be2
be2 Registrering
be2 Kontakt
be2 Profilkvalitet

Vår recension

I över 15 år har be2 fungerat som en matchmaking verktyg för singlar över hela världen. Företaget grundades 2004 i Tyskland och har utnämnt sig själva som en av de ledande dejtingplattformarna i Europa. Sedan lanseringen har be2 utvidgats i 38 olika länder och påstår sig ha matchat tusentals par genom sin plattform.

Be2s matchmaking algoritm gör det möjligt för dess medlemmar att möta sin själsfrände på ett enkelt sätt. Dock är det tyvärr så att endast premiummedlemmar kan få tillgång till viktiga kontaktfunktioner som exempelvis att läsa och skicka meddelanden.

Medlemmar som har innehar gratis medlemskap kan inte göra egentligen något överhuvudtaget på själva plattformen förutom att bläddra bland de olika matchningar där de flesta individer som visas har pixlade profiler.

Det är just därför man lockas ganska snabbt till att bli premiummedlem, eftersom man inte har några möjligheter att nyttja plattformen utan ett betalt medlemskap. Läs vår fullständiga be2 recension och ta reda på om premium medlemskapet är värt dina surt förvärvade pengar.

Nya medlemmar på be2 i januari 2022 i jämförelse

Här kan du se hur medlemssiffrorna på be2 utvecklas jämfört med andra

Test Chaturbate gratis

be2 Medlemsstruktur

Medlemmar
20 000 från Sverige
Medlemsaktivitet
4 500 aktiv vecka
Kön Proportion
43 %
57 %
 • Över 766,000 användare över hela världen
 • De flesta användare letar efter genuin kärlek och seriösa relationer
 • Majoriteten av användarna kommer från europeiska länder
 • Det förekommer absolut inga falska profiler
 • Få aktiva medlemmar har premium medlemskap

Majoriteten av be2s medlemmar kommer från olika länder inom Europa. Medlemmarna hos denna dejting plattform finns i olika sfärer när det gäller ålder och kön. Eftersom be2 är en matchmaking dejtingsajt så är de flesta av medlemmarna seriösa individer som letar efter sann kärlek och långsiktiga relationer. Det verkar dock som om det bara finns några aktiva premiummedlemmar på själva plattformen vilket beror ganska mycket på den höga premieavgifter.

Vissa källor påstår att be2 har över 30 miljoner användare över hela världen. Men på be2s hemsida står det tydligt att dejtingsidan har över 766 000 singlar. En möjlig orsak till denna kraftiga differens skulle vara det faktum att de städat upp sin medlemsdatabas. De har valt att ta bort inaktiva och misstänkta profiler efter att ett antal av dessa blivit publicerade för allmän beskådning.

Registrera dig på be2

be2 Registrering
 • Gay medlemskap finns tillgänglig
 • Genomförande av ett personlighetstest är obligatoriskt
 • Du kan censura profilbilden du laddar upp
 • Du måste bekräfta kontot genom en e-postbekräftelse

Innan du registrerar dig för ett konto på be2 så måste du först ange ditt kön och dina sexuella preferenser. Om du är homosexuell så kan du välja samma kön. Därefter måste du ange din e-postadress för att kunna verifiera kontot samt för fakturor (om du blir premiummedlem i framtiden).

När ditt användarnamn har godkänts så kommer du att bli ombedd att genomgå ett personlighets prov. Personlighetstestet innehåller frågor om din karaktär, uppfattning om olika detaljer och personligheten hos din idealiska match. Dessa frågor besvaras oftast genom att välja en numrerad skala från 1-5. När du har slutfört personlighetstestet så kommer be2 att beräkna dina resultat, som i sin tur kommer att ligga till grund för dina matchnings rekommendationer.

Registreringsprocessen slutar inte dock där. Därefter så måste du lämna ut en del personliga detaljer. Dessa inkluderar ditt namn, födelsedag, plats, yrke, utbildning, inkomst (ej avslöjad till andra medlemmar), religion, vanor samt några andra detaljer om din personlighet och utseende. Värt att poängtera är att alla dessa fält måste fyllas i.

