Match
Match Registrering
Match Kontakt
Match Profilkvalitet

Vår recension

Match.com är en av de äldsta dejtingplattformarna som har närmast en auktoritär status inom sfären av nätdejtande. Den grundades i början av nätets framfart, nämligen under 1993, huvudsakligen för att bevisa att nätdejting var något som fungerade och här för att stanna. Två år senare, under 1995 så erbjud dejting plattformen sina existerande medlemmar en livslång gratis medlemskap.

Sedan dess så har Matchs medlemsdatabas fortsatt att stiga och tjugo år senare så fortsätter denna siffra att öka för varje dag som går. Dejtande genom matchning går ut på att erbjuda sina betalande medlemmar en morot för deras tid och pengar där man vill säkerställa att båda sidorna är lika seriösa i sina åtaganden. Match.com är en av dessa plattformer som erbjuder en garanti för att om du inte hittar din perfekta matchning under de första sex månaderna, så kommer de att erbjuda dig ytterligare 6 månader som premiummedlem utan några extra kostnader.

Match.com är en självklar vinnare inom dejtinscenen. Plattformen påstår sig ha bidragit till fler äktenskap och förhållanden än någon annan dejting plattform därute! Kolla in vår fullständiga Match.com recension för att ta reda på hur Match kan uppfylla även dina drömmar om att hitta den rätte.

Match Medlemsstruktur

Medlemmar
150 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
25 000 aktiv vecka
Kön Proportion
45 %
55 %
 • Du får en personlig profil som du kan fylla med relevant information
 • Över 20 miljoner medlemmar utspridda över hela jordklotet
 • Mer än 8 miljoner medlemmar innehar idag ett premiumabonnemang
 • De flesta medlemmar är bosatta i USA, dock så finns över 150 000 medlemmar aktiva i Sverige
 • Medlemmarna är väldigt aktiva på plattformen dagligen
 • Majoriteten av medlemmarna på Match.com letar efter seriös dejtande

Mer än hälften av plattformens medlemsbas finns lokaliserade fysiskt i USA. Könsfördelningen är ganska proportionell vilket tyder på att plattformen är ganska populära bland båda könen. Det finns också en stor andel medlemmar inom många olika åldersspann, vilket gör dejting plattformen ideal för alla oavsett deras nuvarande ålder.

Medlemmarna i Match.com är bundna att avslöja deras nuvarande status- oavsett om de aldrig varit gifta, skilda eller dylikt. Det finns inget alternativ att ange sin nuvarande status om man råkar vara i en relation eftersom Match.com inte uppmuntrar tredjepartsrelationer. De flesta av medlemmarna tenderar att leta efter seriösa, engagerade och givande relationer. Medlemmarna är väldigt aktiva dagligen och tenderar i allmänhet att snabbt svara på meddelanden.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Match

Match Registrering
 • Registreringen är ganska snabb och smidigt utan konstigheter
 • Det finns en modul vid namn “profil byggare” som används som assistent för att enklare skapa din profil
 • Du behöver inte verifiera ditt konto
 • Det är obligatoriskt att ladda upp en profilbild på dig själv
 • Du ombeds att fylla i ett personligt informationsformulär som utgör grund för ditt medlemskap och matchningspreferenser

Nyregistrering av ett konto hos på Match.com tar endast några minuter av din dyrbara tid. Du behöver bara ange din e-post, födelsedatum, land inklusive stat, ditt kön och slutligen din sexuella läggning. Observera att du endast erbjuds två alternativ när det kommer till könsvalet d.v.s., du kan endast välja att vara man eller kvinna.

Just dessa två val ger dig en ganska klar bild av hur Match.com marknadsför sig, vilket är i grund och botten en plattform för heterosexuell individer. Dock så vill vi påpeka att om du väljer att registrera dig via deras mobilapp så har du möjligheten att även välja preferensen “homosexuell” vid valet av kön.

När du har bestämt dig för ett användarnamn och ett lösenord så kommer du automatiskt att omdirigeras till plattformens profil byggare. Just denna modul är uppbyggd på ett ganska strukturerar och logiskt sätt samt erbjuder en steg-för-steg-process för att fylla din profil med relevanta detaljer om din personlighet och dylikt. Några av dessa detaljer kan inkludera preferenser som din höjd, kroppsbyggnad, nuvarande förhållande status och andra personliga detaljer som kan tänkas relevanta för just din del.

