HappyPancake
HappyPancake Registrering
HappyPancake Kontakt
HappyPancake Profilkvalitet

Vår Bedömning

Happypancake.com grundades under 2007 och drivs idag av föga förvånande Happy Pancake AB. Den har på senare tid mynnat ut att bli en av de mest välbesökta och populära dejtingplattformen i Sverige.

Den har funnits i över ett decennium och erbjuder idag många spännande funktioner och innovativa inslag i sin användarvänliga utformning. Webbplatsen har en stor skara av dagligen aktiva medlemmar vilka tenderar att spendera en del tid på plattformen. Faktum är att enligt våra analysverktyg så kan vi utläsa att Happy Pancake kan stoltsera med mer än fyra miljoner besökare per månad.

För din del så betyder det att chansen för att hitta den rätta är tämligen stor med tanke på den stora trafiken. Plattformen erbjuder även en app som både stödjer Android och iOS. Den är helt kostnadsfri att ladda ner men dock så ska man komma ihåg att webbplatsen optimerats för att passa alla enheter oavsett vad du råkar befinna dig vid för tillfället.

Nya medlemmar på Happy Pancake i maj 2024 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Happy Pancake utvecklas jämfört med andra

HappyPancake Medlemsstruktur

Medlemmar
150 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
30 000 aktiva per vecka
Fördelning mellan könen
35 %
65 %
 • Ideal för alla vuxna oavsett deras ålder
 • Sveriges populäraste dejting plattform
 • Riktar sig mot personer som letar efter seriösa förhållanden
 • Risk för falska profiler pga. av gratis medlemskap

HappyPancake är i särklass den populäraste dejting plattformen i Sverige när det kommer till seriösa förhållanden. På grund av dess gratis modell där användarna får riktade annonser och reklam i gengäld mot att använda alla funktioner gratis, så har man snabbt ökat i popularitet. Den grupp som tenderar att använda plattformen mest finns i spanned 25 - 34 år. Dock så kan du i princip hitta individer i alla åldrar.

Registrering hos HappyPancake

HappyPancake Registrering
 • Ingen medlemsavgift krävs för att bli medlem
 • Det är smidigt och enkelt att registrerar sig
 • Support på svenska som svarar inom några minuter
 • Manuell granskning av användarnas profiler
 • Över 800 000 registrerade medlemmar
 • Uppdatering av dina kontouppgifter är enkelt och smidigt

Du kan bli medlem hos HappyPancake både genom deras webbplattform men även genom att ladda ner deras app. Den finns både för iOS och Android samt ger dig möjligheten att registrera dig tämligen snabbt och smidigt. Du kan antingen registrera dig genom att ange din e-postadress eller välja ditt Facebook-konto där du kopplar ihop din profil med din existerande Facebook konto och på så sätt tillåter automatiskt inloggning utan att behöva ange inloggningsdetaljer.

Om du väljer att registrera dig genom din e-postadress så behöver du verifiera kontot genom att skicka på länken som skickas till din angivna e-post. Förutom en giltig e-postadress så behöver du även specificera din ålder, när du är född samt även din kön för att du överhuvudtaget ska kunna slutföra registreringsprocessen. Som vi nämnde tidigare så är det gratis att registrera sig på HappyPancake, men som med allt annat gratis i livet så finns det alltid en hållhake som man måste vara uppmärksam på och ta hänsyn till.

I detta fall så handlar det om annonsering och innebär helt enkelt att om du inte tillåter HappyPancake att serva annonser till dig medan du använder plattformen, så kommer de heller inte låta dig att bli medlem. Du kommer att få detta meddelande efter att du klickat på verifieringslänken (om e-postadress används) eller när du väljer att använda Facebook som din verifieringsmetod. Med andra ord så måste du acceptera att få personligt skräddarsydda annonser til dig för att kunna använda HappyPancake.

