BuzzArab
BuzzArab Blimedlem
BuzzArab Medlemsstruktur
BuzzArab Profilkvalitet

Vår Bedömning

Endast de individer vilka letar efter en seriös relation och någon att ingå ett äktenskap med bör registrera sig hos dejtingplattformen BuzzArab. Användarna av denna dejtingplattform kommer oftast från olika regioner och länder. Några av de regioner där mång av medlemmarna tenderar att befinna sig i finns att återfinna i mellanöstern, Afrika (Marocko), Europa (Schweiz och Österrike) samt många fler.

Varje medlem och dess tillhörande profil kommer att kontrolleras manuellt av de ansvariga bakom plattformen. Just på grund av det så kan aktiveringen av ditt konto ta upp till tre dagar att aktivera. Om en profil inte har aktiverats så har den med största sannolikhet inte uppfyllt de olika riktlinjer och regler som satts upp av BuzzArab. Dock så får du inte veta huruvida du blivit accepterad som medlem eller ej vilket är lite synd eftersom man inte heller får veta varför man inte uppfyller de olika medlemskraven.

På grund av den strikt kontrollera så är det sällan som falska profiler dyker upp hos BuzzArab eftersom dessa således snabbt ut under själva verifieringsprocessen. De som står bakom dejtingplattformar uppmuntrar också aktivt sina medlemmar att rapportera in profiler vid misstanke ovanstående.

Det är också viktigt att var medveten om faktumet att du måste ladda upp minst ett foto för att kunna initiera kommunikationen med en medlem. Fotot kommer också att granskas manuellt av en medlem hos plattformen. De bilder som du laddar upp måste föreställa sig själva och ingen annan.

Nya medlemmar på BuzzArab i april 2024 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på BuzzArab utvecklas jämfört med andra

BuzzArab Medlemsstruktur

Medlemmar
15 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
1 100 dagliga inloggningar
Fördelning mellan könen
44 %
56 %
 • För att registrera dig som medlem så måste du genomföra ett personlighetstest
 • Målgruppen är individer som söker en partner med arabiskt påbrå
 • Medlemmar letar nästan uteslutande efter partners att inleda ett äktenskap med
 • Det förekommer sällan falska profiler hos plattformen
 • Profilerna granskas och aktiveras manuellt av plattformens team
 • Kommunikation är endast möjlig efter din bild laddats upp och godkänts

Med BuzzArab så har du tillgång till en plattform som fokuserar helt och hållet på att sammanföra individer som önskar ingå i äktenskap med varandra. De flesta medlemmar som registrerar sig på plattformen söker efter en partner att gift sig med. Man är också noga med att kontrollera alla profiler och sålla ut de falska för att säkerställa en genuin samt säker upplevelse. Kontrollera av profiler sker slumpvis för att säkerställa att du är den som du utger dig för att vara.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrering hos BuzzArab

BuzzArab Blimedlem
 • Registrering är endast möjlig via Facebook eller Google
 • Registreringen kan genomföras inom några minuter
 • Profiler kan skapas under registrerings processen
 • Aktiverings bekräftelsen skickas ut via e-post
 • Uppladdning av foto är endast möjlig under registreringsprocessen

Om du önskar bli en fullvärdig medlem hos BuzzArab, så behöver du antingen ett Facebook-konto eller ett Google-konto. Detta är det enda sättet att registrera sig på. Notera att man inte kan se, varken på Facebook eller på Google huruvida du har registrerat dig hos BuzzArab. Om du inte har skapat ett konto med någon av tjänsterna så måste du först börja med att registrera dig där.

En del av dina data från dina Facebook- eller Google-profiler kan komma att tas över av BuzzArab. Dessa åtgärder anammas för att kunna erbjuda en högre nivå av säkerhet. Din uppgift är att publicera ytterligare information om dig själv. Du behöver ange ditt födelsedatum, bostadsadress, vad du letar du efter specifikt samt dina krav?

Du bör ladda upp en profilbild omedelbart efter registreringen, eftersom det kan ta upp till tre dagar att få ditt konto verifierat. Du kommer att kunna beskåda din bild på din profil men andra medlemmar kommer inte att kunna se den innan ditt medlemskap verifierats. Hur många bilder du kan ladda upp framgår dock ej. Vi har under vårt test kunnat skapa ett galleri med minst 10 foton. Vi anser det vara väldigt praktiskt att du kan ladda upp dina bilder direkt via Facebook. Även om du inte har några bilder för närvarande lagrade på din hårddisk så kan du använda dig av de som finns på ditt Facebook.

