Ashley Madison
Ashley Madison Registrering
Ashley Madison Kontakt
Ashley Madison Profilkvalitet

Vår recension

Ashley Madison är inte din typiska dejtingsida. Plattformen bildades ursprungligen 2001 för personer som var / är redan gifta eller i seriösa relationer, men törstar fortfarande efter en diskret och anonym affär med någon där ute. Än idag så är plattformens huvudsakliga mål att erbjuda en miljö där affärer uppmuntras.

Även om webbplatsen redan har existerat länge, så har den anpassat sig väl till människors förändrade intressen. Plattformen riktar sig till en bredare publik för de som är intresserade av monogami, polygami, öppna relationer, etc. På grund av sin okonventionella inställning till online dejting så har Ashley Madison blivit omåttligt populär under senare år och har lyckats fånga medlemmar från hela världen med många olika bakgrunder.

Under 2015 upplevde Ashley Madison sin största motgång på grund av att plattformens databas hackades och personliga uppgifter om alla dess medlemmar gjordes tillgängliga för allmänheten. Trots denna stora motgång så kunde de återuppbygga sitt anseende under ganska kort tid. De har framgångsrikt tagit upp dessa säkerhetsproblem med sina medlemmar och förbättrat skyddet avsevärt på själva plattformen.

Nya medlemmar på Ashley Madison i januari 2022 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Ashley Madison utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

Ashley Madison Medlemsstruktur

Medlemmar
50 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
1 200 dagliga inloggningar
Kön Proportion
10 %
90 %
 • 2800 nya medlemmar per månad
 • Har en stor medlemskapsbas
 • Miljontals medlemmar från hela världen
 • Har en aktiv plattform
 • Medlemmar är likasinnade personer som letar efter sitt livs
 • Majoriteten av medlemmarna är i medelåldern

Med tanke på webbplatsens unika målgrupp så blir man inte förvånad över att de har miljontals medlemmar över hela världen. Majoriteten av webbplatsens trafik kommer från stora länder som USA, Storbritannien, Kanada och Brasilien. De flesta av medlemmarna är medelålders män.

Webbplatsen är ganska välkänd bland allmänheten för att vara en plattform där människor kan hitta likasinnade som önskar ha en affär vid sidan av deras nuvarande förhållande (till exempel gifta eller förlovade). Kom ihåg att när du spanar in medlemsprofilerna så visar de flesta gifta eller förlovade individer som söker diskreta relationer vid sidan av.

Ashley Madison har en mångsidig medlemskapsbas med individer som söker efter en affär. Letar du efter dina specifika matchningar så lär inte det bli ett problem eftersom du har många olika val att välja emellan. Viktigast av allt, webbplatsen har hundratals och tusentals aktiva medlemmar som bara väntar på att du just du ska inleda en konversation.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Ashley Madison

Ashley Madison Registrering
 • Gratis registrering
 • Snabb och enkel registreringsprocess
 • Grundläggande information måste anges vid registreringen
 • Förhållandestatus måste anges
 • Vissa uppgifter från registreringen återspeglas på själva profilsidan

Ashley Madison har en registreringsprocess som är ganska lätt att förstå sig på för de flesta. Plattformen kräver inte en större mängd av personliga data, vilket är ganska förståeligt, med tanke på webbplatsens karaktär.

Det man dock kräver är att du anger din nuvarande förhållandestatus och viss allmän information som din höjd, etnicitet, ort etc. Informationen som du lämnar ut när du registrerar dig återspeglas även på din profilsida.

Att registrera dig på webbplatsen är bekvämt och helt gratis. Det tar vanligtvis mindre än fem minuter att slutföra hela registreringsprocessen. En del av registreringsprocessen innebär att du får välja din profilbild.

När du väl har valt ut ett foto som du önskar använda så hjälper dig plattformen (om så önskas) göra enkla modifieringar. Du kan antingen transformera bilden så att den blir suddig eller pixla delar av den för att täcka delar av ditt ansikte. Genom att erbjuda dessa val så ger dig Ashley Madison möjligheten att förbli anonym.