När du får klartecken att fortsätta så kommer be2 att be dig att ladda upp en profilbild. Du har möjligheten att ta bort din profilbild så att den bara visas till premiummedlemmar eller specifika användare som du väljer att visa den för. Uppladdning av en profilbild är inte obligatoriskt men rekommenderas starkt.

Skapa kontakt be2

be2 Kontakt
 • Alla viktiga kontaktfunktioner är endast upplåsta för premium abonnenter
 • Matchning baseras på personlighetstestet och dess data
 • Det finns sökfilter tillgängliga som man kan använda sig av
 • Ny uppsättning av matchningar visas 24 timmar efter att du har tillämpat nya sökfilter

En premium abonnemang på be2 låser upp alla funktioner när det gäller att interaktionen med andra medlemmar. Du kan läsa och skicka obegränsat med meddelanden till dina matchningar och du kan även lägga till medlemmar till favoritlistan.

Be2 har två sätt att sammanföra dess medlemmar. Den första metoden är genom en matchnings rekommendation baserad på kompatibilitet. Det hela går ut på att be2 förser dig med en lista över kompatibla matchnings förslag baserat på din personlighetstest och andra preferenser som du angett. Dessa uppdateras var 24:e timme.

Varje förslag har en markör (cirkel) och ett tal som representerar hur kompatibel du är med den specifika matchningen. Cirkeln med grön färg representerar hur mycket gemensamt du och den specifika matchningen har medan rött visar vad som skiljer er åt. Numret i dessa cirklar visar ditt kompatibilitet poäng. Ju högre numret är desto bättre.

Den andra matchmaking metoden ter sig i form av något som kallas för "Picture Voting." På den högra sidofältet i sektionen "Matchningar" visas en roulette aktig matchningsfunktion. En bild av en potentiell match visas och under den återfinns två åtgärdsknappar: "X" och en tummen upp knapp. Om man väljer tummen upp knappen så skickas en gilla tecken till den specifika användaren men om du väljer "X" så kommer du automatiskt bli dirigerad till nästa bild.

Test be2 gratis

be2 Profilkvalitet

be2 Profilkvalitet
 • Profilfoton kan ställas in att vara privata
 • Du kan begära att andra medlemmar fyller i sin profil innan de ser din
 • Profilerna visar vilka egenskaper användaren värderar som mest
 • Du kan se en sammanfattning av vilka egenskaper och värderingar du och den specifika medlemmen har gemensamt
 • Profilerna är inte särskilt detaljerade
 • Profilbilder är ej synliga för någon utan premiummedlemskap

Medlemsprofiler av be2 medlemmar kan avslöja ganska mycket information om användarens personlighet och intressen, förutsatt att just den specifika användaren fyller i alla de olika delar av hens profil. Varje profil har även en "Om mig"sektion som vanligtvis är en kort introduktion till den individens personlighet komponerad av hen själv. Nedan finns en snabb översikt över de olika grundläggande delarna och detaljerna som användaren kan fylla i och ange.

Huvudsidan visar detaljer om den specifika medlemmens intressen. Dessa intressen organiseras i olika kategorier som musik, läsning, sport, filmer, mat, semester bl.a. Detta avsnitt avslöjar även medlemmens olika karaktärsdrag och unika egenskaper.

På den högra sidofältet i varje medlemsprofil återfinns sektionen "Din Kompatibilitet". I just den här avsnittet visas din kompatibilitets poäng med just den medlemmen. En sammanfattning återfinns med de olika punkter som ni båda värdesätter. Det finns också en förklaring och ett mer detaljerat diagram över din kompatibilitet med den specifika medlemmen när du klickar på knappen "Mer detaljer om matchning."

be2 App

be2 App
 • Att registrera dig via mobilappen är snabbare och enklare
 • Mobil appen är utformad för att ge en trevligare användarupplevelse
 • Alla funktioner i appen återfinns även på webbplattformen
 • Det finns ingen chattfunktion till skillnad från andra populära dejting mobilappar
 • Appen kan laddas ner gratis från Apples App Store och Google Play Butik

Be2s mobilapp erbjuder exakt samma funktioner som webbplattformen. Den är utformad för att ge en utmärkt dejting upplevelse på din mobila enhet till alla be2 medlemmar. Funktionerna är organiserade som olika flikar på den översta menyn och kontoinställningarna finns på den sammanfattade menyn till höger.