BuzzArab tillämpar ingen personlighetstest samtidigt som du inte kommer att få några matchningsförslag presenterade heller. Istället för dessa alternativ så har du möjlighet att ange dina individuella sökkriterier för att på så sätt hitta rätt likasinnad. Lyckligtvis så har du många olika alternativ där du kan specificera huruvida din drömpartner får vara en rökare, hur hen känner när det kommer till barn, om det kan finnas något och om (när du är ute efter en partner) du har en skyldighet att täcka.

Som ett alternativ så kan du också selektivt beakta nya medlemmar eller de som befinner sig i närheten av den plats som du har specifikt angett. Du kan också leta efter medlemmar vilka nyligen varit online. Detta är det bästa sättet att träffa likasinnade på utan att behöva vänta evigheter på deras respons.

Skapa kontakt på BuzzArab

BuzzArab Medlemsstruktur
 • Att skicka meddelanden kostar inget
 • Man kan endast skicka meddelanden till andra när ditt profilfoto godkänts
 • Ingen chatt eller möjligheten till fördel möjligt
 • Svarsfrekvensen anges för varje specifik profil
 • Olämpliga medlemmar kan inte kontaktas

BuzzArab ger varje medlem möjligheten att skicka meddelanden helt kostnadsfritt. Du behöver inte ha en premiummedlemskap helt enkelt för att det inte finns någon premiummedlemskap tillgänglig. Dock så finns det några grundläggande krav som du behöver uppfylla om du önskar skicka ett meddelande till andra medlemmar!

Du måste ladda upp minst ett profilfoto som i sin tur behöver godkännas av teamet bakom plattformen! Om du inte har laddat upp en profilbild och fått den godkänt så kommer du heller inte att kunna skicka meddelanden till andra.

Det finns dock ett undantag, nämligen att om du har mottagit ett meddelande i förväg, så kan du besvara det utan att ha laddat upp ett profilfoto. Privata meddelanden är det enda sättet att kommunicera med andra medlemmar hos BuzzArab.

Tyvärr så finns det inget sätt att skicka flirtar eller fördefinierade meddelanden på. Möjligheten att se svarsfrekvensen är något som vi finner mycket uppskattat. Varje gång du besöker en viss profil så kan du omedelbart beakta hur många meddelanden som redan har besvarats rent procentmässigt samt även hur många meddelanden som en viss medlem mottagit från andra.

Om en viss medlem råkar matchad din profil baserat på deras sökkriterier så kanske du inte får möjligheten att skicka ett meddelande till den berörda medlemmen. Du kommer då att motta ett meddelande om att det inte är möjligt att skicka ett meddelande.

BuzzArab Profilkvalitet

BuzzArab Profilkvalitet
 • Speciell funktion tillgänglig för olika profiler
 • Viktigaste punkten är den som ger dig möjligheten till fritextsökning
 • Många av texterna är dock arabiska vilket kan göra det svårt för icke-arabisktalande individer
 • Nästa alla profiler har en profilbild uppdaterad
 • Profilerna är inte så mycket detaljer
 • Profilbilderna kan beskådas av alla medlemmar kostnadsfritt

  Profilinformationen kan uppfattas som måttlig, dock så finns ett antal detaljer som kan anges. Information om huruvida man konsumerar tobak eller alkohol, din aktuella förhållandestatus samt religion. Dessutom har kvinnor möjligheten att ange om de bär traditionella kläder i vardagen samt på vilket sätt. Profilen kompletteras sedan med information om ditt utseende samt huruvida du har planer på att skaffa barn. I slutet så finns det möjlighet att placera en valfri fri text, vilket vi anser vara den viktigaste delen av din profil.

  Eftersom profilen har en minimal design så är denna text av yttersta vikt. Du kan endast förbättra dina chanser att träffa den rätta hos BuzzArab på dom visa på lite kreativitet och presenterar dig själv från din bästa sida. I genomsnitt tenderar profilerna dock att vara ganska tråkiga.

  Dock så kan man säga att i en positiv bemärkelse så har nästan alla profiler minst ett fot. De flesta profiler innehåller till och med flera fotoalbum. Texterna som visas är oftast skriva på arabiska men du har även möjligheten att skriva texten på tyska eller engelska. När du besöker en viss profil så kan du tämligen snabbt beskåda vila språk som talas eftersom en lite flagg påvisar vilken nationalitet en viss medlem tillhör.

