Badoo
Badoo Registrering
Badoo Kontakt
badoo-profilkvalitet

Vår recension

Badoo är en gratis online datingwebbplats som lanserades i november 2006 av en rysk affärsman vid namn Andrey Andreev.

Badoo steg snabbt i graderna och nådde en stor popularitet genom olika typer av Facebook frågesporter och spel innan den äntligen blev en egen fristående tjänst under år 2012.

Webbsidans design är skräddarsydd för att skilja sig från andra dejting sidor på webben genom att undanröja termen ”webbsida för dejting”, medans man fokuserar på att kalla sig för ett socialt nätverk med en stor fokus på dejting sfären.

Nya medlemmar på Badoo i oktober 2021 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Badoo utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

Medlemsaktivitet på Badoo i oktober 2021 i jämförelse

Så här aktiva är Badoo-medlemmar jämfört med andra

Test Ashley Madison gratis

Badoo Medlemsstruktur

Medlemmar
137 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
30 000 aktiv vecka
Kön Proportion
40 %
60 %
 • Över 418 miljoner användare över hela världen
 • Mer än 100 000 användare i Sverige
 • De flesta av medlemmarna är sena tonåringar till unga vuxna
 • Appen rekommenderas mer för den yngre generationen
 • Flertalet användare kommer från europeiska länder

Badoo är mer anpassat till den yngre generationen, som kompletterar deras "fräscha och hippa" inställningar samt lägger stor fokus på mobil dejting. Just på grund av den anledningen så är webbplatsen ganska snarlik med en annan konkurrent, nämligen Tinder.

Majoriteten av användarna letar efter dejting, flört och romans. Webbplatsen har en betydande andel av användare om är över 35 år och letar efter mer allvarliga relationer. Äldre medlemmar som letar efter ett seriöst förhållande kan uppfatta avsaknaden av färre matchpotentialer som något negativt.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Badoo

Badoo Registrering
 • Grundläggande information är nödvändig vid registrering
 • Du måste länka ditt konto till andra sociala media konton och genomgå en telefonverifiering
 • Verifierade användare kommer att ha ett blått markeringsblock längst ner på sin profilbild

För att skapa ett konto på Badoo måste du ange ditt förnamn, födelsedag, stad, kön och vad du letar efter (vänskap, dejting eller chatt). Du behöver också ladda upp ett foto föreställande dig själv. Du har möjlighet dock att kan hoppa över det här steget under Badoo registreringsprocessen för tillfället. Ett mail skickas till din inkorg. Klicka på länken för att verifiera ditt konto.

När ditt e-postmeddelande har verifierats så kan du nu börja använda webbplatsen. Till skillnad från andra dejting sidor så kräver ej Badoo registreringen av användarna att gå igenom en personlighets test för att kunna lokalisera relevanta matchningar. I stället blir du omdirigerad omgående till din profilpanel.

För att fullt ut kunna nyttja fördelarna med ditt Badoo konto så måste du verifiera det. Den e-postbekräftelse du fick när du registrerade dig är bara det första steget i själva verifieringsprocessen. Du måste länka Badoo till andra sociala medier, eller använda din telefon för att verifiera din identitet. Du kan fortfarande fortsätta att använda Badoo under ett overifierat konto men din åtkomst kommer att vara begränsad. Verifierade användare kommer att ha ett blått markeringsblock längst ner på sin profilbild.

Eftersom Badoo är en gratis tjänst kan alla medlemmar se varandras användarprofiler och bilderna är inte heller suddiga för den delen. Även om du får tillgång till din instrumentpanel efter att du har anmält dig så kommer du inte att kunna utföra vissa typer av uppgifter, som att öka din popularitet, köpa mynt och spela spel om du inte har laddat upp minst en bild. Ett bra tips för nya medlemmar i Badoo: Ladda inte upp en bild av dig själv omgående, om du önskar endast att utforska webbplatsen. Även om åtkomsten till viktiga delar av webbplatsen är begränsad för medlemmar utan bilder så finns det en möjlighet att när du har laddat upp en bild att själva webbplatsen flaggar ditt foto och kräver en verifiering av din identitet. Webbplatsen har en strikt försäkring för foton och om du inte skickar in det så kommer du att bli utelåst från webbplatsen.

