Chaturbate
Chaturbate Blimedlem
Chaturbate Medlemmar
Chaturbate Profilo

Vår recension

Chaturbate, som lanserades under februari 2011, har blivit en av de mest populära plattformarna för amatörer som önskar strömma sitt sexliv genom en webbkamera. När vi anlände till plattformens webbplats så blev vi omedelbart bombarderade av ett stort utbud av sexuellt tydliga föreställningar som vi kunde välja emellan.

De bästa plattformarna tenderar att vara en gråzon mellan en chattrum och en ren portal för porr. Från själva namnet “Chaturbate” så uppmuntras du att onanera medan du chattar med andra. Men vad är det egentligen som gör att just Chaturbate sticker ut från mängden? Vi kommer att diskutera detta och mycket mer i denna recension där vi detaljerat går igenom plattformen och dess olika delar för att du ska kunna göra en väl avvägd val.

Nya medlemmar på Chaturbate i januari 2022 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Chaturbate utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

Chaturbate Medlemsstruktur

Medlemmar
11 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
16 000 dagliga inloggningar
Kön Proportion
20 %
80 %
 • Har över 4,3 miljoner besökare dagligen
 • Har fler manliga tittare än kvinnliga
 • Medlemmar deltar aktivt i plattformens liveshower
 • De mest dedikerade besökarna kommer från USA, Tyskland, Storbritannien, Frankrike och Kanada
 • Majoriteten av medlemmarna är mellan 25 och 34 år

När det gäller fördelen mellan könen domineras den föga förvånande av männen där hela 80 % av medlemmarna är just manliga. Kvinnor utgör således 20 % av det totala medlemsantalet. De mest aktiva medlemmarna är unga vuxna i åldrarna 25-34. Detta kommer knappas som en överraskning eftersom åldrar mellan 25-34 verkar ha den starkaste sexuella begäret bland andra åldersgrupper.

De mest hängivna medlemmarna kommer från USA, Tyskland, Storbritannien, Kanada och Frankrike. Med över 7 000 000 registrerade medlemmar över hela världen så kan du vara säker på att du inte får slut med live shower att både delta i och endast beakta.

För att optimera och begränsa de shower som du är mest intresserad av samt tilltalar dina specifika preferenser så kan du använda dig av taggar (exempel: #anal) för att snabbt hitta relaterade shower som matchar din nuvarande fantasi.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Chaturbate

Chaturbate Blimedlem
 • Du behöver inte registrera dig för att komma igång med att titta på live shower
 • Om du registrerar dig så kan du interagera med andra medlemmar
 • Ingen Facebook eller annan registrering genom sociala medier erbjuds för tillfället
 • Du måste vara 18 år och äldre för att registrera dig
 • Det tar bara 2-3 minuter att skapa ett konto

Chaturbate erbjuder en mycket enkel registrering. Det finns inget behov av e-post verifiering för att aktivera ditt konto eller för den delen länka dina sociala mediekonton för att kunna registrera dig. Du kan börja strömma live sexshower utan att bli en verifierad medlem hos plattformen. Men av säkerhetsskäl så uppmuntras verifiering av din e-post, även om webbplatsen inte nödvändigtvis uppmanar dig att just göra det.

Du får tillgång till det stora utbudet av shower som du kan välja mellan utan att uppleva någon censur. Kvalitet som dessa shower ligger i paritet med premiumkontot som andra konkurrenter erbjuder till sina potentiella medlemmar.

För att registrera dig så måste du ange ditt önskade användarnamn, lösenord, e-postkonto, födelsedatum och kön. Du måste även kryssa i för rutan att du inte är en robot samt att du har läst och godkänt webbplatsens integritetspolicy och villkor. När du är klar så klickar du bara på knappen "Skapa gratis konto", sedan är det bara att köra igång!