Medan dina matchningar visas i en lista på webbplatsen så visar mobilapplikationen dina matchningar genom en rad med två kolumner. Rutnätet visar profilbilderna av dina matchningar tillsammans med deras namn, åldrar, platser och kompatibilitet poäng.

Precis som med medlemsprofilerna så tar användarens profilbild upp det mesta av skärmen och du måste scrolla ner för att se hens profilinformation. Kontakt knapparna som meddelandehantering och lägga till i Favoritlistan finns på höger sida och visas över medlemmens profilbild. Sammanfattningsvis är mobilappen riktigt bra att använda när du vill kontrollera dina dagliga matchningar och svara på dina meddelanden oavsett var du befinner dig.

be2 Genuina Recensioner

"Jag fick höra om be2 genom en av mina kollegor. Han träffade sin fru där efter sex månaders nätdejting. Jag var först mycket tveksam till att registrera mig på grund av den något höga prenumerationsavgiften men samma kollega övertygade mig om att det skulle vara värt det. Han sa att användare där var seriösa och lika intresserade av att hitta kärleken, så om jag vill träffa någon som är ute efter ett seriöst förhållande, skulle det vara en bra investering eftersom andra som också betalar tänker på samma sätt. Jag registrerade mig och betalade för tre månader och blev faktiskt positivt överraskad. Efter bara en veckas skrollande bland mina dagliga matcher hittade jag en kvinna som fick min uppmärksamhet. Vi började prata och insåg snabbt att vi hade samma humor och intressen. Vi gick kort därefter ut på en dejt, och det, kan man säga, var början på vår kärlekshistoria. Jag är så tacksam att jag lät min kollega övertala mig för nu är vi lyckligt gifta sedan tre år tillbaka och väntar för närvarande tvillingar.” - Johan, 32, Göteborg

 

Design och användbarhet

be2s webbdesign är enkel och ganska lätt att hitta omkring i. Eftersom designen inte har några speciella funktioner så har webbplatsen inga onödiga detaljer. Faktum är att den har bara två primära flikar på huvudmenyn. Dessa två funktioner, vilka innehar titeln Matchningar och Meddelanden inkorg representeras av ikoner och visar en röd bubbla om du har nya matchningar eller meddelanden från potentiella kandidater.

be2s webbplatsens primära färgschema återspeglas i form av vitt, grått och rosa. Detta bidrar till att göra dejtingsidan enkel samtfokuser på dess riktiga mening, nämligen att matcha olika människor och skapa band mellan dessa. Det finns inget fint i be2s webb- eller mobil app design. Appens användargränssnitt är tilltalande för alla åldersintervaller och användarnivåer.

be2 Kostnader och priser

Gratis tjänster
 • Konto registrering
 • Skapa profil
 • Ladda upp bilder
 • Visa dina dagliga matchningar
 • Bläddra bland medlemsprofiler
 • Testa gratis
Avgiftsbelagda tjänster
 • Skicka och läs meddelanden
 • Visa fotogalleriet
 • Se vem som besökte din profil
 • Lägg till kontakter i din Favoriter lista
 • Rösta på bilder

Är be2 dyrt eller billigt?

Jämförelse med andra plattformar så är be2 dyra.
Testa gratis

Varaktighet / Krediter / MyntKostnaderTotalt
3 Månad499,00 SEK / Månad1 497,00 SEK
6 Månad299,00 SEK / Månad1 794,00 SEK
12 Månad199,00 SEK / Månad2 388,00 SEK
be2 Kostar
Betalningsdiskretion
 • Kreditkortsavgifter visas som e2 S.à.r.L. och C-Date 13 rue du Commerce, L-1351 LU på din kreditkorts utdrag.