Innan vi går vidare i recensioner så vill vi även poängerna att du bör ange så mycket information som möjligt på din profil för att på så sätt öka chansen att hitta den rätta. Kom ihåg att ju mer du anger, desto större blir chansen att hitta din livskamrat.

Skapa kontakt på HappyPancake

HappyPancake Kontakt
 • Plattformen har en ganska stor bas av aktiva medlemmar
 • Medlemmarna är aktiva och letar ständigt efter nya matchningar
 • Det finns möjlighet att skicka animerade GIF bilder till de du konverserar med
 • Alla tjänsterna är helt kostnadsfria och bekostas av personligt riktad reklam

När du väljer att komma i kontakt med medlemmar så kan du göra det på två sätt. Den första sättet innebär att du skickar en smiley i form av en flirt där du helt enkelt visar intresse för den specifika medlemmen.

Hen kan i sin tur välja att ignorera din flirt eller skicka en tillbaka vilket inleder i sin tur en privat konversation. Den andra alternativet innebär att du skickar privata meddelanden direkt till den utvalda medlemmen.

Här kan du välja att skräddarsy dessa meddelanden med hjälp av animerade GIF bilder där du kan fritext söka på specifika ord för att skicka en GIF som matchar din nuvarande humör och personliga egenskaper.

HappyPancake Profilkvalitet

HappyPancake Profilkvalitet
 • Det är möjligt att endast ladda upp ett foto i taget
 • Nästan inga fält är obligatoriska
 • Du har möjligheten att ändra din information när du så önskar
 • Du kan skapa privata fotoalbum och ange vilka som får tillgång till dessa
 • Du kan filtrera användare baserat på var de befinner sig för tillfället

  Du kan göra din profil mer inbjudande och attraktivt för andra medlemmar genom att ange fler personliga detaljer. Dessa sektioner kan för närvarande fyllas i:

  Presentation

  Här kan du ange en presentation om vem du är som person och beskriva mer detaljerat vad det är som du är ute efter i ett förhållande.

  Utseende

  I denna sektion så kan du lägga till personliga egenskaper i form av din längd, kroppstyp, hårfärg, ögonfärg samt din ursprung. Dessa kan vara väldigt viktiga eftersom de ger en mer rättvis bild om hur du ser ut i den riktiga världen, även om du publicerat en bild.

  Personligt

  I följande sektion så kan du ange din nuvarande civilstatus, huruvida du har eller inte vill ha barn. Du kan även specificera om du är en rökare eller om du konsumerar alkohol. Slutligen kan du också ange om du har djur och ditt stjärntecken.

  Jobb

  Under jobb så anger du din professionella sysselsättning och listar de yrke(n) som du jobbar med för tillfället.

  Värderingar och Åsikter

  Under denna sektion så specificerar du huruvida du har ett religiöst intresse och vad din politiska ställning är.

  HappyPancake App

  HappyPancake App
  • Appen är intuitiv och enkel att använda
  • Fokus ligger på lättåtkomliga funktioner
  • Helt kostnadsfri och utan några bindningstider
  • Användarvänligt och enkel att navigera
  • Finns för både iOS- och Android användare

  HappyPancake appen fokuserar på att göra sina funktioner lättåtkomliga och enkla att använda. Den finns att ladda ner helt kostnadsfritt hos Apple App Store och Google Play Store. Du har möjligheten att snabbt och enkelt komma igång och hitta en lämplig dejt inom endast några minuter.

  De enkla funktionen gör det möjligt att filtrera användarna baserat på dina krav och personliga preferenser. Appen använder sig av annonser och personligt riktad reklam (precis så som webbplattformen ) för att bekosta sin verksamhet. Om man inte väljer att acceptera annons och reklam villkoren så kan man heller inte använda appen.