Skapa kontakt Chaturbate

Chaturbate Medlemmar
 • Du kan fortfarande nyttja plattformens premiumtjänst
 • Välj bland live-shower från kvinnliga, manliga, trans- och par
 • Interagera med andra amatörer via den innovativa chatten
 • Interagera med andra amatörer via den innovativa chatten
 • Beakta live shower i HD-upplösning

Du kan ställa in sökfilter för att visa shower som endast matchar din smak Även om Chaturbate erbjuder en (nästan) gratis tjänst så kan du fortfarande nyttja dess premiummedlemskap som ger dig rätt till ett visst antal unika förmåner. Dessa fördelar inkluderar att erbjuda ett reklamfritt gränssnitt, utskick av privata meddelanden och möjligheten att anpassa chattens teckensnitt samt tillika färg.

För endast 200 SEK så kan du njuta av dessa funktioner under en månad. Om du önskar beakta specifika shower så kan du använda dig av "Avancerade alternativ" för att lägga till sökfilter och begränsa plattformens rekommendationer. Du kan ställa in filtren efter den fysiska position som du råkar befinna dig i; Du kan också söka efter en viss medlem om du känner till deras användarnamn.

Det bästa sättet att interagera med en medlem är genom att gå in på sin chatt och delta i själva konversationen. Du kan skicka meddelanden, chatta med andra som också tittar på samma sändning och dricka deltagarna med plattformens valuta, så kallade tokens.

För varje 100 tokens som man får i dricks från andra medlemmar så kan dessa bytas ut mot riktiga pengar, vilket i skrivandes stund är 50 SEK. För att komma in i privata shower och skicka privata meddelanden så måste du vara redo att spendera för några tokens. Om du uppgraderar till ett premiumkonto så kommer du omedelbart att får 200 kostnadsfria tokens tilldelade som du kan använda hur du än önskar.

Test Chaturbate gratis

Chaturbate Profilkvalitet

Chaturbate Profilo
 • Profiler fungerar mer som ett chattrum än en faktisk profil
 • Andra medlemmars profiler tenderar att inte vara så detaljerade
 • Födelsedatum, antal följare, samt intressen visas under sändningen av showen
 • Interagera med andra medlemmar genom att gå in i chattrum och delta i själva gruppchatten
 • En länk som kan delas med andra tillhandahålls om du önskar dela en viss medlems webbcamsex eller profil

  Själva profilerna hos Chaturbates fungerar mer som en form av chattrum än en traditionell profil. Detta innebär att när du förflyttar dig till andra medlemmars profiler så omdirigeras du automatiskt till deras sändning (om den existerar vill säga). Du kan bläddra nedåt för att få reda på mer om vem de egentligen är. Vi kan dock vittna om att informationen som visas inte alltid är så detaljerad eller helt fullständig som vi önskar att den skulle vara.

  Du kan se den aktiva medlemmens användarnamn, antalet följare, födelsedatum, kön, intressen, plats, sista gången de sände en show, språket de talar, kroppstyp, alkohol och rökvanor, bilder och videor (om de någonsin har laddat upp några). Det finns också ett “om mig-sektion” men de flesta medlemmarna struntar i att skriva något i denna ruta. Det finns inte tillräckligt med information som förmedlar personlighetstyper såsom hobby och andra fritidsaktiviteter. Vi var dock tvungna att ta hänsyn till att Chaturbate skiljer sig radikalt från andra traditionella dejtingplattformar.

  Chaturbate App

  Chaturbate App
  • Endast tillgängligt hos Google Play
  • Kompakt och lätt att navigera igenom
  • Kräver inte mycket utrymme på enheten
  • Ideal för dig som föredrar att sitta och surfa på mobilen
  • Se live-shower i HD-kvalitet

  Chaturbate är inte tillgängligt i Apple App Store vilket innebär att du inte kan använda den på iOS-enheter. Det är för närvarande endast tillgängligt att ladda ner i Google Play Store. Vid första anblicken så verkar det som att appen är en kopia av webbplattformen. Dock har allt anpassat för att vara väldigt kompakt och välorganiserat; där miniatyrer av olika live-shower visas på ett snyggt samt välutformat sätt.