Ett premiummedlemskap hos be2 är avgörande om du vill få ut något vettigt från själva plattformen. Alla kontaktfunktioner hos be2 kräver en premiumabonnemang. Om du föredrar att spara pengarna och använda ett gratis konto så är egentligen allt du kan göra är just att se dina dagliga matchningar utan någon möjlighet att ta kontakt med dessa. De flesta medlemmar väljer även att dölja sina profilbilder till grati medlemmar och du kan bara få tillgång till dessa censurerade profiler om du har ett premiummedlemskap.

Premium-medlemskapet förnyas automatiskt hos be2, förutom användare som registrerar sig från delstaterna Kalifornien, Oregon, Virginia, Louisiana, Connecticut och New Mexico. Ditt premiummedlemskap är automatiskt förnyat för samma pris och paketets längd som du initialt skrev upp dig för.

Be2 Bedrägeri Kontroverser

Be2 har blivit exponerat för ganska mycket spekulation efter att premiummedlemmar på webbplatsen kallat deras tjänster för en ren bluff. Dessa medlemmar påstod att de fick flera meddelanden från andra medlemmar, fått sin profil gillad samt blivit tillagda på favoritlistor (alla dessa tjänster är ej tillgängliga för gratis medlemmar) trots det faktum att de inte hade laddat upp en profilbild än. De hävdade att alla dessa är lockande för att de skulle teckna upp sig för ett premiummedlemskap. När de väl hade uppgraderat sina konton så slutade även meddelanden att välla in. Det verkade som om dessa meddelanden kom från ytterst tveksamma eller helt enkelt falska profiler.

Specialfunktioner

be2 innehåller ett antal speciella funktioner för att göra din dejting upplevelse roligt och spännande.

Fråga bara

Med den här funktionen så har du möjligheten att ställa frågor till dina matchningar från en redan definierad lista av olika frågor. Genom detta så kan du ta reda på mer om en person utan att för det initiera en konversation. Detta underlättar för människor som är rädda för att ta den första steget. Genom att använda denna funktion så kan du bara luta dig tillbaka i stolen och vänta på att samtalet ska flöda per automatik.

be2 Index

be2 Index är resultatet av en komplex beräkning mellan resultatet från personlighetstest och profilinformation. Det är själva markören för din personlighet i jämförelse med andra. Ditt Be2 Index är analysen av dina tendenser mellan Rationalitet kontra Emotionalitet, Tradition kontra Innovation, Distans kontra Attachment och Observation kontra Feeling.

Be2 Index används för att utvärdera din grad av kompatibilitet med en annan individ. Det är just så här dina matchningar beräknas. Du kan läsa mer information om detta på höger sida om på varje specifik profil som du besöker under "Mer information om matchning". Om du tycker att ditt Be2 index är felaktigt, vänligen notera att Be2 indexet bara är ett relativt värde.

Vårt betyg

Registrera dig: 4,5 / 5
Kontakt: 2,0 / 5
Profilkvalitet: 4,0 / 5
App: 3,5 / 5
Genuina Recensioner: 4,5 / 5

Redaktörens slutsats

DatingScout.se Autor Chris Pleines
Det är ingen tvekan om att be2 redan har åtgärdat de olika klagomål som de blivit överrösta med från sina tidigare medlemmar. För närvarande tillhandahåller be2 en tillfredsställande och välfungerande dejting plattform för användare som vill hitta den riktiga kärleken. Eftersom alla kontaktfunktioner i be2 är låsta för gratis medlemmar så är det endast premium betalande medlemmar som egentligen har möjligheten att nyttja de olika funktioner som finns tillgängliga. Med andra så finns det inga falska profiler eftersom en betalande kund måste använda validerade betalningsuppgifter, och är således legitim. De medlemmar som du interagerar med är således garanterade att vara äkta med genuina avsikter att hitta kärleken. Testa denna dejting plattform idag och se om även du lyckas hitta livs kärleken.
Test be2 gratis

be2 FAQ

Fakta

Vem äger be2?

Ett företag med säte i Luxemburg, be2 S.à.r.l. äger be2.

När lanserades be2?

Lanserat under år 2004 har be2 levererat matchmaking tjänster sedan dess.

