Zoosk
Zoosk Kontakt
Zoosk Profilkvalitet

Vår recension

I över 12 år har Zoosk jobbar hårt med att tillhandahålla en pålitlig dejting app till dess användare i mer än 80 länder! Trots den knivskarpa konkurrensen så har Zoosk mäktat med att förbli en av de mest populära och föredragna dejtingplattformar bland olika typer av användare. Sedan starten har de fått över 40 miljoner registrerade singlar och företaget har förekommit på flera olika rankingar och listar, som exempelvis The Next Big Thing of the Wall Street Journal.

Den matchmaking funktionalitet som Zoosk erbjuder på sin dejtingplattform skiljer sig markant från andra liknande plattformar. Den har ett flertal unika funktioner som går vid namnet "SmartPick" och "Dating Insights".

Dessa fungerar på det sättet att i stället för att fråga sina medlemmar om att slutföra ett personlighetsprov på förhand så använder sig Zoosk av en så kallad ”Beteende Matchmaking” teknik för att lära känna varje medlem som använder deras plattform. Matchmaking funktionaliteten SmartPick använder sig av de beteendeuppgifter som algoritmen samlar in och matchar dig med en användare som funktionen anser skulle vara perfekt baserad på data den lyckats samla in. Dessa uppgifter kan ses på sidan "Dating Insights" om du är nyfiken på hur Zoosk tolkar ditt beteende på webbplatsen.

Läs vår fullständiga Zoosk recension för att ta reda på om den här dejtingsidan kan göra underverk för just ditt sökande efter den rätta.

Nya medlemmar på Zoosk i oktober 2021 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på Zoosk utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

Medlemsaktivitet på Zoosk i oktober 2021 i jämförelse

Så här aktiva är Zoosk-medlemmar jämfört med andra

Test Ashley Madison gratis

Zoosk Medlemsstruktur

Medlemmar
5 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
1 000 aktiv vecka
Kön Proportion
45 %
55 %
 • Över 40 miljoner medlemmar över hela världen
 • De flesta medlemmarna är inom åldersintervallet 25 - 34 år
 • Könsfördelningen är proportionell
 • Hög medlemsaktivitet på plattformen
 • De flesta medlemmar har validerat sina profiler
 • Flertalet medlemmar letar efter seriösa förhållanden och långsiktiga relationer

Zoosk dejting är känd för sitt omfattande nätverk av medlemmar, där majoriteten kommer från USA. De flesta medlemmarna ligger inom åldersintervallet 25-34 år, men det finns dock en sfär av medlemmar i alla åldersgrupper. Dessa medlemmar använder ofta plattformen för att leta efter seriösa förhållanden och långsiktiga relationer. Med Zoosks stora medlemsdatabas är det högst troligt att även de mest kluvna kommer att hitta någon som passar deras preferenser. I själva verket kan Zoosk skryta med tusentals historier om medlemmar som genom plattformen hittat sin make eller maka.

Kvinnor
Män

Åldersfördelning

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Registrera dig på Zoosk

 • Registrering tar 3 till 5 minuter
 • Profilbildsuppladdning kan hoppas över
 • Du kan registrera dig via Facebook eller Google konto
 • Du behöver lämna ut grundläggande information om dig själv för att registrera dig
 • Profilen kan ställas in under mindre än 10 minuter

Att registrera sig är en snabb och enkel process. Du behöver bara fylla i ett formulär med information om ditt kön och könspreferenser, födelsedag, e -postadress och postnummer. Zoosk upptäcker VPN, så du måste registrera dig med valfritt postnummer från landet där du bor.

Efter att du har angett de nödvändiga personuppgifter som behövs skickas en aktiveringslänk till den e-postadress du angav. När du klickar på den länken har du fri åtkomst till sidan. Dock är din åtkomst begränsad om du inte validerar ditt konto genom att ange ett nummer och ange koden som skickas till det numret. Du kommer också att uppmuntras att öka din profils trovärdighet genom att ansluta dina Facebook- och Twitterkonton till din dejtingprofil.

Skapa kontakt Zoosk

Zoosk Kontakt
 • Att kunna skicka meddelanden är strikt en premiumfunktion
 • Du kan skicka ett leende eller ett hjärta helt gratis
 • Du kan köpa digitala gåvor och skicka dem till andra användare
 • Det finns ett chattrum tillgängligt

Möjligheten att kunna ta kontakt med andra Zoosk medlemmar kan vara en utmaning om du inte är premiummedlem. Med en ej betald profil så kan du bara bläddra i profiler och skicka flörtar men inte mer än så. De människor som du skickar dessa flörtmeddelanden till kommer att kunna se dem, men om de också har en gratis profil så kommer de inte att kunna besvara dina meddelanden. Samma gäller med digitala gåvor som du kan köpa med Zoosk mynt och skicka dem som du önskar. Men de du skickar dessa gåvor till måste inneha ett premiummedlemskap för att överhuvudtaget kunna ta del av dessa gåvor.