Verifieringsprocessen kan låta som en enkel process för de flesta. Webbplatsen ger dig en provbild av en man eller en kvinna i vissa situationer. Du måste ta en bild av dig själv med samma ställning och skicka in den till Badoo teamet. När de väl har kontrollerat att du verkligen är den du säger att du är så kommer den tillfälliga låsningen att tas bort och du kommer att kunna använda webbplatsen igen. Men om du är en ny användare och du bara önskar titta runt först utan att göra några aktiva val så kan uppladdningen av en bild kännas redan som ett stort steg.

Skapa kontakt Badoo

Badoo Kontakt
 • Badoo Encounters som ett roligt sätt att söka efter matchningar
 • Det finns en närliggande sökfunktion
 • Du kan vara värd för en levande videosändning och tjäna in följare
 • Att skicka meddelanden till andra användare är gratis för alla
 • Att skicka meddelanden till andra medlemmar är helt gratis för alla
 • Badoo Encounters

Badoo encounters är ett spel som användare spelar för snabbt leta efter matchningar. Den här funktionen visar matchningarna en efter en, där varje post visar användarens bild plus personens grundläggande information t.ex. namn, ålder och hur många intressen ni har gemensamt.

Tryck på hjärtikonen (eller 1:a på ditt tangentbord) om du är intresserad, eller X ikonen (2:a på ditt tangentbord) om du inte är intresserad alls. De flesta användare spelar detta spel på ett snabbt och enkelt sätt genom att förflytta sig igenom de olika alternativ. Faktum ett att funktioner liknar Tinders svep vänster eller svep höger spel.

Om du är uppmärksam så kommer du att notera länkar i övre högra hörnet av varje post där du kan visa och dela användarens profil. Du kan också filtrera spelet för att bara visa killar eller tjejer, eller användare inom ett visst åldersintervall.

 • Folk i närheten

Badoos primära sökfunktion “Folk i närheten” tillåter användare att hitta andra medlemmar baserat på deras gemensamma lokalisering. Du kan filtrera själva sökningen så att bara de konton som är nya, eller användare som är online, visas. Bortsett från det finns det flera sökfilter som du kan använda för att begränsa resultaten:

 1. Kön
 2. Vad de letar efter (vänner, chatt, dejt)
 3. Ålder
 4. Plats
 5. Avståndet från dig

Trots själva namnet så handlar det om folk i närheten av dig själv och inte om att leta efter personer nära din plats, eftersom du även kan få resultat från användare som anger sina fysiska positioner privat. Du kan även filtrera sökningen för att visa användare från en annan stad eller region.

 • Utvalda användare

Nederst till höger på din profilsida så kommer du att kunna se flera profilbilder. Det här är bilder från specifikt utvalda användare. Du kan få ditt proifil foto visat här ocksågenom att köpa mer krediter. Klicka bara på ett foto för att visa användarens profil. Om du är intresserad av personen i fråga så kan du skicka ett meddelande till hen.

 • Meddelandefunktion

Eftersom Badoo dating är en gratis tjänst så är det möjlight att skicka meddelanden till andra användare även utan att betala för premiumtjänster. Det enda du behöver för att starta en konversation är att ladda upp ett foto på dig själv. När du har ett foto redo och godkänt så kommer du att kunna kontakta andra medlemmar på webbplatsen. Medlemmar kan dock endast skicka upp till två meddelanden till användare som de inte har matchats med. När du har använt dina två meddelanden så måste dessa medlemmar svara dig först innan du kan fortsätta konversaitonen med dessa.