Skapa kontakt Ashley Madison

Ashley Madison Kontakt
 • Skicka e-post till andra medlemmar
 • Skicka presenter för att sticka ut från mängden och imponera på medlemmar
 • Att skicka meddelanden till andra användare är gratis för kvinnor
 • Det finns även ett chattrum tillgänglig
 • Att skicka meddelanden till andra medlemmar är gratis för alla damer

När du skickar vinkningar så kan du också välja att bifoga din privata profil nyckel. Den privata nyckeln låter dig se medlemmens foto ocensurerad. Plattformen ger dig även möjligheten att skicka virtuella gåvor till varandra, men just den här funktionen är ej avgiftsfri.

Alla medlemmar har möjligheten att skapa en lista med sina favoritprofiler, utan kostnad. Varje medlem kan lägga till upp till 100 profiler till sin lista och kan manuellt lägga till eller ta bort personer vid en viss given tidpunkt. Du kan också skicka vinkningar till andra medlemmar utan extra kostnad. Du kan göra detta för att visa intresse för någon vars profil du kanske önskar utforska mer ingående.

När du skickar vinkningar så kan du också välja att bifoga din privata profil nyckel. Den privata nyckeln låter dig se medlemmens foto ocensurerad. Plattformen ger dig även möjligheten att skicka virtuella gåvor till varandra, men just den här funktionen är ej avgiftsfri.

Test Ashley Madison gratis

Ashley Madison Profilkvalitet

Ashley Madison Profilkvalitet
 • Särskilda funktioner hjälper dig att behålla din integritet
 • Medlemmarna full fyller inte ofta sina profiler
 • Uppladdning av diskreta bilder uppmuntras
 • Det är gratis för alla att utforska plattformen och visa upp sina profiler
 • Profilbilder är synliga för alla, utan extra kostnad
 • Profilerna är inte särskilt detaljerade
 • Profilinformationen kan enkelt ändras senare
 • Profilbilder är synliga för alla, helt gratis

Om du letar efter en detaljerad profil så kommer du sannolikhet inte att hitta den på Ashley Madison. På grund av webbplatsens natur, dvs en plattform för individer som letar efter en affär vid sidan om så är människor ganska reserverade när det gäller att dela ingående detaljer om sig själva. Webbplatsen kommer inte att be dig att ange ditt namn; i stället kommer man att be dig att välja ett unikt användarnamn som din identifiering.

Din Ashley Madison profil innehåller bara den mest grundläggande informationen som stad / plats, kön, ålder, stjärntecken och några andra detaljer som vilken typ av relation du letar efter, och vad det är som kännetecknar din personlighet. Dessa kommer att visas på din profil och kan uppdateras och redigeras när som helst och var som helst.

Om du råkar hitta någon som du finner intressant så kan du enkelt besöka deras profiler för att se om ni synkar med varandra. Du kan bläddra emellan olika profiler utan kostnad. Du kan också ladda upp olika foton och välja att ta bort dessa senare eller även redigera dessa för att säkerställa din integritet.

Dessa suddiga och redigerade bilder är vad anda medlemmar kommer att kunna se på din publika profil. Om du vill dela en originalversion av dina bilder så kan du get specifika medlemmar tillgång till dessa bilder genom att dela din privata nyckel.

Ashley Madison App

Ashley Madison App
 • Appen är tillgänglig för iOS och Android
 • Kräver inte mycket utrymme på din enhet
 • Appen har alla funktioner som finns på skrivbordet
 • Bekväm för människor som alltid är på rörelse
 • Appen har ett bra och enkelt gränssnitt som är lätt att navigera

Ashley Madison app kan laddas ner på Apple App Store och Google Play Store. Själva appen är ganska likt utseendemässigt själva skrivbordsversionen med alla nödvändiga funktioner som du hittar på webbplatsen. Det är en liten app som inte tar upp mycket utrymme på din enhet.

