delen av profilsidan.

  Informationen som du kanske önskar ta del av finns inte bara på självasidan Om. Om du tittar på den vänstra delen av profilsidan hittar du en flik med namnet "Personlighetsprofil." Här hittar du all fakta om en medlems personlighet. De flesta detaljer du angett under personlighetstestet hittar du här.

  ElitSinglar App

  • Bekväm att använda och lätt att navigera
  • Har alla funktioner som finns tillgängliga på webbplatsen
  • Lätt att granska matchningar och skicka meddelanden
  • Finns för Apple iOS och Android
  • Kompatibel med de flesta enheter

  ElitSinglar har en app som är gratis för alla att ladda ner i App Store eller på Google Play. Den är väl utformad och är lätt att navigera. Den har sektioner som gör att du enkelt kan se dina matchningar på ett bekvämt sätt.

  ElitSinglar appen har alla funktioner som finns tillgängliga på webbplattformen. Med appen kan du skicka meddelanden, skicka blinkningar, skapa en favoritlista som profiler, etc. Du kan också registrera dig son ny medlem med själva appen; det har en liknande registreringsprocess som på själva webbplatsen, som att svara på personlighetstester som är obligatoriska för nya medlemmar.

  Appen tar inte mycket plats på din enhet och är kompatibel med de flesta mobiltelefoner eller surfplattor.

  ElitSinglar Genuina Recensioner

  "Jag gick med i ElitSinglar efter att ha bestämt mig för att det var dags att bli mer seriös och hitta någon som jag skulle vilja ha en mer seriöst förehållande medi. Jag hade varit väldigt karriärfokuserad sedan mina tidiga 30 och jag hade inte riktigt haft tid för en relation. När jag fyllt 38 år bestämde jag mig för att spana in olika dejtingplattformar som fanns tillgängliga nätet. Dock så upptäckte jag att på de flesta av dessa så kunde jag inte etablera kontakt med kvinnorna jag spana in. Jag uppskattar verkligen ett skarpt sinne, så när jag såg att ElitSinglar hade en hög andel högutbildade singlar, så bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag matchades med ett antal kvinnor under de första veckorna och efter att ha pratat med några av dessa så insåg jag att en var väldigt lik min personlighet och vi bestämde att vi skulle träffas på riktigt. Under vår första dejt så pratade vi i 4 timmar om allt möjligt och vi "klickade" verkligen. Vi har nu dejtat i 18 månader och på vår utomeuropeiska semester nästa månad planerar jag att fria till henne!"
  – Alan, CFO, 39

  Design och Användbarhet

  ElitSinglar är en väldesignad webbplats som har en skarp och ren ton samt är ganska lätt att navigera. Till skillnad från andra dejtingplattformar så är ElitSinglars gränssnitt ganska modernt och behagligt för ögonen. Dess eleganta och smarta design matchar dess målgrupp, dvs. välutbildade singlar.

  Layouten är ganska bekväm att förstå sig på för alla nya medlemmar oavsett deras ålder och kunskap om tekniken. De olika fält i menyn är väl märkta och har inte många submenyer som kan orsaka förvirring. Alla dess funktioner är utformade på ett genomtänkt sätt och har placerats på platser där du hittar det mest användbara.

  Både appen och skrivbordsversionen är väl utformad. De är båda kompatibla med den personlighetsundersökning som är obligatorisk vid nyregistreringen och du kan bekvämt besvara frågorna via din app eller via webbplatsen själv.

  ElitSinglar Kostnader och priser

  Gratis tjänster
  • Registreringen för ett medlemskap
  • Svara på personlighetsfrågeformulär
  • Resultat av personlighetstest
  • Ladda upp foton på din profil
  • Få automatiska förslag på matchningar varje dag
  • Skicka smiley och gilla ikoner
  • Testa gratis
  Avgiftsbelagda tjänster
  • Detaljerad förklaring av resultat av personlighetstest
  • Matchas med premiummedlemmar
  • Se vem som har besökt din profil
  • Skicka och ta emot meddelanden
  • Tillgång till andras foto
  • Lämna kommentarer

  Är ElitSinglar dyrt eller billigt?

  Jämförelse med andra plattformar så är ElitSinglar övre mått.
  Testa gratis

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
  Premium Light
  3 Månad699,00 SEK / Månad2 097,00 SEK
  Premium Classic
  6 Månad499,00 SEK / Månad2 994,00 SEK
  Premium Comfort
  12 Månad249,00 SEK / Månad2 988,00 SEK
  ElitSinglar Kostar
  Betalningsalternativ
  • Kreditkort
  • Betalkort
  • PayPal

  Även om ElitSinglar fakturerar sina medlemsavgifter varje månad så betalas abonnemangsavgiften i förskott för hela perioden. Detta innebär att om du köper en 12-månaders prenumeration så debiteras hela 12 månader som ett engångsbelopp och inte i som månadsvisa betalningar.