Modulen för byggandet av din profil kommer även att instruera dig att skriva en kort introduktion om dig själv vilken i sin tur har i skrivandets stund en maxgräns på 100 tecken. När du är klar med introduktionen så är nästa steg att ladda upp en profilbild. Din bild kommer ej att gå igenom en process för att få bilden godkänd, vilket är fallet vid flera andra liknande plattformar, men som användare förväntas du ladda upp en anständig bild föreställandes dig själv och ingen annan.

När din Match.com profil äntligen är färdigställd så behöver du faktiskt inte verifiera den med att klicka på en unik länk, som så är fallet hos flera av dess konkurrenter. Du har istället möjligheten att logga in direkt på ditt konto med dina förvalda inloggningsuppgifter. Du är nu äntligen redo att börja utforska och använda dejting plattformen och appen om du så föredrar i lugn och rå.

Skapa kontakt Match

Match Kontakt
 • Möjligheten att skicka meddelanden till andra medlemmar är en premium funktion
 • Du har möjligheten att sicka gilla smileys till medlemmar utan extra kostnad
 • Det finns ganska sofistikerade och avancerade sökfilter tillgängliga
 • Du har möjligheten att föra protokoll över de profiler som du gillat
 • Det finns ett chattrum som endast premiummedlemmar kan nyttja

De viktigaste funktioner för att initiera kontakt med andra medlemmar på Match.com är utformade på ett ganska grundläggande sätt. När du logga in på plattformen så kommer du notera en flik med namnet "Matchningar" där plattformens algoritm presenterar ett antal profiler vilka baseras på den personliga preferens som du angett vid registreringen.

Nästa steg är att bestämma om du vill gå vidare och gilla dessa specifika profiler eller välja att svepa förbi de. Noter att när du trycker på knappen "Gilla" så kommer ägaren av profilen att få en notifikation om att notifieras om detta samtidigt som profilen kommer automatiskt lägga in på din “Gilla” lista. När du väljer att svepa förbi en viss profil så kommer du att få en annan profil presenterad för dig istället.

Match.com har även en specifik sökfunktion vid namn ”Upptäck”. Den är egentligen uppdelad i flera mindre sökfilter som du kan anpassa efter valfritt behag vilka inkluderar: kön, ålder, plats, intressen, utseende, personlig information och livsstil. Du har även möjlighet att anpassa sökningen efter vissa specifika nyckelord. Du kan spara dessa nyckelord eller sökfraser för ett senare tillfälle medan även har möjligheten att anpassa hur du önskar få de olika sökresultat presenterade.

Förutom att skicka meddelanden så har även premium medlemmar möjligheten att nyttja ytterligare två typer av funktioner som inkluderas konstdans fritt i deras nuvarande prenumeration, nämligen:

MatchPhone

MatchPhone ger dig möjligheten att ringa den andra användaren via ett specifikt anpassat nummer som skapats och genererats av Match.com. När du väljer att nyttja den här funktionen så kommer administratörerna på Match.com plattformen att koppla ihop dig och en andra medlem via en anonym linje att ni kan konversera fritt utan att övervakas av en tredje part. Om saker inte går som du planerat eller om du har andra orsaker till att du inte vill konversera med den specifika medlemmen så kan du även stoppa den andra användaren från att kontakta dig igen.

Matcha mig

Matcha mig är en annan funktion där du får möjligheten att dyka upp bland de första föreslagna profilerna hos en annan medlems matchningslista. Du kan endast komma åt denna funktion om innehar ett premium medlemskap samt om du uppfyller vissa kriterier som den andra medlemmen definierat.

Match Profilkvalitet

Match Profilkvalitet
 • Du har möjligheten att ladda upp hela 26 olika bilder
 • Du kan se om en viss användare är online eller när den användaren var senast aktiv
 • Det finns en detaljerad mängd av information för olika medlemsprofiler
 • Det är kostnadsfritt att svepa bland de olika profilerna

  Medlemmarnas profiler kan vara fullspäckade med detaljerade uppgifter med tanke på att användarna oftast delar med sig en stor mängd av personlig information. Det är faktiskt så att man tenderar att dela mer än vad som efterfrågas under uppbyggnaden av din profil, vilket sker vid nyregistreringen (diskuteras tidigare i recensionen).