Om du använder appen en del så är du väl medveten att till skillnad från webbversionen så behöver du i appen processa dina köp genom via iTunes eller Google Play kontot.

Appen är utformad med en diskret ikon som enkelt smälter in i din enhet. Appen erbjuder även ett enklare sätt att gillaprofiler med sin intuitiva svepfunktion. Om du ute efter att snabbt lokalisera medlemmar i närheten av dig och samt ta reda på vem som spanar in dig så är denna app ideal för just dig!

Ashley Madison Genuina Recensioner

"Jag brukade vara lyckligt gift, men något stämmer inte riktigt i förhållandet med min fru u. Sedan hon blev befordrad så har hon börjat komma hem från jobbet ganska sent samt även lämna bostaden tidigt på morgonen. Jag försökte prata med henne om detta och hoppades att hon skulle kunna avvara lite tid för mig och barnen i sitt hektiska schema. Men jag vet att om detta kom upp på tal så skulle hon bli väldigt upprörd. Jag älskar henne. Det gör jag verkligen. Jag kan dock inte låta bli att tänka på den fysiska intimiteten. Faktum är att vi aldrig har sex, och jag har precis om alla andra människor, även mina behov! Så jag försökte leta efter en plattform där jag inte kommer att dömas på förhand bara för att jag önskar ha sexuella möten, trots att jag var gift. Jag kom över sajten Ashley Madison och den ser onekligen lovande ut. Jag började leta efter Ashley Madison recensioner och är nu övertygad om att ge webbplatsen ett försök. Det kändes befriande att hitta någon som helt förstår min nuvarande situation och inte drömmer för mina val. Jag är faktiskt fortfarande en aktiv användare av plattformen, och jag tror inte att jag någonsin kommer att avsluta mitt medlemskap.

"Officerare, 42”

Design och användbarhet

Ashley Madisons design är ganska enkel och lätt att förstå sig på. Dess gränssnitt är användarvänlig även för dem som inte är bekanta med teknikens framfart, och kan därför enkelt användas av de flesta personer från alla typer av åldersgrupper.

Webbplatsen har en meny där alla dess funktioner och relevanta sidor listas. På så sätt behöver användarna bara ta en titt på menyraden när de önskar besöka en sektion el.er göra några andra aktiva val. Men vad som kan verka vara lite konstigt är själva placeringen. Till skillnad från andra webbplatser där funktionerna finns listade på den övre delen av webbplatsen så är det så att menyraden hos Ashley Madison är nästan halvvägs in på sidan. Med andra ord så kan du bara bläddra igenom 3/4 delar av sidan.

När det gäller komfort så är plattformen ganska bekväm för ögonen. Den använder vit som huvudfärg samt kombinerar den med rosa för att markera viktiga detaljer.

Ashley Madison Kostnader och priser

Gratis tjänster
 • Gilla och se andra profiler
 • Skapa en favoritlista
 • Avancerade sökfilter
 • Skicka vinkningar
 • Testa gratis
Avgiftsbelagda tjänster
 • Skicka virtuella gåvor
 • Höj statusen på din profil
 • Öppna och samla e-post
 • Skicka personliga meddelanden
 • Inleda chattar

Är Ashley Madison dyrt eller billigt?

Jämförelse med andra plattformar så är Ashley Madison genomsnitt.
Testa gratis

Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
Paket Baspaket
100 Krediter3,25 SEK / Kredit325,00 SEK
Paket Klassisk
500 Krediter1,96 SEK / Kredit980,00 SEK
Paket Elit
1 000 Krediter1,65 SEK / Kredit1 649,00 SEK
Ashley Madison Kostar
Betalningsalternativ
 • Kreditkort
 • Betalkort
 • PayPal
Betalningsdiskretion
 • Ditt kreditkort debiteras inte som Ashley Madison. Alla kreditkortsuppgifter kommer att faktureras med största diskretion och anonymitet.