  På vänster sida så kan du få åtkomst till olika typer av liveshower vilka sorteras efter kön och sexuella preferenser. Om du önskar kontrollera någons live strömmande så kan du göra detta äntligen enkelt. Att surfa på Chaturbate är faktiskt mycket enklare och att föredra via appen eftersom du inte behöver släpa runt på en skrivbordsenhet. Användargränssnittet är ganska enkelt att navigera igenom. Det är tillräckligt intuitivt för att kunna erbjuda en smidig och positiv användarupplevelse för alla dess medlemmar.

  Chaturbate Genuina Recensioner

  ”Jag hitta till Chaturbate för att jag upplevde en uttråkad stämning under en fredagskväll. Om jag ska vara ärligt så förväntade jag mig inte att få ut så mycket från Chaturbate vid första anblicket. Dock så skulle jag ganska snabbt ändra min uppfattning eftersom individerna som sände sina shower är amatörer på riktigt. Det som jag föll för vara att jag faktiskt kunde interagera med dessa. Avgiften som man betalar för att kunna göra så är riktigt bill jämfört med andra konkurrenter. Sist men inte minst så vill jag avsluta med att säga att du inte kommer att tro vad folk kommer att göra för pengar. ”- James, 27

  Design och Användbarhet

  Chaturbates övergripande design är ganska enkel. Du kan till och med kalla det minimalistiskt eftersom det tenderar att fokusera mer på dess innehåll (de sexuellt tydliga miniatyrbilderna av medlemmens sändningar) snarare än den faktiska designen.

  Den enda färgen du kommer att lägga märke till är den blå stapeln som innehåller alla nödvändiga funktioner vilka ordnats från vänster till höger. Du kan förflytta dig till olika chattrum, medlemmar, spana in olika taggar, beakta dina kollektioner eller sparade privata shower.

  Denna design påminner starkt om Chaturbates varumärke - så varför bry sig om krusiduller när du redan vet vad du vill och hur du ska få det? Med en enkel layout utan krångel så uppmuntrar webbplatsen dig att lämna dina hämningar bakom dig, ge dig in i hetluften in och bara börja avnjuta det hela.

  Chaturbate Kostnader och priser

  Gratis tjänster
  • Rent, annonsfritt gränssnitt
  • Anpassad chatt och färgalternativ
  • Privata meddelanden och shower
  • Testa gratis
  Avgiftsbelagda tjänster
  • 100 % gratis cam-chatt
  • Visa flera shower
  • HD-sändningar

  Är Chaturbate dyrt eller billigt?

  Jämförelse med andra plattformar så är Chaturbate genomsnitt.
  Testa gratis

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
  1 Månad19,95 USD / Månad19,95 USD
  100 Krediter0,11 USD / Kredit10,99 USD
  200 Krediter0,10 USD / Kredit20,99 USD
  400 Krediter0,10 USD / Kredit39,99 USD
  550 Krediter0,09 USD / Kredit49,99 USD
  750 Krediter0,08 USD / Kredit62,99 USD
  1 000 Krediter0,08 USD / Kredit79,99 USD
  chaturbate priser
  Betalningsalternativ
  • Banköverföring
  • Kreditkort
  • Betalkort
  • PayPal
  • Paysafecard
  • Bitcoin

  Att använda premiummedlemskapet hos Chaturbate kan verkligen vara fördelaktigt: du kan skicka privata meddelanden till andra medlemmar, avnjuta ett rent gränssnitt utan annonser och använda special textfunktioner i chattrum.

  Premiummedlemskap kostar USD 19,95 varje månad. Alla priser anges i USDUS. Som bonus får du också 200 gratis tokens till ett värde av USD 20,99, om du väljer att uppgradera till konto till premium.

  Om du vill avbryta ditt medlemskap så kan du enkelt göra det genom att klicka på "Min profil" längst upp till höger på webbplatsen och sedan förflytta till fliken "Medlemskap". Vid uppsägning så kommer du att få ett bekräftelse tillsammans med det datum då ditt premiummedlemskap upphör.