  Medlemmarnas profiler visar alltid den obligatoriska sammanfattningen av medlemmarnas personliga detaljer, vilket i själva fallet grundar sig på listan du fyllde i under skapandet av profilen. Det visas även ett galleri med de olika foton som du valt lat ladda upp. Du blir också avslöjad när det kommer till dina olika intressen, vad du gillar hos en partner, men också det specifika som du är ute efter i en seriös relation.

  Profilerna hos Match.com visar en procentandel som indikerar hur kompatibla du och den andra medlemmen är baserat på de olika personliga preferenser angivna. Denna siffra beräknas utifrån din och den andra medlemmens gemensamma intressen samt vad ni båda är ute efter specifikt. Profilerna ger även förslag på tre olika profiler som liknar den aktuella medlemsprofilen som du för tillfället beaktar.

  Om man beaktar det faktum att Match.com saknar ett verifieringssystem så finns det ändå väldigt liten andel falska profiler på Match.com jämfört med andra plattformar. En av anledningarna kan härledas till det faktum att möjligheten att skicka meddelanden är en betald funktion, vilket kan göra det svårt för potentiella bedragare att legitimt ta kontakt med andra.

  Du kan enkelt rapportera falska och misstänkta profiler. Klicka bara på de tre punkterna som finns på den aktuella medlemsprofilen och välj alternativet "Rapportera". Du måste dock ladda upp ett profilfoto innan för att kunna skicka in en misstanke rapport.

  Match App

  Match App
  • Appen har samma funktioner som webb alternativet
  • Designen hos appen har en intuitiv design och användbarhet
  • Det är enkelt att navigera genom den olika kontakt funktionerna tillgängliga
  • Du kan aktivera telefon aviseringar när någon gillar din profil eller skickar meddelanden
  • Appen är tillgänglig för nedladdning i Apple App Store och Google Play Store

  Appen kan laddas ner kostnadsfritt hos Google Play Store och Apple App Store. Själva applikationen upptar en liten mängd utrymme i din enhet och kräver heller ingen höghastighetsuppkoppling för att kunna laddas ner.

  Mobilappen erbjuder inga andra ytterligare funktioner jämfört med webbplatsen utan den fungerar i princip på samma sätt. Det som gör mobilappen annorlunda jämfört med webbplatsen är dess enklare navigering möjlighet och intuitiv användbarhet vilket har påvisats öka användarupplevelsen för just mobilanvändare.

  Möjligheten att använda Match Phone är till exempel rekommenderat mer genom mobilappen än webbplatsen. Genom att använda mobilappen så kan du som användare snabbt skicka iväg en konversation var du än befinner dig och oavsett vad du sysslar med för tillfället, så länge som du har en fungerande internetuppkoppling.

  Mobilappens användargränssnitt är överlag stiligt, rent och enkelt. Varje kontaktfunktion kan snabbt nås via de olika ikonerna som finns placerade längst ner på skärmen. Medlemsprofiler har även de försetts med knappar för snabbare och enklare användning av appens olika kontaktfunktioner.

  Match Genuina Recensioner

  "Jag hade haft ett uppehåll från dejtande i nästan 5 år sen jag gjorde slut med min dåvarande flickvän. Jag åtog mig några relationer utan förpliktelser och nyligen kände jag att jag äntligen var redo att testa dejting seriöst igen. Jag hade använt Match.com tidigare och jag var riktigt glad över att plattformen fortfarande var aktiv. Jag blev medlem på en gång och skapade min profil ganska snabbt. Sedan väntade jag på att bli tilldelad mina dagliga förslag på matchningar och till min förvåning så var de riktigt tillfredsställande. En av dessa profiler var en vacker tjej som fångade min uppmärksamhet och vi började omedelbart chatta genom snabbmeddelanden som fanns tillgängliga på webbplatsen. Vi träffades, fattade tycke för varandra och vi har i skrivande stund träffats i ungefär en månad nu. Det går ganska bra, och jag är hoppfull igen över framtiden.” - Jones, 31, NYC

  Design och Användbarhet

  Både webbplatsen och mobilappen för Match.com har designats med fokus på enkel design. De olika funktionerna kan enkelt nås via dejting plattformens meny och mobil appens olika ikoner.