  Medlemskapen förnyas automatiskt vid slutet av medlemstiden med samma varaktighet som du ursprungligen skrev upp dig för om du inte avbryter det före utgångsdatum. Om du till exempel registrerar dig för ett sexmånadersmedlemskap och inte avbryter det så kommer du automatiskt att debiteras för ytterligare sex månader.

  Det är enkelt att avbryta ditt medlemskap. Om du bestämmer dig för att du inte vill fortsätta med ditt betalda medlemskap kan du hantera det i inställningarna "Mitt konto". Eller, om du köpte ditt medlemskap via en iOS- eller Android enhet så måste du avbryta den i antingen iTunes eller i Play Store.

  Det finns ganska många funktioner tillgängliga för gratis medlemmar. Dessa inkluderar att ladda upp foton, få matchningar och skicka blinkningar och liknande. Men om du verkligen vill upprätta en koppling till dina matchningar så rekommenderas en uppgradering. Med ett premiummedlemskap kan du skicka obegränsat antal meddelanden till valfri medlem varje dag.

  Specialfunktioner

  ElitSinglar är en webbplats som har de nödvändiga funktionerna du kan behöva för en bättre och snabbare matchningsupplevelse. Även om dessa funktioner kanske inte är unika för webbplatsen i sig så tjänar de fortfarande sitt syfte och är ganska användbara fördess medlemmar.

  Personlighetsanalys

  ElitSinglar är stolta över detaljerna hos sina medlemmars profiler. En del av det som bidrar till de övergripande detaljerna är "Big Five" personlighets dimension analys. Detta används för att utvärdera kompatibiliteten mellan medlemmar, vilket liknar andra matchningssidor, men i det här fallet så kan du se resultatet av matchiningen för att förstå deras personlighet ytterligare.

  "Big Five" är samvetsgrannhet, överblicklighet, öppenhet, extraversion och neurotism och mäts mot den genomsnittliga ElitSingel medlemmen. Med hjälp av den så får man en insikt i matchingens personlighet men skyddar deras integritet genom att inte visa exakta svar på frågorna som besvarats under personlighetsundersökningen.

  Matchningsrekommendationer

  Webbplatsen har ett smart sätt att hitta den bästa matchningen. Varje dag får du matchningsrekommendationer som är baserade på relationens preferenser, plats och svar baserat på själva frågeformuläret som besvarats under registreringsprocessen. Detta gör att du har en bättre chans att hitta en kompatibel partner.

  Avancerad Sökning

  Med den här funktionen kan du filtrera dina matchningsrekommendationer beroende på deras ålder, längd, ålder, plats, önskan att få barn, utbildning, inkomst, dricksvanor och många fler.

  Har Du Träffat?

  Det här är en lista över personer som webbplatsen har genererat åt dig baserat på dina preferenser. Den visar vanligtvis profiler som du eventuellt missat när du gått igenom de matchrekommendationer som presenteras till dig tidigare. Den här funktionen hjälper dig att grundligt och snabbt hitta en matchning.

  Joker Matchning

  Detta är en premiumfunktion som gör att betalda medlemmar får 20 extra försla på matchningar varje dag.

  Favoritlistan

  Webbplatsen låter dig enkelt komma ihåg och besöka de profiler som har lämnat ett gott intryck på dig. Du kan lägga till personer till dina favoriter genom att besöka deras profil och markera stjärnikonen. Du kan också ta bort dessa när du så ösnkar genom att avmarkera stjärnikonen.

  ElitSinglar Magasin

  ElitSinglar är inte bara en plattform för online dejting. Den har också en bloggliknande tidning som låter dig läsa insikter och få tips från olika dejtingsexperter.

  Vårt betyg

  Registrera dig: 4,0 / 5
  Kontakt: 3,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5
  App: 3,5 / 5
  Genuina Recensioner: 4,5 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  ElitSinglar är ett utmärkt val för singlar som aktivt söker en engagerad relation. Det specialiserar sig på akademiska singlar, där majoriteten av dess medlemmar innehar en kandidatexamen. Kombinationen av deras detaljerade personlighetsundersökning som gör att man kan applicera kvalitetsmatchningar och det faktum att webbplatsen är inriktad på att uppmuntra betalda medlemmar för full funktionalitet ökar chansen att hitta en mycket kompatibel matchning som är äkta. Om du tror att du är redo för en seriös relation, så är ElitSinglar något du absolut ska prova!
  Testvinnare tillgänglig helt gratis

  ElitSinglar FAQ

  Användbarhet

  Hur registrerar jag mig hos ElitSinglar?

  Besök deras webbplats och fyll i registreringsformuläret som finns på deras hemsida. När du har skickat in formuläret och avslutat personlighetstestet så aktiveras ditt konto automatiskt. Dock så måste du först verifiera din e-post genom att klicka på meddelandet som skickas automatiskt efter slutförd registreringsprocess.