  Vi fann att det var ideal att varje profil visade när en miss medlem senast vara online på plattformen. Det är dock uppskattat att svarsfrekvensen för meddelanden anges i procent. Så om du råkar besöka en viss profil där medlemmen bakom profilen redan mottagit 50 meddelanden, men där procenten står på 0, så bör du inte ödsla din tid på att skriva till denna person eftersom hen kommer med största sannolikhet inte att bevisar dina meddelanden.

  Dock så hittade vi inte så många medlemmar men 0 procent i svarsfrekvensen. Faktum är att många av de medlemmar som vi skådat hade en svarsfrekvens på 100 procent, där de mottagit fler hundra meddelande från olika medlemmar. Vi stötte inte heller på några falska profiler under tiden som vi genomförde testet.

  BuzzArab lägger stor vikt seriösa och genuina medlemmar, vilket innebär att varje profil kontrolleras manuellt. Alla som inte följer användarvillkoren och de olika riktlinjerna kommer att få sina profiler raderas omedelbart. Om du skulle får problem med en viss profil så kan du allt rapportera in den till teamet bakom BuzzArab.

  BuzzArab App

  Buzzarab App
  • Tillgängligt för nedladdning hos både Google Play och Apple App Store
  • Alla funktioner som finns i webbplattformen finns tillgänglig hos appen
  • Väldigt enkelt och lätthanterlig app även för de mest tekniskt kluvna
  • Dina konversationer visas i form av chatt

  BuzzArab appen är helt kostnadsfri och kan enkelt laddas ner från Google Play Store eller Apple App Store. Tyvärr så finns det ingen app tillgänglig för Windows-användare, utan man får använda sig av webbplattformen i sin enhet. Användbarheten är optimal, och vi tyckte det var ännu trevligare jämfört med skrivbordsversionen. Presentation av konversationer vid utbyte av meddelanden har gjorts mycket personligt. Dessa visas i ett slags chattfönster, optiskt baserat på den omåttligt populära appen Whatsapp.

  BuzzArab Fältstudie Recensioner

  Med BuzzArab så har du tillgång till en plattform som fokuserar helt och hållet på att sammanföra individer som önskar ingå i äktenskap med varandra. De flesta medlemmar som registrerar sig på plattformen söker efter en partner att gift sig med. Man är också noga med att kontrollera alla profiler och sålla ut de falska för att säkerställa en genuin samt säker upplevelse. Kontrollera av profiler sker slumpvis för att säkerställa att du är den som du utger dig för att vara.

  Design och användbarhet

  Vårt test hos BuzzArab började fantastiskt eftersom vi kunde logga in väldigt enkelt med hjälp av antingen Facebook eller Google. Det är väldigt ovanligt att plattformar innehar en eller flera falska profiler, men i detta fall så har detta förändrats genom att alla medlemmar rigoröst kontrolleras och sållas bort under själva registreringsprocessen. Just därför så fick vi vänta tre dagar innan vår profil blev godkänd.

  När man bekantar sig med plattformen först a gången så märker man att visuellt så är den ganska tråkig. Dock så kan man (erfarenhetsmässigt) inte dra en vettig slutsats baserat på endast det. Vi blev övertygade om detta när vi använde oss av den innovativa sökfunktionen vilken var väldigt kraftfull samt tillika enkel att använda.

  Vi fann att det var intressant att komma i kontakt med andra medlemmar. Under testet så fokuserade vi helt och hållet på de profilerna med hög svarsfrekvens. Vidare så anser vi det vara väldigt användbart att vi kunde söka efter andra medlemmar som för tillfället befann sig online.

  I övrigt så är plattformen ej lämpligt för de individer som endast letar efter vänskap, intimare förhållande eller att helt enkelt har lite kul. De flesta medlemmar är ute efter att forma ett äktenskap, vilket tyder på att plattformen i sig är väldigt seriös. Som vi nämnde så är portalen ganska tråkig men appen å andra sidan är betydligt mer modern och modern. Funktionerna hos

  BuzzArab är ganska standard och vi kunde inte uttyda några fel under tiden som vi använde den. Själva användningen av plattformen är ganska självförklarande och de viktigaste funktionerna kan ganska snabbt nås direkt från själva startsidan. Redigeringen av din egen profil är möjligt att göra när som helst och var som helst, vilket innebär att du kan ta bort ditt eget konto med ett enda musklick.

