Darkside
Darkside registera dig
Darkside Skapakontakt
Darkside Profilkvalitet

Vår Bedömning

Darkside är en plattform som skapats för att erbjuda en frisinnad form av sexualitet. Här kombineras kärlek tillsammans med BDSM, kinkighet, sexpositivism, fetisch samt alla andra livsstilar som faller utanför normativtietens ramar.

Här kan du hitta likasinnade som brinner för samma sak som du gör, beakta varandras fotoalbum, läsa och skriva noveller, umgås samt diskutera olika ämnen med varandra i vårt gemensamma forum.

Det spelar egentligen roll vem du är, oavsett om du råkar var en sadomasochistisk bibliotekarie, en sällskaps törstande gruvarbetare eller en högt uppsatt näringslivsidkare som önskar förverkliga hennes fantasier om en värld i latex.

Faktum är att du med största sannolikhet redan känner en eller flera personer (utan att vara medveten om det) som redan är medlemmar på vår plattform. Så länge du förespråkar respekt, vänligt bemötande och de regler som finns uppsatta så är du mer än gärna välkommen att bli medlem hos oss.

Följande delar utgör huvudelementen hos Darkside där BDSM, som i verkligheten står för bondage, dominans och sadomasochism dominerar. Kinkighet, som handlar om att stiga ur den traditionella sexualiteten. Vidare så finns det det även sexpositivt som är de personer som betraktar sin sexualitet som en positiv kraft. Sist men inte minst så har du även de personer som har fetischism som intresse vilket i grunden handlar om en passionerad relation mellan en levande varelse och en viss objekt.

Nya medlemmar på Darkside i juni 2024 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Darkside utvecklas jämfört med andra

Darkside Medlemsstruktur

Medlemmar
150 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
30 000 aktiva per vecka
Fördelning mellan könen
35 %
65 %
 • Har fler manliga besökare än kvinnliga
 • Medlemmar tenderar att vara aktiva i plattformens olika delforum
 • Majoriteten av medlemmarna är mellan 30 och 55 år
 • Det förekommer sällan falska profiler hos plattformen
 • Kommunikation är endast möjlig efter din profilbild laddats upp och godkänts

När det gäller fördelen mellan de olika könen så domineras den knappat av männen men dessa ligger inte så lång ifrån varandra som man kanske skulle kunna tro vid första anblicken. Männen utgör alltså 58% av den totala antalet medlemmar medan kvinnorna ligger på 42%.

De mest aktiva medlemmarna på plattformen tenderar att vara personer i trettio års åldern (även om alla åldrar förekommer). Det kan knappast ses som en överraskning eftersom personer i dessa åldrar tenderar att ha den starkaste begäret när det kommer till sexuellt aktivitet jämfört med andra åldersgrupper.

Medlemskapet kostar inget och du kan bli medlem så länge som du inte är under 18 år. Det är också viktigt att understryka att plattformen inte har som mål att inta någon specifik form av partipolitisk ställning eller tillhörighet av grupp. Med andra ord så välkomnar vi alla som har samma värderingar som vi att mer än gärna bli medlemmar.

Registrering hos Darkside

Darkside registera dig
 • Registrering är helt kostnadsfritt och kostar dig således inget
 • Om du registrera dig så har du möjligheten att interagera med andra på Darkside
 • Man erbjuder inte registreringen genom Facebook eller några andra sociala medie
 • Du måste vara åtminstone 18 år gamla för att kunna registrera dig
 • Det tar mindre än en minut att skapa ett konto

Darkside erbjuder sina medlemmar en mycket snabb och enkel registrering. Du behöver endast en fungerande e-postadress för att kunna bli medlem, detta eftersom du kommer att behöva verifiera ditt kontot innan du kan loggar in på plattformen.

Du kommer att få tillgång till plattformens alla funktioner utan några begränsningar som du fritt kan ta del av. För att registrera dig så behöver du även ange det önskade användarnamnet, lösenordet, ett fungerade e-postkonto, ditt födelsedatum samt även kön. Sedan är det bara att köra igång.

Skapa kontakt på Darkside

Darkside Skapakontakt
 • Du kan nyttja alla funktioner utan att bli VIP
 • Välj bland massor av olika läggningar och fantasier
 • Interagera med andra medlemmar via forumet
 • Beakta bilderna i hög upplösning

Även om alla funktioner på Darkside är gratis så har du fortfarande möjligheten att bli VIP-medlem där du blir berättigad till ett visst antal förmåner som du inte kan få med ett gratis medlemskap. Dessa förmåner inkludera eksempelvis ett reklamfritt upplevelse, möjligheten att ordna bilderna i mappar, ladda upp hundratals galleribilder, se ett obegränsat antal profiler och mycket mer.

För endast 320 SEK per år så kan du njuta av alla dessa funktioner under hela 12 månader. Om du vill hitta specifika individer som matchar dina personliga preferenser så kan du prova att använda dig av avancerad sökning för att lägga till sökfilter samt begränsa plattformens automatisk rekommendationer.

Du har möjligheten att ställa in dessa filter baserat på din fysiska position som du för tillfället råka befinna dig i. Det finns också möjligheten att söka efter en viss medlem om du råkar känna till deras användarnamn som du använder sig av på plattformen.

Den ideala sättet att komma i kontakt med en medlem är genom att förflytta sig till deras profiler och sedan inleda en konversation. Du kan också komma i kontakt med andra medlemmar genom plattformens forum.