Kvinnor som söker män är fria att använda alla webbplatsens alla funktioner. För andra medlemmar (kvinnor som söker kvinnor, män
som söker män, män som söker kvinnor etc.), så är det nödvändigt att köpa krediter för att kunna nyttja webbplatsens alla funktioner
och initiera kommunikation med andra medlemmar.

Ashley Madisons premiumfunktioner baseras inte på abonnemang utan på krediter vilka säljs i paketform. Webbplatsen erbjuder tre
olika paket förnärvarande: Elit = 1000 Krediter, Klassisk = 500 Krediter, Standard = 100 Krediter.

Krediterna som krävs för att nyttja de olika funktionerna är inte desamma, vilket betyder att vissa funktioner kräver fler krediter än de
andra funktionerna. Att öppna meddelanden, skicka prioriterad e-post och initierar e-post kostar 5 poäng. När du har besvarat

meddelanden för personer som du tidigare haft kontakt med så behöver du inte längre använda krediter varje gång du skickar dem e-
postmeddelanden.

Att använda chattfunktionen kommer kosta dig: 30 poäng i 30 minuter och 60 poäng i 60 minuter. Om du vill skicka presenter till dina
potentiella matchningar så är virtuella gåvor tillgängliga för 20, 30 och 50 poäng. Totalt sett är priserna på kreditpaket ganska rimliga
sett till vad man får.

Specialfunktioner

Eftersom webbplatsen är ganska grundläggande i sitt utförande så har den inte så många specialfunktioner som är exklusiva för just Ashley Madison. Trots det fortsätter webbplatsen att tillhandahålla tjänster som är ganska användbara för att hitta en matchning. Följande är de olika speciella egenskaper som erbjuds:

Favoritlista

På webbplatsen kan du skapa en lista över dina favorit Ashley Madison profiler. Varje användare kan lägga till upp till 100 profiler på sin lista. Det är gratis för alla och låter dig spara de personer som verkligen fångat din uppmärksamhet.

Diskreta bilder

Om du vill hålla din identitet anonym så erbjuder webbplatsen varje medlemprivilegium att ladda upp ett diskret foto. När du väl laddat upp bilden så får du möjligheten att redigera bilden och lägga till effekter som gör profilbilden pixlad för att säkerställa att din profil förblir anonym. När du råkar på någon som du gillar så kan du alltid ge dem den private nyckeln som gör att de kan få tillgång till originalversioner av just dina foton.

Skicka vinkningar

När du skickar en blinkning till någon så ger du signaler om att du är intresserad av just den individen. Du kan lokalisera denna funktion på din profilsida för den individ du önskar vinka till. Under deras profilbilder så hittar du ett leende smiley med en etikett med namnet "Skicka vinkning".

Resande Man

Detta är en speciell funktion som är användbar för dem som reser ofta. Med några få kronor så kan du skicka meddelanden till högst 30 tjejer som bor i just det området som du kommer att befinna dig och lära känna dem innan din ankomst.

Priority Man

Denna funktion erbjuder en prioritering av din profil. Som du redan förstått så är det en betald funktion som gör att din profil sticker ut från andra medlemmar. Med denna funktion så kan din profil fånga andra medlemmarnas uppmärksamhet på ett enklare sätt än vad som vore fallet utan den.

Meddelande Plus

Med den här funktionen så kan du skicka meddelande och prata med alla som du har haft kontakt med tidigare. Du kan få prova den här funktionen under en gratis provperiod efter att ha köpt ett kreditpaket. Perioden kommer att ha en 30 dagars giltighet från att du köpt den. Därefter blir du ombedd att betala för att nyttja den, om du önskar fortsätta använda funktionen.

Prioritets e-post-meddelande

När du skickar ett meddelande till någon kan du välja att skicka det som ett prioritetsmeddelande. Detta innebär att meddelandet kommer att visas markerat överst i mottagarens brevlåda.