  HappyPancake Fältstudie Recensioner

  "Jag blev kär i HappyPancake första gången som jag använda den. Eftersom de flesta dejting plattformar kräver någon form av premium medlemskap för att kunna nyttja alla deras funktioner, så blev jag förvånad över att HappyPancake erbjöd allt detta helt gratis. Jag har redan lyckats träffa flera personer som jag fattat tycke för och ärligt talat så blir det svårt att välja ut en eftersom flera av de matchar mina personliga preferenser perfekt. Det enda som jag kan störa mig på är frekvensen av personligt riktad reklam men det står jag mer än gärna ut med på grund av alla de underbara funktionerna som finns tillgängliga på plattformen.”

  - Anders (29)

  HappyPancake Kostnader och priser

  Gratis funktioner
  • Skapa profil snabbt och enkelt
  • Filtrera användare baserat på - personliga preferenser
  • Skicka flirtar, meddelanden och animerade GIF bilder
  • Skapa privata fotoalbum som endast utvalda kan se
  • Utforska andras profiler och fotoalbum
  • Favoritmarkera dina konversationer med andra medlemmar

  Är Happy Pancake dyrt eller billigt?

  I jämförelse med andra plattformar så är Happy Pancake gratis.

  Betalningsdiskretion
  • Inga, plattformen är en gratistjänst som använder reklam för att bekosta sin verksamhet

  Som vi redan nämnt ett flertal gånger i denna guide så bekostas användningen av webbplattformen och appen för den delen av personligt riktad reklam. Appen använder sig även av geografisk lokalisering på både iOS- och Android-enheter så att du som användare ska kunna komma i kontakt med andra medlemmar som befinner sig i närhet av dig.

  Specialfunktioner

  Denna plattform har ett antal specialfunktioner som ger dig möjligheten att göra din användarupplevelse mer enklare och samtidigt
  roligare.

  Favorit konversationer

  Du kan välja att favoritmarkera dina konversationer så att du hela tiden ser de till höger om din profil. Du kan på så sätt komma snabbt åt de konversationer som du verkligen favoriserar, speciellt om du har kontakt med ett stort antal medlemmar. På det sättet så undviker du även att en potentiell dejt går förlorad.

  Privata fotoalbum

  Du har möjligheten att skapa privata fotoalbum som ger dig möjligheten att ladda upp bilder som bara specifika medlemmar kan se. Oavsett om andra medlemmar finns på din kontaktlista så kan de inte se dessa bilder om du specifikt inte ger dem tillåtelse.

  Flört

  Du har möjligheten att med ett enda klick eller tryck skicka en flirt smiley till andra medlemmar när du väl befinner dig på deras profil.

  Upptäcka

  Denna funktion gör det möjligt att snabbt upptäcka och hitta andra medlemmar som du kan välja att filtrera baserat på en specifik egenskap såsom plats, utseende, värderinga med flera.

  Skicka Animerade GIF

  Du kan även skicka en oändligt antal med animerade GIF bilder när du tar kontakt med en person. Du klickar bara på knappen “GIF Meddelande” längst ner till vänster där du fritext söker efter en GIF.

  Vårt betyg

  Registreringsprocess: 4,0 / 5
  Skapa Kontakt: 3,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5
  App: 3,5 / 5
  Fältstudie Recensioner: 4,5 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Chris Pleines
  Grundare av Datingscout och författare till “Online Dating for Dummies”
  HappyPancake är den dejting plattform du ska välja om du är ute efter att träffa likasinnade individer som du själv samtidigt som du letar efter ett seriöst förhållande. Det finns många guldkorn att hitta bara du bestämmer dig för att vara ihärdig och ge det hela lite tid.Du har flera olika filtreringsalternativ som gör det möjligt att leta efter likasinnade personer som du själv. Plattformen är också väldigt enkelt utformad och även den mest otekniska individen kommer att känna sig hemma relativt snabbt.Sist men inte minst så är det helt gratis att bli medlem och det tillkommer inga extra kostnader eftersom verksamheten bakom sponsrar av reklamintäkter. Det är upp till dig att avgöra huruvida du kan stå ut med lite reklam för att i gengäld få chansen att hitta din själsfrände. 