  Dess utseende tilltalar de nya generationerna av användare eftersom man använder en minimalistisk design. I stället för att använda ord för att beskriva de olika sektioner och medlemsprofilerna så använder Match.com ikoner för att representera dessa.

  De huvudfärgerna som dejtingplattformen designats kring är blåa och vita. Man använder även färgen rosa för att betona företeelsen av den olika kontakt ikonerna. Detta gör dejtingplattformen enklare att uppfatta och behagligare för ögonen, vilket uppmuntrar användare att använda både dejtingsidan och mobilappen under långa perioder.

  Match Kostnader och priser

  Gratis tjänster
  • Registrering av konto
  • Skapa din profil
  • Gilla andras profiler
  • Sök & bläddra igenom profiler
  • Delta i matchmaking spelet
  • Få SingledOut matchningar presenterade
  • Visa de olika medlemsprofilerna tillgängliga
  Avgiftsbelagda tjänster
  • Skicka meddelanden
  • Instant Messenger
  • Se vem som har spanat in dig
  • Skicka meddelandet "läst"
  • Kvalificera dig för en plats i dagliga matcher
  • MatchPhone
  • Bläddra osynligt bland de olika profilerna

  Är Match dyrt eller billigt?

  Jämförelse med andra plattformar så är Match genomsnitt.

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
  BASPAKET
  6 Månad199,00 SEK / Månad1 194,00 SEK
  UPPTÄCK
  6 Månad229,00 SEK / Månad1 374,00 SEK
  OBEGRÄNSAT
  6 Månad249,00 SEK / Månad1 494,00 SEK
  OBEGRÄNSAT + PLUS
  6 Månad229,00 SEK / Månad1 374,00 SEK
  Match Betalning
  Betalningsalternativ
  • Kreditkort
  • Betalkort
  • PayPal

  Match.com erbjuder för tillfället två olika typer av medlemskap, Premium och Standard. Dessa erbjuds i fyra olika paket med perioder på 1, 3, 6 och 12 månader. Alla dessa fyra paket kommer med grundläggande premium funktioner som möjligheten att skicka meddelanden till andra användare samt möjligheten att ta reda på vilka användare som har spanat in din profil.

  Med en Premium plan så får du möjligheten att nyttja mer exklusiva funktioner så som att svepa andra medlemmars profiler helt anonym, en notifikation om när du får nya meddelanden men även möjligheten att prata över telefon genom plattformens egen uppringningsfunktion.

  Plattformen erbjuder även sina medlemmar en tilläggsfunktion vid namn "Match Me" som köpes separat och kostar i skrivandes stund 20 kr. Ett medlemskap hos Match.com förnyas automatiskt när den är på väg att löpa ut. Du kan avbryta medlemskapet när som helst, men ditt premium plan kommer att vara giltig fram till den sist dagen i din faktureringscykel. Detta innebär helt enkelt att du har möjligheten att nyttja det olika premium funktionerna även om du sagt upp ditt nuvarande abonnemang.

  Match.com erbjuder även en matchningsgaranti vilken i korta drag igen bär att om du inte lyckas hitta en potentiell kandidat under de 6 månader som ditt premium medlemskap gäller, så kommer du att erbjudas ytterligare 6 kostnadsfria månader utan några som helst förpliktelser.

  Kostnad för mobilapp

  Under vår granskning av appen så märkte vi att man endast erbjuder fyra olika premium paket:

  Specialfunktioner

  Match.com erbjuder idag följande specialfunktioner för sina medlemmar. Dessa kan lätt nås genom att logga in på plattformen men viktigt att betona är det faktum att de flesta av dessa specialfunktioner dock kräver en premium plan för att kunna nyttjas.