 

Du kan ställa in det så att du får notifieringar genom e-post eller din webbläsare när du får ett nytt meddelande. Om det finns en specifik användare som du är särskilt intresserad av och gör slut på din meddelande kvot omgående så kan du spara dessa användare på din favoritlista. Å andra sidan, om användaren skriver något stötande eller olämpligt så kan du välja att blockera dem så att de inte längre kan kontakta dig.

När det gäller Badoos meddelande egenskaper så ger vi den betyget 4 av totalt 5 möjliga. Med de flesta meddelandetjänster begränsade så kan användare endast skicka meddelande till en annan användare en gång. Ännu värre, de kan inte föra konversation med en person som inte har gillat deras foto i gengäld. Med Badoo dejting får du åtminstone två försök att få uppmärksamheten hos individen du försöker få kontakt med och om de svarar så förvinner gränserna för antal meddelanden som ni kan skicka mellan varandra.

Även om just ovanstående kan kännas osäkert och oreglerat för vissa så är meddelande hantering en av de viktigaste funktionerna på varje dejting plattform. Trots allt, om målet är att matcha människor med varandra så finns det ingen anledning till att meddelandena skulle bli obekväma på något sätt.

 • Badoo Live

Badoo släppte nyligen sin nya funktion som heter 'Badoo Live'. Detta gör det möjligt för medlemmar att vara värdar för live stremaing som alla andra Badoo medlemmar kan titta på och delta i. Tittarna har möjligheten att ge bort presenter till de som håller i sändingen som dessa individer kan i sin tur använda för att öka deras popularitet. De som är värdar för själva live sändingen å andra sidan uppmuntras att ha ett "mål" som de kommer att genomföra när de når en viss summa av krediter som just uppnåtts genom streaming sessionen. Dessa mål kan vara något basalt som attatt äta med fötterna, sjunga en sång, eller något annat utöver det vanliga.

Badoo Profilkvalitet

badoo-profilkvalitet
 • Badoo har en omfattande fotoförsäkringsprocess för att säkerställa att en användares profilbild är en verklig bild av de själva.
 • Profilverifieringsprocessen kräver att användarna kopplar sitt konto till en valfri social media konto eller telefon.
 • Användare kan rapportera misstänksamma konton och om det bevisas att de inte är riktiga så kommer kontot i frånga att raderas.

  Helhetsintrycket av profilinformationen är dålig. Till skillnad från andra dejtingsidor där du svarar på frågor och går igenom personlighetstester så kan du hos Badoo endast välja dina intressen från en stor och lång lista. Du kan inte se medlemmarnas åsikter om ämnen som religion, politik etc.

  För att uppmuntra sina användare att lägga upp sina bästa bilder och fylla i sina profiler så har Badoo utformat ett profilsystem. Ju högre din poäng är desto högre är din synlighet på själva plattformen. För att börja ta emot betyg från andra användare så måste du ladda upp minst 3 bilder av dig själv. Andra användare som ser din profil genom Encounters kan enkelt betygsätta din profil.

  Även om profil poäng är avsedda för att avgöra vem som är populärast hos användarna av plattformen så baseras det helt utifrån användarens utseende eftersom andra användare kan betygsätta dig bara genom att titta på dina bilder, även utan att nödvändigtvis utforska din profil. Även med den noggranna verifieringsprocessen som tillhandahålls av Badoo så kommer falska profiler att slinka igenom då och då.

  Det finns flera artiklar skrivna om just detta på webben. Bara 2-3 minuter efter att du skapat vår test profil så fick vi 4 meddelande förfrågningar från olika kvinnor som ville chatta med oss. Det här är en ganska misstänksamt betende eftersom kontot nyligen skapats, utan bild och ingen information alls om personen bakom dent. Webbplatsen har en funktion där premiummedlemmar kan skicka meddelanden till nya användare så fort de registrerar sig men även om vi tvivlar på att personer som vill uppriktigt träffa andra människor skulle vara okej med att bara meddela alla som registrerar sig för tjänsten.