  HappyPancake Vanliga Frågor

  Fakta

  Vem skapade HappyPancake?

  Happypancake.com grundades under 2007 och drivs idag av Happy Pancake AB.

  Är HappyPancake en riktig dejting plattform?

  Svarte på denna fråga är helt enkelt ja. Plattformen riktat sig mot individer som letar efter seriösa förhållanden.

  Vad är HappyPancake bottar?

  Bottar är en form av mjukvara som använder plattformen och verkar i form av en riktigt användare. I själva grunden så är det oftast en script som utvecklats av okända individer för att locka genuina medlemmar till aktiviteter i form av att klicka på diffusa länkar, lura de att dela med sig kreditkortsinformation eller dylikt.

  Användbarhet

  Hur fungerar HappyPancake webbplattformen?

  Webbversionen av plattformen fungerar på ungefär samma sätt som appen. Den har de flesta funktionerna som appen har och du kommer således inte att sakna något..

  Hur fungerar HappyPancake dejtande?

  Du behöver först bli en genuin medlem och detta gör du antingen genom att registrera dig med en valid e- postadress eller använder dig av ditt Facebook konto. Du behöver ange din kön, ålder och nuvarande fysiska position. Genom att göra det så kan du enkelt få reda på vilka individer befinner sig för närvarande i närheten av dig.

  Hur gör jag för att komma i kontakt med andra medlemmar?

  Du kan göra detta ganska enkelt genom att antingen skicka en flirt eller skicka ett direkt privat meddelande.

  Hur loggar jag in på HappyPancake?

  Du kan logga in genom att antingen använda dig avn en valid e-postadress och lösenord eller genoma tt använda dig av Facebook.

  Finns HappyPancake tillgänglig både för iPhone och Android?

  Appen finns tillgänglig helt kostnadsfritt både för Apple App Store och Google Play Store.

  Kan HappyPancake ser var jag befinner mig?

  HappyPancake behöver åtkomst till din GPS så svart på denna fråga är ja, de kan spåra din nuvarande position. Kan jag vara anonym på HappyPancake? Du kan vara helt anonym genom att strunta i att ladda upp din profilbild samt lägga till minimalt med personlig information under din profil.

  Kommer HappyPancake att visas upp i mitt Facebook flöde?

  Du använder endast ditt Facebook konto föra att bli medlem på plattformen. Den kommer ej att publicera information överhuvudtaget i din Facebook flöde.

  Säkerhet

  Hur blockerar jag någon på HappyPancake?

  På varje medlem profil så har du en ikon i form av tre punkter. Om du klickar på denna ikon så kommer du få upp ett flertal alternativ varav en ger dig möjlighet att blockera den användare vars profil du befinner dig på för tillfället.

  Hur gör jag för att rapportera missbruk på HappyPancake?

  Du kan rapportera missbruk på plattformen genom att använda dig av knappen längst upp till höger som finns på varje enskild profil.

  Validerar HappyPancake medlemmarnas profiler?

  Teamet bakom HappyPancake granskar alla uppladdade bilder och profiler för att säkerställa att dessa individer är det som de utger sig för att vara.

  Hur gör jag för att radera mitt HappyPancake konto?

  Klicka på "Profil" ikonen och sedan på "Kontoinställningar". Scrolla ner tills du ser den röda knappen “Ta bort konto”. Notera att om du tar bort kontot så kan du inte ångra denna åtgärd.

  Varför har mitt HappyPancake konto avaktiverats?

  HappyPancake tillåter inte medlemsprofiler vilka bryter mot deras användarpolicy och riktlinjer. Du får ej publicera innehåll i form av pornografi, diskutera skjutvapen, droger, upphovsrättsskyddade bilder eller ge dig ut för att vara någon annan.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så snart som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar just dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Kontaktinformation

  Företag:HappyPancake AB
  Adress:BOX 38137, 100 64 Stockholm, Sweden
  E-post:support@happypancake.nl