Zoosk dating erbjuder två slags matchmaking funktioner. Den första kallas "Carousel" där profilförslag visas. Här måste du bestämma om det är en "x", "maybe" eller en "check". Karusellen visar två slags förslag: "Meet" och "Match". Matchfliken är kopplad till Zoosks andra matchmaking funktion som heter "SmartPick". Just SmartPick visar matchningsförslag baserat på ditt beteende på själva plattformen. De profiler du ser, dina sökningar sam de profiler du skickar smileys och hjärtan till, etc.

Zoosk Profilkvalitet

Zoosk Profilkvalitet
 • Profilbilder är synliga för alla
 • Medlemmar har möjligheten att komponera en historia
 • Profilerna kännetecknas av de digitala gåvor som medlemmarna mottagit
 • Du kan fylla i dina intressen för olika kategorier

  Sammantaget är kvaliteten på profilerna på Zoosk överväldigande bra. Det är lätt göra sig införstådd med medlemmarnas karaktär och personlighetsdrag genom att titta på deras listade intressen, vilket alla medlemmar kan beakta utan extra kostnader. De flesta profiler är enkla och i de flesta fall kompletta vilket gör det enkelt för just dig att avgöra om kontot du beskådar är en relevant matchning eller ej.

  Validering av profil krävs (som vi redan nämnt) på Zoosk plattformen. Du kan se utifrån profilvyn hur medlemmarna verifierat just deras identiteter. Just när det gäller det sistnämnda så fungerar det som en garanti för att profilen du tittar på vid det tillfället är helt och hållet validerad. Det är tillsynes mycket sannolikt att du kommer lyckas med en dejt med tanke på de rigorösa kraven och valideringarna som användarna måste gå igenom för att kunna dejta andra.

  Säkerhet och integritet

  Trots att det finns ett flertal diskussioner existerande på olika platser på nätet som klagar på förekomsten av "falska profiler" på Zoosk så lyckades inte vi under vår granskning hitta några sådana.

  Som tidigare nämnts har Zoosk en strikt process gällande valideringen av deras medlemmar som är obligatorisk och måste genomföras för att kunna använda deras plattform. En misslyckad verifiering av din identitet kommer att göra din profil inaktiv och förhindra dig från att hitta potentiella matchningar. I det fall du ser en falsk profil så kan du dock ganska enkelt rapportera detta till administratörerna på Zoosk.

  För att rapportera missbruk och / eller blockera en medlem så behöver du klicka på knappen "Rapportera/Blockera" som finns på den specifika medlemmens profil. Zoosk dejting tar inte ansvar för rutinmässiga granskningar av medlemmar, men valideringsprocessen är rigorös och ganska detaljerad vilket gör att man fångar även de fulaste fiskarna i vattnet.

  Zoosk App

  Zoosk App
  • Tillgänglig för nedladdning gratis i Apples App Store och Google Play Butik
  • Mobil appen har det mesta av webbversionens funktionalitet
  • Tillåter snabbare registreringar
  • Främjar enklare kontaktfunktioner och kontohantering
  • Specialfunktionen Dating Insights är inte tillgänglig
  • Appdesignen är optimerad för maximal mobilanvändarupplevelse

  Zoosks mobilapp har samma funktioner som sin motpart, webbplattformen. Det enda som saknas i just mobilappen är funktionen Dating Insights. Eftersom den här funktionen visar en del data så kan den helt enkelt inte få plats på själva skärmen på din mobila enhet. Om man skulle lyckas klämma in det ändå så skulle det vara väldigt svårt att läsa de olika detaljerna som visas.

  Zoosks mobilapp ger en sömlös användarupplevelse. Alla dess kontakt- och sökfunktioner är lättillgängliga från ikonerna som man hittar längst ner på enhetens skärm. Utformningen av mobilappen är också enkel då det använder främst färgerna blå och grå. Det enda som kan upplevas som en nackdel med mobilappen är den uppsättning annonser som ibland kan störa användarupplevelsen. Men om du registrerar dig för ett premiumabonnemang så försvinner dessa annonser automatiskt.