  Enligt demografin så var förhållandet mellan manliga och kvinnliga individer på Badoo år 2009 70/30, med mestadels män som klart dominerande. På senare tid har dock siffrorna ändrats en del och fler kvinnliga profiler har skapats där ett antal av dessa är uppenbara falska profiler med avsikt att locka fler människor till plattformen. Kom ihåg dock att profiler kan ställas in så att dessa även kan beskådas av icke medlemmar. Det finns därför flera kvinnliga så kallade “lock profiler” på Badoo med primära och enda syftet att locka män att gå med på webbplatsen för att chatta med dessa "kvinnliga" så kallade användare.

  Sammantaget bedömer vi att Badoos profil kvalitet ligger på låga 2 av möjliga 5. Bristen på profil anpassningar gör det uppenbart att Badoo är en plats för korta förhållande och inte för mer seriösa typer av förhållanden.

  Plattformen lägger stor vikt på bilder och utseende samtidigt som man åsidosätter personliga åsikter.Visst, det är möjligt att välja intresse och det finns flera olika fält där du kan ange information om dig själv men de flesta av dessa försummas av användarna eftersom de inte är obligatoriska.

  Badoo har ett omfattande verifieringssystem för foton, men inga kontrollera angående vad som skrivs på din profil. En person som söker ett långsiktigt förhållande eller äktenskap har inte tillräckligt med verktyg för att berätta för en potentiell kandidat om sina premisser.

   

  Badoo App

  • Designen är välorganiserad, enkel och behaglig för ögonen
  • Funktionerna är intuitiva och användarvänliga
  • Appen har fler funktioner än webbplats versionen
  • Badoo app möjliggör “i närheten av dig” matchning
  • Mobilappen har chattfunktioner och en specialfunktion som heter "Bumped in"
  • Oavsiktliga tekniska fel, t.ex. oförmåga att logga in, skicka meddelanden och visa vissa sektioner
  • Tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play Butik

  En av de största anledningarna till att Badoos webbplats ser föråldrad ut och bristfällig är att företaget själva lägger mer fokus på sin mobilapp. Eftersom plattformen är inriktad mot enkla och snabba möten så är just fokus på appen primärt det mest logiska draget På så sätt kan användarna leta efter möjliga vänner, chattvänner, flörtar eller mer intimare förhållanden när som helst och var som helst.

  Det är uppenbart att Badoo har satsat mer på mobilappen än sin webbplattform. Profil layouterna är ganska stora till skillnad från webbplatsens motsvarighet. Det finns också fler funktioner och saker att göra och det i sin tur ger dig möjligheten att träffa fler människor medan du är på språng.

  Badoo Genuina Recensioner

  "Jag har använt Badoo sedan 2015. Jag var en gratis medlem i ett år men uppgraderade mitt medlemskap till livstids premie eftersom jag såg att jag inte skulle komma vidare inom det närmaste decenniet. Fram tills nu har det visat sig vara en mycket bra investering. Jag har träffat många kvinnor genom appen. De flesta letade efter en avslappnad och jordnära person som jag var väldigt öppen för. Jag har också träffat några tjejer som jag dejtade mer seriöst. Faktum är att en tjej dejtade jag i hela 6 månader, men jag var tvungen att lämna stan och vi kunde inte fortsätta med dejtandet längre... Just nu träffar jag en kvinna som jag träffade också genom chans funktionen i appens Encounters spel. Det var utseendet som ursprungligen förde oss tillsammans, men vi kopplade verkligen av när vi började prata. Vi har träffats i en vecka och jag vet inte... Jag har bara en riktigt bra känsla för det här."

   - Alvin, 28, LA

  Design och Användbarhet

  Eftersom Badoo är stolt över att vara en social media plattform med fokus på dejting så liknar deras layout en del andra sociala medier som Facebook. Emellertid faller designen i jämförelse dock. Som tidigare nämnts ser din profil panel ut som en riktig röra och designen är för enkel. Utseendet på din profil är lite bättre när den spanas in av andra men inte så värst mycket skiljer ändå. När det gäller tillgängligheten så är webbplatsen användarvänlig.