  Boost

  "Boost" är en specialfunktion från Match.com. Genom att använda funktioner så kommer din profil att dyka upp som det bästa förslaget hos andra medlemmars 'Matchningar' och 'Upptäck' förslag under en hel timme.

  Reverse Matches

  "Reverse Matches" erbjuder en lista över vilka personer som du inte är kompatibel med. Du kan välja att bläddra igenom listan "Reverse Matches" och interagera med dessa medlemmar om du anser att ni faktiskt har något gemensamt, trots att matchnings algoritm säger det motsatta.

  Gilla

  "Likes" är en flik som listar alla medlemmar hos Match.com som du gillat, samt medlemmar som även råkat gilla dig. Det ska tilläggas att du måste vara en premiummedlem för att kunna se vem som gillat dig.

  MatchPhone

  "MatchPhone" är en funktion tillgänglig endast för premium medlemmar där du har möjligheten att ringa samtal till en annan medlem. Match.com tilldelar dig ett anpassat nummer så att du kan ringa röstsamtal anonymt och säkert utan några förpliktelser.

  Matcha mig

  Om du klickar på "Matcha mig" funktionen hos en annan medlemsprofil så kommer du att placeras automatiskt högst upp på hans eller hennes lista på olika matchningsförslag. Detta är dock en betald funktion.

  Matchgaranti

  Match.com har en "Match Dejting Garanti" som erbjuder dig ett gratis sex månaders medlemskap om du inte lyckas hitta en matchning som passar dina preferenser under tiden som ditt premium medlemskap fortlöper. Detta erbjudande gäller dock endast för medlemmar som har minst en sex månaders prenumeration.

  Vårt betyg

  Registrera dig: 5,0 / 5
  Kontakt: 5,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,5 / 5
  App: 4,5 / 5
  Genuina Recensioner: 4,5 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  De roliga och intuitiva funktionerna hos Match.com gör det möjligt för alla deras medlemmar att hitta just deras perfekta matchning. De olika funktionerna som finns tillgängliga beskrivs i detalj i denna detaljerade recension av Match.com. Dejtingsidan fungerar utmärkt och erbjuder det bästa från båda världar när det gäller sökning av medlemmar och matchmaking tjänster. Dejting med hjälp av matchning garanterar att premium betalande medlemmar får ut det mesta av sina pengar. Man erbjuder även en "pengarna tillbaka garanti", vilket få konkurrenter kan skryta med. Lägg till också de olika fantastiska funktionerna som erbjuds och du kan snabbt dra slutsatsen att du bör ge plattformen ett ärligt försök att hitta din själsfrände.

  Match FAQ

  Fakta

  Vem äger Match.com?

  Webbplatsen ägs av Match.com, L.L.C, ett dotterbolag till InterActiveCorp.

  När grundades Match.com?

  Match.com grundades 1993 men lanserades officiellt 1995.

  Var ligger Match.com?

  Företagets huvudkontor ligger i Texas, USA; dock så har man även fysiska kontor i San Francisco, West Hollywood, Rio de Janeiro, Tokyo och Peking.

  Är Match.com och OurTime / DatingDirect / eHarmony samma?

  Match, OurTime och DatingDirect lyder under samma moderbolag. Match.com och OurTime ägs av IAC (InterActiveGroup) medan DatingDirect ägs av Meetic, som förvärvades av IAC under 2013. eHarmony är ett privatägt företag.

  Har Match.com en mobilapp?

  Ja, Match appen kan laddas ner från Apple App Store och Google Play Store.

  Medlemskap

  Hur går jag med i Match.com?

  Du kan gå med i Match dejting genom att fylla i ett personligt formulär med ett visst antal frågor som de olika matchningarna baseras på.

  Erbjuder Match.com ett premiummedlemskap?

  Ja, Match erbjuder två typer av medlemskap - Premium och Standard. Dessa erbjuds i prenumerationer på 1, 3, 6 och 12 månader.

  Kan jag avbryta mitt Match.com abonnemang när som helst?

  Ja, du kan avbryta ditt abonnemang när som helst genom att aktivt välja detta alternativ under dina kontoinställningar.

  Förnyas plattformens premium medlemskap automatiskt?

  Ja, premium medlemskapet förnyas automatiskt med samma varaktighet. Du faktureras med samma belopp som du betalade initialt vid registreringen av premium medlemskapet.