  Vi är väldigt mycket positivt inställda till de omfattande FAQ-avsnitten som gav oss svar på de viktigaste frågor detaljerat. Översättningen till det tyska språket är dock medioker, eftersom det ibland förekommer konstiga formuleringar. Det är emellertid inget problem att förstå den fullständiga informationen på webbplatsen rent språkligt.

  BuzzArab Kostnader och priser

  Gratis funktioner
  • Ta emot och skicka meddelanden
  • Besök andras profiler
  • Titta på vem som besökt din profil
  • Skapa din egen profil
  • Ladda upp och visa foton

  Är BuzzArab dyrt eller billigt?

  I jämförelse med andra plattformar så är BuzzArab gratis.

  Buzzarab Priser
  Betalningsalternativ
  • Kreditkort
  • Betalkort
  • PayPal

  Specialfunktioner

  Vårt betyg

  Registreringsprocess: 3,0 / 5
  Skapa Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 3,0 / 5
  App: 3,5 / 5
  Fältstudie Recensioner: 4,5 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Chris Pleines
  Grundare av Datingscout och författare till Online Dating for Dummies
  BuzzArab är särskilt lämplig för dig om du är ute efter ett äktenskap eller partnerskap för den delen. Denna portal är relativt saklig, och man är ganska rakt på sak. Detaljerna för önskad partner är ibland mycket detaljerade, eftersom medlemmarna vet exakt vad de är ute efter!

  BuzzArab Vanliga Frågor

  Fakta

  Vad är BuzzArab?

  BuzzArab är en dejtingplattform som hjälper människor träffa själsfrände och eventuellt inleda en relatio som kan leda till äktenskap i en säker och pålitlig miljö.

  Hur länge måste jag vänta innan profilen godkänts?

  I de flesta fall så behöver du vänta högst tre dagar innan din profil accepteras. Dock så kommer du inte att få ett svar huruvida din profil accepteras eller ej eftersom vi granskar varje individ och bedömer huruvida den kommer passa in med resten av medlemmarna.

  Användbarhet

  Hur tar jag bort min profil?

  Om du önskar ta bort din profil är allt du behöver göra att gå till dina inställningar. Där hittar du en motsvarande knapp och måste således endast bekräfta borttagningen med ditt lösenord.

  Varför raderades min profil?

  Om din profil raderats strax efter att du registrerat dig, så har du tyvärr inte uppfyllt de allmänna användarvillkoren. BuzzArab lägger stor vikt vid icke-seriösa profiler. Så, om du får syn på tvivelaktig eller om din information är inkonsekvent så kommer den att raderas.

  Mina bilder laddar inte upp, varför?

  När du laddar upp dina foton så tillåts du bara att ladda upp bilder som tydligt visar ditt ansikte. Buzz Arab godkänner inte foton där du bär glasögon eller är inte kan associeras med dig på grund av andra anledningar.

  Kan andra medlemmar se mina foton?

  Du bestämmer om en miss medlem ska kunna se dina foton. Du hittar detta alternativ i de personliga inställningarna där du kan ange att endast dina favoriter kan beskåda dina bilder.

  Kan jag bli av med den irriterande annonseringen?

  Om annonsering på BuzzArab irriterar dig så kan du bli av med det genom att helt enkelt köpa dig fri från det.

  Måste jag använda mig av appen?

  Nej, du behöver inte använda BuzzArab-appen om du känner dig mer bekväm med skrivbordsversionen. Du kan också använda mobilversionen på din smartphone utan att ladda ner själva appen.

  Kan du träffa en seriös person på BuzzArab?

  Om du letar efter ett äktenskap så är dina chanser hos BuzzArab ganska bra. Men det är också beroende av din religionstillhörighet eftersom många kvinnor letar efter en troende muslimsk man.

  Betalning

  Var kan jag köpa ett premium konto?

  Du kan inte köpa ett premiumkonto på BuzzArab, eftersom alla funktioner hos plattformen är gratis. Appen är också helt kostnadsfri att ladda ner och använda.

  Fakta

  Varför har BuzzArab så strikta regler?

  Plattformen används inte endast som en webbplats för att skapa vänskapsband eller för att komma i kontakt med likasinnade. Istället så är buzzArab ämnad för de individer

  Hur mycket av min information kommer att synas i min profil?

  Ditt riktiga namn, e-postadress och födelsedatum kommer ej att vara synligt för andra medlemmar. All annan profilinformation kommer att synas i din BuzzArab-profil.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så snart som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar just dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Kontaktinformation

  Företag:BuzzArab
  Adress:55 Frank Merlin St., San Francisco, California 94014, USA