  Inloggning på Badoo går ganska snabbt och enkelt. Med bara ett klick så loggar du in och likaså loggar ut .

  Sidopanel menyn låter dig komma åt de flesta av webbplatsens funktioner med endast ett musklick. När det gäller olika funktioner så kan du komma åt dessa från din profil men det är enkelt att missa några av de just på grund av layoutens enkelhet.

  Viktiga delar av din profil utmärker sig inte riktigt nog eftersom plattformen inte utnyttjar iögonfallande färgscheman eller teckensnitt.

  Badoo Kostnader och priser

  Gratis tjänster
  • Använd sökfiltret
  • Bläddra mellan olika medlemsprofiler
  • Skicka meddelanden till premiummedlemmar
  • Grundläggande meddelanden och snabba flörtar
  • Delta i Encounters & matchande spel
  • Bli värd för en live stream på Badoo Live
  • Kommentera en live stream
  • Ta reda på vem som besökt din profil
  • Använd sökfunktionen "Lookalikes"
  • Verifiera din profil
  Avgiftsbelagda tjänster
  • Se vem vilka som gillar dig
  • Framhäv dina meddelanden
  • Se vem som lägger dig på deras favoritlista
  • Ångra din röst på Encounters
  • Bläddra bland webbplatsen anonymt
  • Chatta med nya användare först
  • Bli en framträdande medlem
  • Skicka Crush meddelanden
  • Öka din popularitet
  • Ge bort presenter
  • Aktivera klistermärken

  Är Badoo dyrt eller billigt?

  Jämförelse med andra plattformar så är Badoo genomsnitt.

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
  Krediter som köpts med kort eller PayPal
  100 Krediter0,30 SEK / Kredit30,00 SEK
  550 Krediter0,27 SEK / Kredit150,00 SEK
  1 250 Krediter0,24 SEK / Kredit300,00 SEK
  2 750 Krediter0,22 SEK / Kredit600,00 SEK
  Krediter som köpts med Mobile
  100 Krediter0,20 SEK / Kredit20,00 SEK
  550 Krediter0,18 SEK / Kredit100,00 SEK
  1 250 Krediter0,16 SEK / Kredit200,00 SEK
  Badoo Premium köpt med kort
  1 Dag15,00 SEK / Dag15,00 SEK
  Badoo Premium köpt med kort eller PayPal
  1 Vecka75,00 SEK / Vecka75,00 SEK
  1 Månad130,00 SEK / Månad130,00 SEK
  3 Månad116,67 SEK / Månad350,00 SEK
  6 Månad100,00 SEK / Månad600,00 SEK
  1 Livstid1 000,00 SEK / Livstid1 000,00 SEK
  Badoo Premium köpt med Mobile
  1 Vecka25,00 SEK / Vecka25,00 SEK
  1 Månad79,00 SEK / Månad79,00 SEK
  Badoo Kostar
  Betalningsalternativ
  • Kreditkort
  • Betalkort
  • PayPal
  • via Mobiltelefon
  Betalningsdiskretion
  • Kreditkortsavgifter visas som Social Online Payments Ltd på din kreditkorts utdrag.

  Är Badoo dyr eller billig?
  I jämförelse med andra konkurrenter så ligger Badoo på en genomsnittlig kostnadsnivå. Även om användarna kan nyttja Badoos kärnfunktioner gratis så kan de också njuta av flera olika fördelar genom att anmäla sig till Badoos premiummedlemskap. Användare kan få allt från en specifik 1 dagars premiummedlemskap (15 kr) till en livstid (medlemskap för livstidspremie tillgängligt på 1000kr)

  Badoos Kredit System
  Badoo använder krediter som en egen valuta. Användare kan köpa krediter för att avnjuta ett antal extra förmåner. Till exempel mer synlighet, borttagning av funktionsbegränsningar samt andra incitament.