  Specialfunktioner

  Chaturbate erbjuder en mängd olika funktioner som du kan använda dig av för att maximera din cam-upplevelse fullt ut. Nedan listas några av dessa:

  Tags

  Använd taggar för att hitta shower som bäst passar dina personliga preferenser. Genom att använda en tagg som #anal, #teen, #squirt eller #lesbian kan du upptäcka shower som tilltalar dig mest. En av de mest populära taggarna är #lovense som indikerar de rum där personer erbjuder interaktiva sexleksaker där du kan kontrollera intensiteten hos en vibrator (eller andra enheter) som används av deltagarna sig själva.

  Spy Shows

  Spy-show fungerar på samma sätt som privata shower. Du kan "kika" i en viss live-show, men du kommer inte att kunna interagera med dessa. Du får spela "Peeping Tom" -fantasin med den här funktionen. Det är också mycket billigare än att faktiskt köpa en privat show.

  My Collection

  Det är här dina sparade privata shower förvaras. Inspelningar som pågår i 30 sekunder eller längre sparas i den här mappen. Du kan visa dem om och om du skulle vilja återuppleva dina stygga eskapader.

  Tube

  Med den här funktionen så får du en rekommendation från andra medlemmar som du kan spana in och följa om du önskar göra så. Det hela fungerar som en form av roulett där medlemmarna får en samlad överblick av deras profiler vilka visas slumpmässigt. Du kan bläddra igenom dessa rekommendationer för att upptäcka nya medlemmar som sänder shower som just du är intresserad av.

  Contest

  Känd som "Win $11,000 +" -tävling, så håller Chaturbate en tävling som tilldelar ett pris på $10 till den bästa showen och $5 till den näst bästa showen Det finns enligt uppgift 100 vinnare per månad. För att delta i det hela så måste du vara 18 år eller äldre och ha ett konto hos plattformen. Flickor, killar, par och trans som kan locka flest tittare på en timme kommer att vinna prispengar.

  Vårt betyg

  Registrera dig: 4,0 / 5
  Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 3,0 / 5
  App: 4,0 / 5
  Genuina Recensioner: 3,0 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Det finns ingen tvekan om att Chaturbates styrka ligger i dess varumärke - vem som helst kan beskåda direktsändningar från amatörer vilka för övrigt sänds helt kostnadsfritt. Det som gör det till framgång är det faktum att den hittills har kunna skryta med de bästa live sexshowerna. Kvaliteten du får plus det faktum att du inte har något att förlora är huvudskälet till varför du bör kolla in den här webbplatsen. Registrera dig redan idag!
  Test Chaturbate gratis

  Chaturbate FAQ

  Medlemskap

  Hur köper jag bilder eller videor på Chaturbate?

  Foton och videor som laddas upp av andra medlemmar kan antingen beskådas kostnadsfritt eller köpas för ett visst antal tokens. Om en viss show är låst, så kommer du att kunna se det token belopp som krävs för att låsa upp det.

  Hur laddar jag upp foton och videor på Chaturbate?

  Gå till "Min profil" och under "Min bio" så kommer du att se alternativet "Ladda upp nya bilder eller videor".

  Hur startar jag en privat show på Chaturbate?

  Privata shower kan initieras genom att klicka på "Starta privat show".

  Hur gör jag för att spionera på en privat show hos Chaturbate?

  Om du önskar spionera på en viss show så behöver du gå till den medlemmens konto som sänder showen och klicka på "Spy On This Private Show." Om du önskar bläddra igenom dess andra shower så behöver du klickar på fliken "Spy Shows". Vissa medlemmar kommer att kräva att du bidrar med ett visst antal tokens innan de ger dig tillåtelse att spionera på deras show. Efteråt kommer du att debiteras ett visst antal tokens för att kunna fortsätta se showen.

  Hur köper jag biljetter till en viss show på Chaturbate?