  Zoosk Genuina Recensioner

  "Jag letade efter populära dejtingsidor i Sverige och kom över flera Zoosk recensioner och tester. Jag registrerade mig direkt för ett konto när jag såg hur många medlemmar plattformen har över hela världen. Så snart jag fyllde i min profil, blev jag ombedd av Zoosk att validera min identitet genom att ansluta mina sociala medier eller verifiera mitt mobilnummer. Jag valde den senare och efter att ha angett koden som jag fått i mobilen för att validera mitt konto, uppmanades jag av Zoosk att öka min profiltrovärdighet genom att även ansluta mina sociala medier. Jag gjorde just det, och nästan omedelbart sköt mina profilvyer genom taket! Jag registrerade mig för en 3 månaders premiumabonnemang för att se vem som spanade in min profil och konversera med dessa medlemmar. Jag fick ett antal respondenter och kunde även schemalägga ett antal dejter. Faktum är att jag går på mitt tredje dejt i skrivandes stund med en av de damer jag träffade genom Zoosk. Jag har en bra känsla för var detta verkar leda och jag har bara Zoosk att tacka för det! " 

  - Al, 27, NYC

  Användbarhet och Design

  Zoosk utformades för att erbjuda en enkel och rak användarupplevelse till sina medlemmar. Dejtingplattformen är lätt att använda även för medlemmar som är helt nya när det kommer till online dejting. Oavsett dina preferenser så kommer du inte att ha något problem med att använda plattformens alla funktioner.

  Alla kontaktfunktioner finns tillgängliga på menyn som du hittar på vänster sida av plattformen. Knappen för ett premiumkonto ligger precis under den här menyn. Allt du behöver veta när det kommer till din profil finns längst upp till höger på webbplatsen genom en rullgardinsmeny. Vidare så finns det även en chattikon bredvid den nämnda menyn som tar dig till chattplattformen. På rubriken kan du även hitta en klockikon som sammanställer alla dina senaste meddelanden och en hjärtikon som tar dig till plattformens olika premiumfunktioner.

  Utseendevis kan Zoosk tyckas behöva en uppgradering för att ytterligare öka den yngre generationen av användare. Dock så ska man nämna att plattformen är organiserad tillräckligt bra för att användarna ska förbise bristen på en modern design.

  Zoosk Kostnader och priser

  Gratis tjänster
  • Konto registrering
  • Skapa profil
  • Skicka smileys och hjärtan
  • Få tillgång till karusell
  • Visa fullständiga profiler
  Avgiftsbelagda tjänster
  • Skicka meddelanden
  • Full tillgång till SmartPicks
  • Bläddra i inkognitoläge
  • Använd chattfunktionen
  • Se vem som gillar dig

  Är Zoosk dyrt eller billigt?

  Jämförelse med andra plattformar så är Zoosk genomsnitt.

  Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
  1 Månad312,00 SEK / Månad312,00 SEK
  3 Månad218,00 SEK / Månad654,00 SEK
  6 Månad156,00 SEK / Månad936,00 SEK
  50 Mynt0,10 SEK / Mynt4,99 SEK
  250 Mynt0,08 SEK / Mynt19,99 SEK
  750 Mynt0,07 SEK / Mynt49,99 SEK
  180 Mynt1,10 SEK / Mynt197,50 SEK
  480 Mynt0,82 SEK / Mynt395,00 SEK
  1 800 Mynt0,55 SEK / Mynt987,50 SEK
  Betalningsalternativ
  • Kreditkort
  • Betalkort
  • PayPal

  Zoosk har premiummedlemskap som erbjuds i tre olika paket. Ett premiummedlemskap ger dig full tillgång till dejtingsidan, inklusive möjligheten att skicka meddelanden och se vilka som tittat på din profil. Om du inte är säker på om ett premiummedlemskap är till för dig så kan du ladda på mynt som fungerar som krediter vilka ger dig begränsad, men dock tillräcklig tillgång till plattformens premiumfunktioner. Zoosk har även en typ av engångsaktiveringsavgift på 199 SEK ovanpå premiummedlemskapskostnaden.

  Specialfunktioner

  Carousel

  Carousel är Zoosks största matchmaking funktion. Den presenterar medlemmarna för varandra genom en roulettfunktion som du kan skicka flörtar till eller hoppa över om du inte är intresserad av deras preferenser.

  SmartPickTM Introductions via Behavior MatchmakingTM

  När du gör saker som att skicka ett meddelande, acceptera en inbjudan eller uttrycka intresse för någon så scannar Zoosk's Adaptive Matchmaking TM dina inställningar och sedan använder Zoosk denna information för att hjälpa dig att introducera dig för andra användare som du kanske kan vara intresserad av.

  Ju mer du använder Zoosk, desto mer information kommer du att generera vilket i sin tur innebär bättre matchningar genom SmartPick TM funktionen. Du bör se till att du svarar innan tiden löper ut annars kommer din SmartPick TM introduktion att sluta gälla.

  Dating Insights

  Zoosk samlar in data om din beteende på plattformen för att ge dig insikter om vem du gillar, vem gillar dig och din föredragna profilpreferens. Du kan använda dessa insikter för att lära dig mer om vilken typ av människor du sannolikt kommer att lockas till.