  Krediter kan användas för följande ändamål:

  1. Vara den första profilen som visas för en specifik matchnings resultat
  2. Få ditt foto framhävt för andra användare
  3. Din profil visas oftare i Badoo Encounters
  4. Köp gåvor för att fånga andra användares uppmärksamhet
  5. Använd emojis och klistermärken i chatt sessioner
  6. Höj din kvot för Badoo Encounters
  7. Ökar chatt kvoten till 5
  8. Notifiera användare när du är online

  Du kan ställa in systemet för att automatiskt fylla på dina krediter när de går under ett visst belopp.

  Specialfunktioner

  För speciella funktioner ger vi Badoo en 3 av 5 möjliga.

  Eftersom det är en hybrid mellan ett socialt nätverk och en online dejting plattform så har det definitivt flera unika spel och funktioner som andra webbplatser inte har.

  Den enda nackdelen är att den endast gäller personer som letar efter mindre seriösa förhållanden samt eftersom de flesta användare lägger stor vikt vid användare och deras fysiska utseende utan att verkligen lägga tonvikten på gemensamma intressen, personlighet eller intelligens.’

  Encounters

  Denna funktion gör att du enkelt kan leta efter matchningar.

  Profilpoäng

  Tillåter andra användare att betygsätta dina bilder. Ju högre din poäng är desto mer synlig är din profil.

  Dubbelgångare

  Om du gillar en viss användares utseende kan du söka efter andra användare som liknar just dessa

  Besök

  Kontrollera vilka användare som besökt din profil i Besök sektionen.

  Gillar

  Du får e-post och webbläsare meddelanden när någon gillar din profil.

  Favoriter

  Sätt favorit användare på dina egna favoritlistor. Du kan också se vilka användare som lägger dig på deras.

  Spel och profil funktioner

  Bortsett från Encounters så finns det flera andra spel tillgängliga för användarna:

  • Lookalikes - Med ditt foto bestämmer Badoo vilka användare du liknar. Om du uppfattar en viss användare som attraktiv så kan du söka efter deras lookalikes och även upptäcka andra användare med liknande preferenser.
  • Gåvor - Du kan köpa gåvor till andra användare. Med hjälp av krediter kan du skicka andra användare emojis för att fånga deras uppmärksamhet.

  Vårt betyg

  Registrera dig: 3,0 / 5
  Kontakt: 4,0 / 5
  Profilkvalitet: 2,0 / 5
  App: 4,0 / 5
  Genuina Recensioner: 4,0 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Sammantaget gör Badoo ett bra jobb för att matcha användare med gemensamma intressen. Med sin Encounters funktion så matchas medlemmarna snabbt och effektivit. Medan den nya funktionen hos Badoo heter Live uppmuntrar den dock till en mer avslappnade aktivitet för medlemmarna. Badoo kanske inte är bäst lämpad för personer som söker en livstidspartner eller ett seriöst förhållande. Men om du letar efter något mer vardagligt och roligt så kommer Badoo säkert att vara värd din dyrbara tid.

  Badoo FAQ

  Fakta

  Var är Badoo baserat?

  Badoo har kontor i London (Storbritannien), Moskva (Ryssland) och Malta.

  Vad handlar Badoo om?

  För att skilja sig från andra dejting webbplatser så refererar Badoo till sig själva som en dejting driven social media webbplats. Till skillnad från dejting sidor så använder Badoo inte matchande och kompatibilitets algoritmer utan matchar endast användare baserat på deras avstånd och gemensamma intressen.

  Vilken är den bästa webbplatsen för nedladdning av Badoos app?