  Om du önskar köpa en biljett för en viss show, så blev er du dricksa den medlem som sänder showen med ett visst antal tokens. Om showen är lösenordskyddat, så kommer själva lösenordet att skickas till dig när du har dricksat den som sänder showen med en viss anta tokens.

  Användbarhet

  Hur höjer jag min utgiftsgräns för Chaturbate?

  Alla konton som skapas hos plattformen kommer med en begränsning gällande hur många transaktioner en viss medlem kan genomföra inom en viss period. Om detta är fallet med ditt konto, så kan du ha drabbats av en daglig, vecko- eller månads gräns. Du kan antingen försöka köpa tokens igen vid ett senare tillfälle eller ta kontakt med oss för att be om en höjning av din gräns. DU behöver skicka in ett meddelande innehållandes dina kreditkortsuppgifter, ett foto av dig själv, en handsignerade formulär där du godkänner det hela.

  Varför avvisas mitt kreditkort av Chaturbate?

  Felet kan bero på flera olika orsaker som inte riktigt påvisas under själva transaktionen som du ämnar genomföra. Vi föreslår att du försöker genomföra köpet vid ett senare tillfälle eller testa en annan kort.

  Hur annullerar jag mitt köpt hos Chaturbate?

  Om du önskar annullera ditt köp av tokens så behöver du kontakta vår faktura avdelningen på antingen (877)338- 7068 eller genom e-post. För att vi ska kunna behandla ärendet så behöver du även inkludera ditt användarnamn.

  Hur köper jag tokens hos Chaturbate?

  Klicka på "Få mer" i rutan bredvid den angivna token beloppet medan du är inloggad på ditt Chaturbate-konto. När du befinner dig i en specifik chattrum så behöver du klicka på länken "Få fler tokens" eller klicka på "Skicka tips" -knappen där du sedan klickar sedan på länken "Köp tokens" som visas i popup-fönstret.

  Hur köper jag med kryptovalutor på Chaturbate?

  Du kan köpa tokens med kryptovalutor genom att förflytta till "Get More" -tokens längst upp till höger. Välj alternativet "Kryptovalutor", ange antalet tokens du önskar köpa (minst 100 tokens) och fortsätt till nästa steg. Där skannar du antingen QR-koden som du hittar på fliken "Skanna" med din QR-scanner eller skickar dina kryptovalutor till den angivna adressen under fliken "Kopiera".

  Fakta

  Hur skickar jag tokens till andra på Chaturbate?

  Tokens kan endast skickas till de som verifierat sin ålder. För att skicka en token så behöver du trycka på den gröna knappen "Skicka tips" som du hittar under kameraknappen.

  Jag har glömt mitt Chaturbate- lösenord. Hur går jag vidare?

  Du kan återställa ditt lösenord ganska enkelt. Om du inte får ett e-postmeddelande från oss så är det möjligt att din e- postadress inte finns i vår databas. Om du misstänker att så är fallet så rekommenderar vi att du tar kontakt med oss för ytterligare hjälp.

  Varför har jag uteslutis från Chaturbate?

  Innan vi kan uttala oss gällande varför du blivit utesluten från plattformen så ber vi dig att ta kontakt med oss genom e- post, där du anger ditt användarnamn. Vi återkommer snarast när vi tittat på är en det med ett svar till den angivna e- postadressen.

  Hur avaktiverar jag mitt Chaturbate- konto?

  Du kan inaktivera ditt konto genom att klicka på länken "inaktivera konto" som du hittar längst ner på Chaturbates webbplats. Observera att du måste vara inloggad för att kunna se länken.

  Kan jag använda Skype på Chaturbate?

  Tyvärr är Skype ej tillåtet att använda sig av hos Chaturbate.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Infos

  Företag:Multi Media, LLC
  Adress:Grizzly Empire Ltd Unit 4 Studios 100 Bradford Road Dewsbury, United Kingdom, WF13 2EF
  E-post:support@chaturbate.com