  Connections

  Att lägga till någon som en connection kommer att tillåta hen veta att du är intresserad av just dem. När du skickar ett leende eller ett hjärta till personen i fråga och de svarar tillbaka så blir de automatiskt en connection. På det sättet så fungerar connections som en typ av ”favorit” lista.

  Super Send

  Just Super Send tillåter dig att skicka ett flörtigt meddelande till många olika individer samtidigt. Zoosk ger dig förslag på några fördefinierade exempelmeddelanden så att du inte behöver tänka på vad du ska säga när du väl får kontakt med personen i fråga.

  Boost

  Boost ökar din synlighet för att göra det möjligt att generera ännu fler potentiella connections. Det är en användbar funktion som bidrar till att få mer uppmärksamhet av andra Zoosk medlemmar. Dock så är det en betald funktion som kräver ett premiummedlemskap.

  Vårt betyg

  Registrera dig: 4,5 / 5
  Kontakt: 3,5 / 5
  Profilkvalitet: 3,0 / 5
  App: 4,0 / 5
  Genuina Recensioner: 4,0 / 5

  Redaktörens slutsats

  DatingScout.se Autor Chris Pleines
  Zoosk är ett utmärkt val för moderna singlar som vill öka sin dejtingfrekvens. Webbplatsen kan stoltsera med många kärlekssagor om olika användare vars dejtande tog de hela vägen till altaret. Användarupplevelsen är enkel och okomplicerad som du redan har läst om i denna Zoosk recension, allt för att göra det enkelt att träffa din själsfrände. På grund av Zoosks strikta kontovalidering så kan du vara säker på att du interagerar med en riktig individ. Så om du är ny på online dejting scenen eller det motsatta, en expert så kan du säkerligen hitta den du letar efter hos Zoosk.

  Zoosk FAQ

  Fakta

  Vem äger Zoosk?

  Zoosk ägs av Zoosk, Inc. och är baserat i San Francisco, Kalifornien, USA.

  När grundades Zoosk?

  Zoosk grundades år 2007.

  Medlemskap

  Vem kan gå med i Zoosk?

  Alla över 18 år kan gå med i Zoosk.

  Hur går jag med i Zoosk?

  Du kan gå med Zoosk genom att fylla i ett personligt informationsformulär eller genom att anmäla dig via ditt Facebook eller Google konto.

  Erbjuder Zoosk premium medlemskap?

  Zoosk har premium medlemskap som erbjuds i tre olika giltighetsformer.

  Kan jag avbryta mitt medlemskap när som helst?

  Ja, du kan när som helst avbryta ditt medlemskap genom dina kontoinställningar. Du kan fortfarande använda Zoosks premiumfunktioner tills din faktureringsperiod slutar.

  Betalar Zoosk tillbaka oanvända medel för oanvänd tid?

  Tyvärr ger Zoosk inte ut några återbetalningar under några omständigheter.

  Behöver jag verifiera mitt konto?

  Zoosk kräver att alla medlemmar ska genomgå en validering av kontot. Du kan verifiera ditt konto genom att ansluta dina sociala medier eller genom att ange ditt mobilnummer.

  Användbarhet

  Vad är Zoosks Dating Insights?

  Dating Insights är en rapport om alla dina dejting aktiviteter på själva dejting plattformen.

  Vad är Zoosks SmartPick Technology?

  SmartPick Technology är en funktion som är ämnad att rekommendera bättre matchningar just för dig genom att analysera ditt beteende på dejtingplattformen.

  Hur söker jag efter potentiella matchningar på Zoosk?

  Du kan antingen använda karusellfunktionen för matchning eller genom att spana in användare genom sökfunktionen.

  Hur kan jag ta kontakt med mina matchningar på Zoosk?

  Möjligheten att kunna skicka meddelanden till andra användare är en premium funktion.

  Säkerhet

  Används Zoosk Safe?

  Som med andra dejtingplattformar förväntas medlemmarna att vara uppmärksamma på användare med bedrägeri- och svindelavsikter.

  Hur rapporterar jag och blockerar en användare?

  Du kan rapportera och/eller blockera en Zoosk användare genom att klicka på knappen "Report/Block" som finns på hens profil.

  Hur inaktiverar jag mitt Zoosk konto?

  Gå till dina kontoinställningar, välj "Kontostatus" och klicka på redigera. Där hittar du möjligheten att avaktivera din profil.

  Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

  Ställ din fråga.
  Ange ditt namn.
  Hur mycket är 3+9?*

  Ange ett giltigt svar.

  Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

  Anpassade Rekommendationer

  Lisa
  Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

  Få din skräddarsydda rekommendation

  Få mer information...

  Infos

  Företag:Zoosk Inc.