  Av säkerhetsskäl är det bättre att ladda ner Badoo appen via legitima källor, till exempel Google Play Butik, Apple Store och Windows Store. Det finns webbplatser där du kan ladda ner de senaste Badoo APK filerna men det är svårt att se vilka nedladdningar som är legitima och vilka riskerar att infektera din telefon med ett virus.

  Användbarhet

  Är Badoo profiler riktiga?

  Om du ser en blå markering under en användares foto så betyder det att de är verifierade användare och i de flesta fall så är dessa typer av användare riktiga. Även om Badoo har ett strikt system för att säkerställa personers identitet så passerar ibland vissa typer av falska profiler igenom våra kontroller. För kvinnor så är det säkraste sättet att säkerställa att personen du pratar med är vem de utger sig för att vara är att begära en selfie genom chatten.

  Vad är Badoo Encounters?

  "Gillar Dig" mappen visar dig alla de personer som röstade "Ja" när de såg dig i Encounters sektionen. Du kan komma åt dina "GillarDig" mapp genom att aktivera Badoo Premium.

  Hur kan jag hitta mina matchningar på Badoo?

  Dina matchningar är de personer som röstade "Ja" när de såg din bild och vem du även gillade i Encounters. Du kan få tillgång till deras profiler direkt från "Meddelanden" där du kan omgående börja chatta med dessa personer och skaffa nya vänner. För att du ska kunna göra skillnad mellan matchningar och meddelanden från användare som du inte har matchat med än så kommer dina matchningar att ha en hjärtikon placerad på de.

  Vad innebär Crush Funktionen på Badoo?

  Att skicka en crush betyder att du låter andra användare veta hur mycket du gillar dem genom att klicka på ikonen på deras profilbild i Encounters. Att skicka en Crush till någon betyder att de kommer att kunna kolla in din profil omgående och du kan använda Krediter för att skicka Crushes till så många användare som du önskar! Observera att det inte finns någon Ångra knapp när du skickar en Crush.

  Vad är Badoo möten?

  Möten fungerar på ett liknande sätt som Tinders stil med snabb dejting. Matchningar visas på din skärm en åt gången och med endast ett klick eller svep så kan du visa intresse eller avvisa matchningen innan du förflyttar di till nästa kandidat.

  Kostnader

  Vad är Badoo gåvor?

  Gåvor är ikoner som kan köpas med Badoo krediter och skickas till andra användare för att fånga deras uppmärksamhet. Det här är virtuella ekvivalenter av äkta gåvor, så istället för att ge en tjej blommor så kan du köpa en klistermärke i form av en blomma istället.

  Vad är Badoo supermakter?

  Badoo supermakter är bara ett annat namn för Badoo premium, vilket ger användarna speciella förmåner som kan öka deras synlighet och göra dem mer populära på själva plattformen.

  Gratistjänster

  Vad är Badoo hemliga utmärkelser?

  Hemliga utmärkelser är privata märken som en användare kan tilldelas. De är hemliga eftersom de inte visas publikt på din profil. Detta görs för det mesta för att notifiera användarna om deras prestationer på webbplatsen. Du kan få utmärkelser för högsta profilresultat och även för flest förbindelser (de flesta konversationer).

  Säkerhet

  Kan jag rapportera den som överträder villkoren på Badoo?

  Ja, du har rätt till sekretess så att du kan rapportera alla missbruk eller kränkningar av en medlem till Badoo-teamet genom att fylla i Feedback-sidan. Var noga med att inkludera exempel på de handlingar som användaren gjorde så att Badoo kan agera därefter.

  Ett annat alternativ är att besöka användarens profil och klicka på länken "Rapportera missbruk". Välj orsaken till klagomålet och skicka in det.

  Jag kan inte längre komma åt min profil på Badoo. Vad händer?

  Om du plötsligt inte kan komma åt din profil på Badoo är det troligt att ditt konto har stängts av för att du brutit mot Badoos villkor.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Infos

  Företag:Badoo Trading Limited
  Adress:The Broadgate Tower, Third Floor, 20 Primrose Street, London EC2A 2RS