Darkside Profilkvalitet

Darkside Profilkvalitet
 • Profiler är ganska begränsade och beror helt och hållet på hur mycket medlemmen fyllt i om sig själva
 • De andra medlemmars profiler är sällan detaljerade
 • Du kan se medlemmens privata fotoalbum utan att för den delen ladda upp din egen
 • Interagera med andra medlemmar på plattformen genom att antingen kontakta de privat eller genom olika delar av den välbesökta forumet.
 • Du behöver ladda upp en personlig bild för att kunna se andras profiler mer utförligt

  Profilerna hos Darkside är sällan väldetaljerade och innehåller i bästa fall ett antal bilder som användaren laddat upp till sin fotoalbum. Dock så tenderar medlemmarna att ladda upp väldigt färgstarka och vågade bilder vilket är nog varför du valt att bli medlem vid första taget.

  Dock så finns det en massa information som man faktiskt kan fylla i för att beskriva sig mer detaljerat som individen samt vad man söker men många medlemmar verkar helt enkelt för lata eller inte har tid för att ägna sig åt detta.

  Du har möjligheten att se den aktiva medlemmens användarnamn, antalet följare, deras födelsedatum, kön, intressen, deras nuvarande adress, sista gången de loggat in, språket de talar, kroppstyp, alkohol och rökvanor, bilder och dylikt. Det finns också ett så kallad “om mig-sektion” där medlemmarna kan med egna ord få beskriva sig själva, men många struntar helt enkelt att bemöda sig med detta.

  Darkside App

  Darkside App
  • Tillgängligt i webbläsaren på alla enheter
  • Alla funktioner som finns i webbplattformen kan nås genom mobilen
  • Väldigt enkelt och lätthanterlig även för de mest tekniskt kluvna
  • Inga begränsningar rent funktionsmässigt

  Darkside finns ej tillgängil som app varken hos Apple App Store eller Google Play store. Detta innebär dock inte att du inte kan använda dig på dessa enheter eftersom plattformen optimerats för alla mobila enheter. Just därför så kan du använda dig av webbläsarversionen i din webbläsare som då kommer per automatik optimeras beroende på vilken webbläsare och enheter som du använder dig av. Allt har anpassats för att vara väldigt kompakt samtidigt som det uppfattas som välorganiserat.

  Darkside Kostnader och priser

  Gratis funktioner
  • Ta emot och skicka meddelanden
  • Besök andras profiler
  • Skapa din egen profil
  • Ladda upp och visa foton
  Premiumfunktioner
  • Ta emot och skicka obegränsat meddelanden
  • Besök andras profiler obegränsat
  • Se vem som besökt din profil
  • Se vem som besökt din profil
  • Ladda upp obegränsat med foton

  Är Darkside dyrt eller billigt?

  I jämförelse med andra plattformar så är Darkside billigt.

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotal
  VIP-medlemskap
  2 Månad40,00 SEK / Månad80,00 SEK
  6 Månad31,67 SEK / Månad190,00 SEK
  12 Månad26,67 SEK / Månad320,00 SEK
  Darkside priser
  Betalningsalternativ
  • Banköverföring
  • Kreditkort
  • Betalkort

  Specialfunktioner

  Vårt betyg

  Registreringsprocess: 3,0 / 5
  Skapa Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 4,0 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Chris Pleines
  Grundare av Datingscout och författare till “Online Dating for Dummies”
  Darkside är särskilt lämplig för dig om du är ute efter ett att uppleva dina mest dolda fantasier samt dela dessa med andra. Denna portal är relativt saklig och de flesta medlemmarna är ganska säkra på vad de är ute efter. Detaljerna för en viss önskad partner är i många fall mycket detaljerade, eftersom dess medlemmar vet exakt vad de är ute efter!

  Darkside Vanliga Frågor

  Fakta

  Hur blir jag VIP- medlem?

  Att bli VIP-medlem är enkelt. Klicka endast på Bli VIP ikonen och följ sedan de steg som anges.

  Hur laddar jag upp foton och videor på Darkside?

  Gå till "Min profil" och under "Min bio" så kommer du att se alternativet "Ladda upp nya bilder".

  Användbarhet

  Hur infogar jag bilder och skapar snygga texter?

  För att du ska kunna infoga bilder samt få till en läcker presentationstext så ska du använda dig av så kallade HTML taggar.

  Jag har glömt mitt Darkside lösenord. Hur går jag vidare?

  Du kan återställa ditt lösenord tämligen enkelt. Om du inte mottagit ännu ett e-postmeddelande från oss så är det möjligt att din e-postadress inte förekommer i vår databas. Om du misstänker att detta är fallet så rekommenderar vi att du omgående tar kontakt med oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig lös det hela.

  Varför har jag slängts ut från Darkside?

  Innan vi kan säga varför du blivit utesluten från vår plattform så ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss genom e-post och förklara ditt ärende. Vi återkommer så fort vi har ett svar på din d mer information om hur du går vidare med det hela.

  Hur avslutar jag mitt Darkside-konto?

  Du kan avsluta ditt konto genom att använda dig av grundinställningarna. Dessa hittar du under fliken längst till vänster i dina personliga insätllning och sedan anvndäer avslutngsfutnion som återfinns där.

  Är Darkside säkert och anonymt?

  Vi följer GDPR och kommer aldrig dela dina uppgifter med tredje part unde några omständigheter.

  Vad gör jag med en användare som jag upplever trakaserar mig?

  Du behöver kommat i kontakt med vår support och förklara det hela. Sedan tar vi över och vidtar nödvändiga åtgärder.

  Har ni appar tillgängliga för plattformen?

  Vi har för närvarande ingen app tillgänglig för plattformen men vår webbplattform är optimerad för alla enheter.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så snart som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar just dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Kontaktinformation

  Företag:Fetopia
  E-post:redaktion@darkside.se