  Erbjuder Match.com återbetalning för oanvänd tid?

  Match.com erbjuder inte några återbetalningar under några omständigheter, men de erbjuder dock en matchnings garanti.

  Hur fungerar den unika matchningsgarantin från Match.com?

  Match.com har en matchningsgaranti för medlemmar som nyttjar deras 6 månaders prenumeration. Matchnings garanti fungerar på det sätt att om du inte lyckas hitta din ideala matchning inom din specifika medlemsperiod, dock minst sex månader, så kommer Match att erbjuda dig ytterligare 6 månader premium medlemskap utan några extra kostnader.

  Hur tar jag bort mitt Match.com konto?

  Du kan ta bort ditt Match konto under dina personliga kontoinställningar. Du kan återaktivera din profil när du så önskar.

  Användbarhet

  Hur fungerar Match.com algoritmen?

  Match.com använder olika faktorer för att föreslå potentiella matchningar till sina medlemmar. Sådana inkluderar dina personliga preferenser (kropp, typ, ålder etc.) såväl som dina aktiva val under tiden som du använder plattformen. Match noterar även dina sökfraser samt vilka profiler du gillar och baserat på alla dessa så genereras olika profiler som kan tänkas passa just det du söker efter.

  Hur fungerar Match.com när det kommer till homosexuell dejtande?

  Match.com har nästan 2 miljoner hbt-medlemmar och har en anonym funktion vilket ger medlemmarna en möjlighet att dela sin sexuella läggning endast med dessa som de specifikt väljer ut. Match.com är emellertid främst riktad mot en heterosexuellt orienterad publik. Just därför så frågar man inte eftersexuell läggning under registreringsprocesen till skillnad från homosexuella orienterade dejting sidor.

  Kommer Match.com att visas på min Facebook profil om jag väljer att använda Facebook som registreringsmetod?

  Match.com publicerar inte några detaljer överhuvudtaget på din Facebook profil utan ditt tillstånd.

  Kan min Match.com profil vara privat?

  Ja, du kan dölja din profil från andra medlemmar genom att ställa in din synlighet till "Dold" under dina kontoinställningar.

  Varför skickar Match.com e-post till mig?

  När du registrerar dig på Match.com så blir du omgående en prenumerant och kommer således att även få e-postmeddelanden från oss. För att ändra detta så måste du klicka på kugghjulsikonen längst upp till höger på din profil och sedan klicka på "E-postinställningar". Du måste då markera alternativet “'Skicka inte mig Match.com per post' och avmarkera de andra e-postmeddelanden du inte önskar ta emot heller.

  Kan jag söka igenom Match.com utan att registrera mig för ett konto?

  Ja, du kan bläddra igenom de olika dejtingprofilerna på Match.com utan att registrera dig för ett konto. Men din upplevelse kommer dock att försämras drastiskt eftersom Match.com uppmuntrar potentiella medlemmar att registrera sig först för att kunna ta del av allt som plattformen har att erbjuda.

  Säkerhet

  Är Match.com säkert?

  Precis som med andra dejting plattformar så rekommenderar Match.com att alla dess medlemmar är uppmärksamma på diffusa aktiviteter när de använder deras plattform. Det kan självfallet förekomma andra användare vars avsikt är utnyttja andra på ekonomiskt eller personligt plan. Användare är 100 % ansvariga för att känna igen dessa och vidta åtgärder såsom att rapportera de till Match.com teamet.

  Vilka säkerhetsfunktioner erbjuder Match.com?

  Match.com har ett publicerat användarvillkor och integritetspolicyer som alla medlemmar förväntas följa. Rapport- och block knapparna är också lättillgängliga under kontakt funktionerna hos respektive medlemsprofil.

  Hur blockerar jag och rapporterar en Match.com medlem som kränker mig eller andra?

  Du kan blockera och rapportera en Match medlem genom att klicka på 'Rapportera' och 'Blockera' - knapparna som finns under de tre punkterna under varje profil.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Infos

  Företag:Match.com Nordic AB
  Adress:Box 386, 201 23 Malmö, Sweden
  E-post:support@help.match.se