Medlemmar som använder systemet baserat på krediter kan skicka ett meddelande med prioritet till kostnad av ytterligare krediter. Abonnemangsanvändare kan välja att köpa särskilda abonnemangspaket som inkluderar prioritetsmeddelanden.

Vårt betyg

Registrera dig: 4,0 / 5
Kontakt: 4,0 / 5
Profilkvalitet: 3,0 / 5
App: 4,0 / 5
Genuina Recensioner: 4,0 / 5

Redaktörens slutsats

DatingScout.se Autor Chris Pleines
Ashley Madison främjar utomäktenskapliga relationer och skapar en miljö som i stor utsträckning accepterar människor som utforskar andra intima alternativ, trots att de är i ett seriöst förhållande. Sedan 2001 har plattformen erbjuder möjligheten till individer som önskar krydda sitt sexliv. Om du är en av dessa personer som beskrivs och du letar efter en hemlig affär så kan Ashley Madison vara plattformen för just dig. Registrera dig idag för att se om det fungerar även för dig.
Test Ashley Madison gratis

Ashley Madison FAQ

Profil

Har jag total kontroll över min Ashley Madison profil?

Ja det har du. Du har fullständig kontroll över din kontoinformation och personuppgifter som du önskar offentliggöra. För att justera dina profilinställningar så kan du gå till din profilsida och välja hantera / redigera funktionerna.

Är det möjligt att ladda upp en pixlad profilbild?

Ashley Madison uppmuntrar människor att ladda upp ett diskret foto av sig själva. Webbplatsen har till och med en funktion som gör att du kan ta bort din bild eller lägga till en mask för att säkerställa fullständig anonymitet. Ett diskret foto ökar dock din chans att hitta en relevant matchning.

Vad är "Automatisk privat nyckelutbyte"?

Denna funktion tillåter Ashley Madison medlemmar att dela sina privata foton med alla de gillar. Genom att aktivera funktionen så får du att kunna dela med dig din privata nyckel samt se andra medlemmars bilder i klarhet när de delar sina nycklar med just dig. Du har möjligheten att aktivera eller inaktivera den här funktionen när som helst under sektionen "Profilalternativ".

Hur lång tid tar det för att få min profil godkänd?

När du slutfört registreringsprocessen aktiveras din profil automatiskt och du kan njuta av webbplatsen direkt.

Hur tar jag bort min Ashley Madison profil?

På webbplatsen kan du antingen avaktivera eller helt radera ditt konto. Om du avaktiverar ditt konto så är du bara bort din profil från sökresultaten och döljer din profil från webbplatsen. När din profil är avaktiverad kan du återställa den genom att kontakta vår kundservice. Full borttagning raderar all data du har på din profil, inklusive foton, meddelanden, gåvor och dylikt.

Specialfunktioner

Vad är "Priority Man" för något?

Den prioriterade mannen hos Ashley Madison är den person som betalat för att få sin profil markerad i sökresultaten. De som nyttjar den här funktionen får sina profiler strategiskt placerade i de olika sökresultat så att de sticker ut och blir mer synliga för den som genomför själva sökningen.

Hur använder jag funktionen Resande Man på Ashley Madison?

Med den här funktionen så kan du skicka ett anpassat prioriteringsmeddelande till upp till 30 kvinnor i den ort du planerar att resa till. För att använda den här funktionen så behöver du lokalisera "Resande?" knappen på själva menyraden. Klicka på knappen och besvara formuläret som visas.

Är det gratis att skicka meddelanden?

Endast kvinnor som söker män behöver ej betala för att använda meddelande funktionen på Ashley Madison. Andra måste köpa och använda krediter för att läsa, skicka eller initiera kontakt med andra medlemmar.

Vad är "Meddelande Plus" på AshleyMadison?

Den här funktionen låter dig läsa, svara och samla in meddelanden utan att använda några av dina existerande krediter. Funktionen låter dig också meddelanden till alla som du tidigare haft kontakt med, även om du inte längre har några krediter kvar. Den här funktionen är gratis under de första 30 dagarna efter att du köpt ett valfritt kreditpaket. Efter den kostnadsfria provperioden så kommer du att debiteras automatiskt om du inte avbrutit.