Medlemskap

Vem kan gå med be2?

Den som vill hitta sin matchning kan bli med i be2.

Vad behöver jag för att bli medlem hos i be2?

För att gå med i be2 kräver att du har en giltig e-postadress. Du behöver också lämna ut personlig information om dig själv.

Erbjuder be2 en månads medlemskapspaket?

Nej, be2 erbjuder endast premium medlemskap i form av 3, 6 och 12 månaders paket.

Är be2s premium medlemskap automatiskt förnyat?

Be2s medlemskap på 6 månader är automatiskt förnyat förutom användare som registrerar sig från delstaterna Kalifornien, Oregon, Virginia, Louisiana, Connecticut och New Mexico.

Kan jag avbryta mitt be2 premium medlemskap när som helst? Hur gör jag det?

Ja, du kan avbryta din be2 premium medlemskap när som helst. Gå bara till dina faktureringsinställningar och klicka på "Avbryt mitt medlemskap". Du kan njuta av förmånerna som följer med ditt medlemskap tills din faktureringsperiod slutar.

Ger be2 återbetalningar för oanvänd tid?

Tyvärr erbjuder be2 inte återbetalningar under några omständigheter.

Har be2 garantier för att jag hittar min match via dejting plattformen?

Be2 ser till att du blir bekant med profiler som uppfyller dina kriterier för en idealisk match. Men det är upp till dig hur du ska interagera med de andra medlemmarna.

Användbarhet

Hur fungerar be2s matchande algoritm?

Be2 tar hänsyn till dina svar på personlighetstestet. Det jämför dina svar med andra medlemmars svar för att beräkna din kompatibilitet.

Hur kommer det sig att jag ser mindre än tio matchningar på min be2 matchnings sida?

Be2 ser till att bara visa dina mest kompatibla matchningar. Du kan se fler matchningar när du skräddarsy dina sökfilter eller svarar mer detaljerat på be2s personlighets testfrågor.

Varför ser jag suddiga profilbilder på be2?

De flesta be2 medlemmar föredrar att censurera sina profilbilder för att kunna interagera endast med premiummedlemmar.

Varför kan jag inte gilla en annan be2 medlem?

Endast premiummedlemmar kan använda sig av be2s kontaktfunktioner.

När kan jag se en uppdaterad matchnings lista efter att jag tillämpat de nya sökfiltren?

Du kan se din uppdaterade be2 matchningslista inom 24 timmar.

Vad innebär den gröna och röda cirkeln som jag ser på toppen av profilbilden för mina matchningar?

Denna cirkel är be2s representation på din och den andra medlemmens skillnader i visningar. Den gröna färgen representerar hur mycket du håller med och den röda representerar de karaktärsdrag du inte håller med om när det gäller den specifika medlemmen.

Vad representerar siffran i denna cirkel?

Numret som du ser i denna cirkel är ditt kompatibilitetspoäng beräknat av be2. Ju högre detta nummer är, ju mer kompatibel du är med den medlemmen.

Säkerhet

Är be2 säker?

På be2s hemsida hävdar företaget att deras plattform är 100% säker och pålitlig.

Vilka säkerhetsfunktioner erbjuder be2?

Be2 har publicerat riktlinjer och sekretesspolicyn som skyddar användarnas data.

Jag vill rapportera en misstänkt be2 medlem, hur gör jag det?

Du kan rapportera en be2 medlem genom att gå till hens profil och klicka på alternativet "Rapportera medlem".

Hittade du inte svaret på din fråga? Fråga oss!

Ställ din fråga.
Ange ditt namn.
Hur mycket är 3+9?*

Ange ett giltigt svar.

Tack för din fråga. Vi kommer att besvara den så fort som möjligt.

Anpassade Rekommendationer

Lisa
Vilken dejtingplattform passar hyst dig?

Få din skräddarsydda rekommendation

Få mer information...

Infos

Företag:be2 S.à.r.l.
Adress:13 rue du Commerce L-1351 Luxembourg
E-post:kundservice@be2.se
Fax:+46 850 90 04 88