  Vad är personlighetstestet för?

  ElitSinglar har ett speciellt personlighetstest som undersöker dina kommunikationsförmågor, personlighetsdrag och attityd i en relation. Dina svar på detta test är vad webbplatsen använder för att hitta matchningar som är mest kompatibla med just dig.

  Kan jag hantera mina e-postmeddelanden från ElitSinglar?

  Det är enkelt att ändra e-postadressen som du registrerade för webbplatsen. Du kan göra det genom att gå till "Mitt konto" och välja "E-post". Ange och bekräfta din nya e-postadress i rätt fält och klicka på spara.

  Jag vill ändra e- postmeddelandet som jag använder för ElitSinglar. Hur gör jag det?

  Det är enkelt att ändra e-postadressen som du registrerade för webbplatsen. Du kan göra det genom att gå till "Mitt konto" och välja "E-post". Ange och bekräfta din nya e-postadress i rätt fält och klicka på spara.

  Profil

  Hur redigerar jag min profil hos ElitSinglar?

  Om du vill redigera din profil så går du bara till din profilsida och klickar på blyertsikonen. Detta gör att du kan redigera fälten som du önskar modifiera. När du är nöjd med dina redigeringar klickar du bara på spara. Om du vill redigera och ändra visningsnamn, längd eller ålder, så behöver du emellertid kontakta vår kundtjänst.

  Varför kan jag inte se mina profiluppdateringar på ElitSinglar?

  Webbplatsen kontrollerar alla inlägg och foton noggrant innan dessa publiceras på webbplatsen. Uppdateringar godkänns vanligtvis inom 24 timmar, så om du inte kan se dina uppdateringar kan dessa fortfarande vara föremål för granskning.

  Är det möjligt att ta bort mitt konto?

  Om du tar bort ditt konto hos ElitSinglar permanent så tas alla dina meddelanden och matchningar också helt bort. Om du är premiummedlem måste du avbryta din prenumeration innan du kan ta bort ditt konto. För att ta bort ditt konto, gå till menyn och välj "Konto" och klicka på "Radera mitt konto." Följ instruktionerna så kommer ditt konto att tas bort permanent.

  Varför kan jag inte se mitt foto?

  Om du inte kan se ditt profilfoto så uppfyller du förmodligen inte webbplatsens krav, eller så står det fortfarande i kön för granskning.

  Matchningar/Kommunikation

  Var kan jag hitta mina matchningar?

  Dina matchrekommendationer finns i sektionen Matchningar. Du kan också gå till den här sidan genom att klicka på länken till din matchlista på din profilsida.

  Kan jag filtrera mina matchresultat?

  Hos ElitSinglar så kan du filtrera din matchningslista efter olika preferenser så som vem som är ny på själva plattformen, som senast laddade upp ett foto i deras galleri, medlemmar du har varit i kontakt med, personer som har liknande egenskaper som du själva och profiler som du har markerat som favoriter.

  Hur fungerar "Har du träffat?" funktionen hos ElitSinglar?

  Denna funktion låter dig bedöma några av dina rekommenderade matchningar relativt snabbt. Det liknar de svepningsfunktioner som dejtingapparna har. Den enda skillnaden är att istället för att svepa, så klickar du på X-ikonen om du inte gillar vad du ser eller blinkningsikonen om du gillar profilerna som visas för tillfället.

  Hur sparar jag mina favoritprofiler på ElitSinglar?

  Om du hittar någon intressant och inte vill tappar bort profilen så kan du lägga till dem i din favoritlista. För att göra detta så behöver du först besöka deras profil och trycka på "Lägg till i favoriter." Alla profiler som finns på din favorit lista är markerade med en stjärna.

  Integritet och Säkerhet

  Hur länge lagrar ElitSinglar mina uppgifter?

  Så länge du är medlem på webbplatsen lagras alla dina personuppgifter, inklusive foton och profilposter. Om du vill ta bort dessa måste du också ta bort ditt konto.

  Hur hittar jag mitt användar ID?

  Det finns en unik kod som du behöver ange för att kunna komma åt dessa uppgifter. Den säkra koden är en uppsättning av nummer som identifierar just ditt konto hos ElitSinglar. Om du vill veta din kod, vänligen gå till "Mitt konto" som finns på menyn och gå sedan till "Personliga detaljer." Du hittar du ditt unika användar ID.

  Kan jag ändra mitt lösenord på ElitSinglar?

  Ja, du kan ändra ditt lösenord när du vill. För att göra det, vänligen gå till dina kontoinställningar och klicka på lösenordsfältet. Ange ditt lösenord, bekräfta det och spara.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Infos

  Företag:Spark Networks Services GmbH
  Adress:Kohlfurter Straße 41/43, 10999, Berlin, Tyskland
  E-post:info@elitsinglar.se
  Heta linjen:+49 (30) 868 000 311
  ElitSinglar användare registrerar sig också här