Säkerhet

Vad kan jag göra för att hålla mitt konto säkert?

För att säkerställa din säkerhet när du skapar ett konto för Ashley Madison så bör du se till att du använder ett annat email för just detta ändamål. Din e-post ska inte innehålla någon personlig information och bör bara användas för att bli medlem hos webbplatser som Ashley Madison.

Kan jag använda Ashley Madison anonymt?

Ja, Ashley Madison är en webbplats som låter dig bläddra igenom medlemmarnas profiler helt anonymt. Användarna är registrerade under ett valt användarnamn; Det är helt upp till dig om du önskar lägga till personlig information som du ska använda.

Hur kan jag skapa ett starkt lösenord för mitt Ashley Madison konto?

Om du vill skapa ett starkt och säkert lösenord för ditt konto så har webbplatsen en lösenordsmätare som kan mäta styrkan på lösenordet du valt. Ett starkt lösenord har en blandning av bokstäver, siffror och symboler.

Betalning och Kostnader

Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga för Ashley Madison?

Webbplatsen accepterar betalningar via PayPal, kreditkort och andra diskreta alternativ baserat på din region. Man accepterar också presentkort från stora återförsäljare så att du kan betala för dina krediter helt anonymt. Alla betalningar som görs via kredit- eller betalkort är krypterade och skickas säkert till betalningsprocessorn.

Hur visas mitt köp på min kreditkortsregistrering?

Ashley Madison erbjuder en diskret och anonym fakturering. För att kontrollera hur det kommer att visas på ditt konto, besök avsnittet "Köp krediter" eller "Prenumerera". Du kan också maila kundsupport på CC@ashleymadison.com.

Hur mycket kostar det att använda Ashley Madison?

Att använda webbplatsen och dess funktioner är helt gratis för kvinnliga medlemmar som letar efter en manlig matchning. Men för kvinnor som söker kvinnor, män som söker kvinnor och män som söker män, så kan dessa endast registrera sin profil utan kostnad, men de måste utnyttja ett visst kreditpaket för att kunna nyttjade flesta av webbplatsens funktioner.

Fakta

Är Ashley Madison gratis?

Du kan gå med i Ashley Madison gratis, men de flesta tjänsterna som de erbjuder är endast tillgängliga för premiumanvändare.

Vad är Ashley Madison?

Ashley Madison är en dejtingsida för människor som letar efter utomäktenskapliga affärer och andra äventyrliga sexuella möten. Den erbjuder en plattform för likasinnade individer som är öppna för otrohet utan att döma.

Fungerar Ashley Madison?

Flera miljoner otrogna makar har registrerat sig på Ashley Madison trots att den blev hackad 2015. Sidan gör det verkligen möjligt för människor att ha affärer.

Är Ashley Madison legitimt?

Ashley Madison är en legitim dejtingtjänst och social nätverksplats på nätet. Det är verksamt på flera kontinenter.

Hur skickar jag ett meddelande på Ashley Madison utan att betala?

Meddelandefunktionen på Ashley Madison är för närvarande endast tillgänglig för premium-användare. Du kan uppgradera till premium för att komma i kontakt med andra användare.

Hur fungerar Ashley Madison?

Personer som är intresserade av sidan kan registrera sig gratis och skapa profiler utifrån sina preferenser. De använder kreditbaserade tjänster för att ansluta och interagera med andra med hjälp av sidans olika funktioner.

Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

Ställ din fråga.
Ange ditt namn.
Hur mycket är 3+9?*

Ange ett giltigt svar.

Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

Anpassade Rekommendationer

Lisa
Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

Få din skräddarsydda rekommendation

Få mer information...

Infos

Företag:Praecellens Limited
Adress:9 Karpenesiou Street, 2021 Nicosia, Cyprus
E-post:support@ashleymadison.com