Om DatingScout.se

DatingScout är en amerikansk- och matchmaking gransknings tjänst som påett detaljerat sätt recenserar de olika dejting plattformar som finns tillgängligaidag.

I skrivandes stund så har vi recenserat över 1 5000 dejtingplattformaroch appar i mer än 9 länder.

Vi har självständigt testat alla de stora dejtingsidorna och matchmaking-tjänsterna i Sverige och pratat med riktiga medlemmar, så vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Denna webbplats stöds av våra kära läsare. Om du väljer att registrera dig på en dejtingsida via länkarna vi tillhandahåller på recensionerna, kommer vi att få en affiliate-provision. Detta hjälper oss att erbjuda kostnadsfria och omfattande testrapporter åt dig samtidigt som vi bibehåller ersättning för vår redaktion. Våra läsare kommer dessutom inte att bära några extra kostnader för att ta del av vårt innehåll. Vår webbplats är gratis och kräver inte betalning från läsare alls.

Dessutom får vi ingen provision om du någonsin säger upp din prenumeration på dejtingappen. Därför kan du vara säker på att vi inte har något incitament att rekommendera något som inte tillfredsställer dig.

Detta påverkar dock inte vårt betyg. Du är välkommen att jämföra oss med andra jämförelsesajter och upptäcka att vi har samma, om inte bättre, kvalitet på våra jämförelser.

Expandering

Under 2007 så började vi driva denna plattform som en online blogg somprimärt fokuserade på den tyska populationen. Vi recenserade och publiceradevåra resultat för de olika dejtingplattformar som fanns tillgängliga underdenna tidpunkt.

Genom hårt och målmedvetet arbete så växte vår plattform i en snabbtakt och sedan 2014 så delar vi kunskapen om de olika dejtingplattformarna heltkostnadsfritt så att du ska kunna göra en välavvägd val.

Vilken är din idealiska dejtingplattform?

Vi har på ett objektivt och målmedvetet sätt testat alla de storadejting- och matchmaking tjänster som finns tillgängliga i Sverige, där vipratat med genuina medlemmar för att på så sätt ta reda på hur det helafungerar bakom kulisserna.

Hur bör din ideala dejtingprofil se ut?

Du måste alltid vara försiktig när du ämnar hitta din själsfrändeonline. Det finns idag ett stort antal dejting plattformar vilka kan varaväldigt obegripliga att hitta runt i samtidigt som bedragare och andra försökersko sig på din bekostnad. I alla våra recensioner så ger vi dig värdefulla tipsoch rekommendationer om vilka du bör undvika.

Kreditering

2014 deltog vi i startup programmet German Accelerator som hölls i utanförSan Francisco, närmare sagt Silicon Valley. Där fick vi en detaljerad inblick iden svenska digital dejtingsfären.

Rekommenderade dejtingplattformar baserade på olika Facebook-profiler

Vi har byggt ett verktyg för att personligen kunna rekommendera olikaformer av dejtingplattformar vilka baseras på olika Facebook-profiler. Självaverktyget använder sig av en innovativ algoritm vilken utvecklats med LudwigMaximilian Universitet i München för att på så sätt rekommendera de bästadejtingplattformar som lämpar sig bäst för din del. Verktyget har anpassats föratt passa ihop med dina krav och preferenser.

LMU Logo

DatingScout.se arbetsgrupp

Vårt team växer konstant och vi arbetar hår för varje dag som går föratt hjälpa dig att välja den ideala dejting plattformar vilket i sin tur börhjälpa dig att hitta din själsfrände.

Du kan lita på oss när det kommer till den digitala dejting scenen.

Vi finns redan där för dig i dessa länder: